cimcimecim valla cabalamaya basladım bugun.. bakalım umarım işe yarar bugun lapa yaptım...pilav krizim niyetine :):)
obur valla o kabızlık sorunu bende de var...dun 62kg gosteriyordu tartı bugun tartıldım 60.3 gecen sene kilo vermek icin ugrasırken hep bitki çayıyla rahatlıyordum...gecen gene aldım bu sefer lipton alayım dedim after meal die bisi...igrencmis midemi berbat ediyor midem agzımda geziyorum resmen...şimdi de bitki çayı alacak bile para harcaman istemiorm...o yuzden kndi kendime bekliyorumki gecsin
mekik cok cektim zamanında... şimdi tekrar başlıcam bugun her bi ölçümü ve kilomu not defterine kaydettim her pazar bakıcam...sıkı takipe girmem lazım son kilolar ya çok kasıyor...
gökçen canım gecmis olsun ya kusura bakma her hafta birinize yazmayı unutuyorum gözümden kaçıyor dalgınlık
umarım kilon değişmez.. süperbi sonuc suan o...
kızlar saat15:30gibi kalktım ölü gibi uyumuşum....
hala pilav krizim vardı ben de dedim kızım kalk lapa yap bari bugun şu pilav krizin geçsin...
1cay bardagı pirince yogurt katıp yedim... yogurt yarım yaglı... yagsızlar kucuk boy ya ondan almıyorum cok yiyorum cunku yogurt yetmiyor o kucukler bana ::):):)
kalkıp wcye gittikten sonra tum ölcülerimi kaydettim...farkettim ki benim sadece bel vermem lazım...kalçamın da asla kücülmemesi lazım... çünkü dogustan kalca cıkıgı var bende dışarıdan görünen bi hasar yok ama kilo verdiğimden beri sag tarafımda basen cıkıntısı oldugunu ama solda olmadıgını farkettim kalça çıkıgı yuzunden sanırım... yaklasık 1cmlik fark var ve daha fazla kalçadan giderse sol taraftaki çıkıntı kendini daha cok belli edecek...
pazardan pazara ölcülerimi kaydedicem buraya da yazıyorum :)
19/04/2009>>pazar
bel:72cm
karın:84cm
kalça:93cm
gögüs:94cm
gögüs altı:81cm
kilo:60,3kg
tabi sıkmadan ölçtüm mezura ile... suan en cok goze batan karın gobek deligi hizasından olan kısım...sonra da bel...
bacagı uzun beli kısa olanlardanım.. haliyle bel inceligi de belli olmuyor malesef.. o yuzden karnımı acil eritmem lazım...
birazdan dışarı çıkıcam kuafore.. sonra eve ders calısıcam... aksam yatmadan da mekik çekmeye başlıcam yine...gecen seneki gibi yarım mekik çapraz mekik..
aslında param olursa bi ara şu stepperlardan almak istiyorum. tv karsısında falan baya hareket ederim gibime geliyor onunla... bakalım fiyat arastırmasına gireyim bi ben... zayıflama ilacı almaktan daha mantıklı geliyor suan bana...
öptüm hepinizi görüsürüz...:1hug: