Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

naber kızlar...bende sabah 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim...yşil çay içtim...şimdi bi tane daha içiyorum..birazdan dışarı çıkıcam..pazar gidicem...yolu uzata uzata..yürüyüş de yapmış olurum..

bende bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim ama genelde domates peynir biber yeşillik falan yedim ekmek çok az yedim
öğlen hiçbirşey yemedim şimdide makarna haşlıyorum yağsız yoğurtlu yiyeceğim ve başka hiçbirşey yemeyeceğim şuan çok acıktım mens dönemi şeker ataklarım oluyor çok yemek yeme isteğim oluyor bugün tartıda 65 çıktım şişim şiş....

selam kıslarrrr :)) bugün geciktim kusura bakmayın
misafirim vardı ve akşam yemeğe kalıyorlar
bugünkü mönüm kahvaltıda önce soğan suyu içtim sonra 3 bardak çay ve 1 kurabiye öğlen 1 kase yoğurtlu mkrna , etimekli pasta akşam ise ciğer ve harput köfte yapcam ama yememek için çalışacam meyve yerim.hepinizi öpüyorm

ewt tatlım valla hemen hemen hergün misafir var ewde gündüz yoksa akşamına var mutlaka ve dolaptan pasta vs eksik olmuyo bak mesala sabah ıslak kekimi pohaçamı elmalımı yapıp yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu 1,5 saat de sallana sallana vitrin bakabaka gezdim işte mecburen dayanıyorum çünkü yaza az kaldı ve kardeşimin dügünü var inşallah

bugün ne yedigime gelirsek sabah hiçbişey
öglen hiçbişey (vatim yoktu yemeye)
ikindi 4 yemek kaşıgı kısır ve yarım simide yakın simit (çeyrekten biraz fazla:)
akşam kivi ve elma yicem 1 kasede yogurt

bende biraz önce 1 simit yedim bi brd.ayran içtim..pazara gittim..yarım saat ten fazla uzttım yolumu..bi yarım saatte alışverişimi yaptım geldim eve..

akşam mantar sote,çorba ve yoğurt yicem tabiki az miktarda.görüşürüz kızlar..

tüm gün yediğim yarımdan az simit ve az önce bir kaseden az yoğurt+yulaf. canım bişi yemek istemiyor.Bugün biraz keyifsizim .

herkese slmmmm...
valla kızlar bugun tebrik istiyorum kendime :):) umarım birazdan bozmam durumu...

gec kaldım kostur kostur okula gittim... kahvaltımı saat1 gibi yaptım kantindeki abiye yalvararak tost ekmegi buyuklugunde kepek ekmegine beyaz peynirli tost ile...
sonra bugun cok fazla sutlu kahve icmisim simdi farkettim 3tane
bir de atom ictim (taze sıkma 1bardak meyve suyu, içinde çilek muz kivi portakal greyfurt havuç falan var)
ve suan saat 9 yeni geldim eve... hemen 1kırmızı elma yedim açlıktan ölmek üzereydim çünkü...

şimdi tum gun aç kalmama degil tebrik :) kızılaya gittim ders cıkısı dukkanlara baktım alacaklarım vardı.. ben her kızılaya gidisimde kesin bardak mısır alırım bol yaglı tuzlu... ama almadım :):) üstelik evimin altında da var 1tane..gecerken baktım açık gıkım çıkmadı :) arkdslar ders cıkısı çig kofte durum yesek dediler gitmedim :)
onun yerine gittim kendime topuklu yazlık bi ayakkabı aldım :)
simdi 1elma yedim dedim ya...biliyorum bikac dkya tıkar o beni... bi tarhana corbası yapıcam yagsız tuzu belki katarım oda azıcık. hem yarına yiyecek bişeyim olsun hemde 1bardak içerim enerji verir diyorum...
yatmadan da mekik çekicem...bu hafta kısmetse 59.5ile bildirim yapmak ve sabit gecebilmek istiyorum...zor gibi ama bakalım.... öptüm hepinizi kendinize ii bakın:)

harikasın fıstığım. ya bu aralar farkında mısınız ne çok irademizi kullandığımız mesajlar yazmaya başladık :). Beynimiz değişiyor mu ne :)

harikasın fıstığım. ya bu aralar farkında mısınız ne çok irademizi kullandığımız mesajlar yazmaya başladık :). Beynimiz değişiyor mu ne :)
sayende canım ablacım...Şeniz

bu arada akşam menümüde yazayım hemaaaan

1 tabak domates çorbası...1 tane enginar...1 dilim ekmek....

bide akşama doğru 1 tane gofret yedim..tatlı istedi canım gözüm döndü...yemeseydim yemeklere saldırırdım ..hesap yaptım 1000 cal kadar ediyo yediklerim...e çok gelmedi bana...

çok ii fiyucem..tebrikler...:lepi:

herkesi yaz telaşı sardı space normalde kış olsa bukadar dikkat zor oluyo nasıl olsa paltoların içindeyiz diye yani kendi adıma öle oluyo ama şu bebek olyından sonra yani allah verirde temmuz ağustos gibi hamile kalırsam nisan mayıs gibi doğurucam tabi bir sorun çıkmazsa yine zorlanıcam kilo vermek adına ama hamileliğimdede sonrada dikkat edicem inşallah yazdan bu yana tam 9 kilo aldım iştahımın yanı sıra annemin ölümünden buyana kullandığım antidepresanda değişiklik yapmıştı dr yeni ilaç aşırı iştahımı açtı ve şükürler olsunki psikolojime ii geldi yaklaşık 1 buçuk ay önce ilacı bıraktım şimdi gayet iyiyim zaten bebek içinde bırakmam gerekiyodu neyse ilaçtan kurtulduğumdan bu yana iştahım arada sapıtsada eskisi gibi değil neyse bugün sporumu yaptım sabah kahvatımı ettim arada 2 kuru kayısı öğlen yemeği 1 porsiyon et ayran akşamda beyaz peynirli salata 1 dilim ekmek yedim belki acıkırsam 1 elma yerim bugünlük tekmil bölea.s.

sayende canım ablacım...Şeniz
..
canımcım benim sayemde değil. Hepimizin silkelenmemizden ve bu sefer gerçekten hedefe odaklanmamızdan. Ben sadece zamanım çok yazıyorum :).

Sunbul cüm senin ne kadar azimli olduğunu ben geçen yazdan biliyorum. tatile gidip o kadar açıkbüfelere rağmen kilo verip dönen tek üyemizdin :). O yüzden yine aynı ivmeyi kazanır kazanmaz istediğin kiloya ineceğini biliyorum. Senin tek sorun uzun sürdü maalesef yukarıdaki anlattıklarındna kaynaklanan sebeplerle. Yoksa sen şimdiye iki kez mezun olmuştun. Ama bu sefer verdiğinde tam vermiş olacaksın..Hamilelik vs nin de senin için sorun olacağını sanmıyorum. Vücudun yerleşmiş olacak. O yüzden bozma moralini. Zaten bak toparladın bile. ıştahını da çok dert etme. dengeledikten sonra çok da zorlamayacaktır seni :).

saol cimcimem... kızlar ben hala yedigim elmayla duruyorum...
pc basından ayrılmadıgımdan mutfaga gidip tıkınmak aklıma gelmedi
şimdi diyorum tarhana corbası yapsam yarına hazır olsa... ozaman da biliyorum ekmekle bi ton içerim çorba derken kalori deposu yaparım...
en iyisi ben gidip elma armut bişiler yiyim...
eger bugun meyveden başka hiçbişey yemezsem yarın kantinde kahvaltı niyetine kendime kepek ekmegine beyaz peynirli tost değil sandvic alıcam.. kalıp olarak daha buyuk ama yine kepek ekmegine :)

hadi bakalım... biraz kasayım ki midem kücülsün yoksa hayatta gitmez bu kilolar....

kızlar ben akşam meyve yicektim ya yemedim oglumun makarnasından 2 3 çatal yedim okadar bugünde çok iyiyidiyerimseniben

bende yatmadan yazıım...2armut yedim...çok az da space ablam misali aldım kellogsu sutle karıstırmadan az bisi attım agzıma okadar...
mekik cekmek istiorum ama cok yorgunum yarın çekerim bugun es geciorm...
herkese iyi geceler.. malum okul hali aksamları giriyorum böyle... yarın aksam gorusuruz:1hug:

içime sinmedi valla dayanamadım... kalktım mekigimi cektim :):)
allahımm bendeki azme bakın :):)
25yarım mekik
25ayaklar havada mekik
25sag çapraz mekik
25sol çapraz mekik
25ters mekik
biraz da oklavayla hareketler yaptım...
simdi yatıcam yeni alıskanlıgım oldu bu yataga giriyorum takıyorum karnıma vibroshapei 20dk kullanıp yatıyorum sonra. hem uyumadan önce acaip rahatlatıyor:)

hadi görüsürüz kızlar...
ps: hala pilav istiyorum eger 59.5cıkabilrsem cuma tartıda (ki aslında cok umudum yok) o gunun aksamı kendime pilav yapıcam hemide etli

oooo bizim grup firari bakıyorum da kalkmadınız mı hala :):)

kahvaltımı ettim... 1dilim çavdar ekmeginin üzerine beyaz peynir sürdüm üstüne salatalık domates koydum yedim.aslında 2ekmek ile ekmek arası yapacaktım ama çavdar ekmekleri büyük oluyor ya... cok gorundu gozume zaten doydum da bununla...
aksam 7ye eve anca gelicem o arada okulda olucam. bakalım bugun de midemi küçültme çbalarım başarılı olacakmı...

tartı diyor ki bugun ben tam 60kg imişim o kadar aç kal anca 200gr gitsnklava:

günaydın kızlar ah iyuce geçen hata bende senle aynı şeyi yaşadım bütün haftaboyunca tek kaçamağım oldu ve 200 gr verebildim o akşam sinirimden ne var ne yok yedim neyse vücut inatlaşıyor bizde inat edicez azmin geri dönmüş harikasın birazdan kahvaltımı edicem bugün yoğun 1 gün karşıya geçicem işlerim var eve gelincede halim olursa yine aerobik yapıcam plan böle kızlar herkese iigünlera.s.

günaydın kızlar.
1 dilim ekmek ve 5 zeytin.
1 paket çubuk kraker
1 elma ve 1 portakal
1 tabak taze fasülye,1 kase çorba,salata.
1 bardak süt.

bugün yediğim ve yiyeceğim şeyler bunlar.
kraker diyete pek uygun değil ama okulda yiyecek kalorisi düşük başka bişey bulamadım. bunları yazmak için de boş bilgisayarı zor buldum zaten.herzamn böyle bi şansım olmuyor.neyse herkese güzel ve zayıflatan bir gün diliyorum. byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…