Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Feza cım Obur cum teşekkürler
evet ben fzla yiyorum ama bu benim azaltmıs halim ins. daha da azaltıcam. Bir türlü şu spor iişni halledemedim simdi işyerinde de işx saatlerine geçtik bakalım ne yapıcam
Bugün daha az yedim ins. gittikçe de azaltıcam :))) Sizin gibi olucam ))))))
Kızlar bişi soracam. Şu soğan suyuyla ilgili. nasıl yapıp içiyorsunuz, tadı nasıl, her sabah hazırlamak işkence oluyor mu ve en önemlisi işe yaradığını düşünüyor musunuz? Zayıflamak için değil. Benim şu sol yumurtalık yine çoştu. Miyomlar full kapasite çalışıyor sanırım. Sol kasık civarına elimi süremiyorum. Ciddi bir acı var. O tarafım daha şiş. Karnım ise hiç inmiyor. Sürekli şiş durumda (. Doktora gidecem de (hiç istemiyorum) acaba öncesinde denesem mi dedim..O yüzden siz deneyenlerden akıl alayım istedim.Bu kilo takılmasına da neden oluyor olabilir. Ne bileyim. bu ara canımı acaip sıkıyor bu durum. Öksürürken bile rahat değilim. Gergin durumdayken (uzanmış vs) öksürüsem acıdan öldürüyor. Off bilmiyom hiç canım doktor, ilaç uğraşmak istemiyor. Ne güzel sessizleşmişti bir senedir. Şu son reglimde resmen atak yaptı