Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bendeklasik kahvatımı ettim şimdi yeşilçayımı içicem dün gayet güzel düzenli yemeklerimi yedim sporumu yaptım bugün yine spora gidicem düngece 4 de yattım nedense uyku düzenim bouldu sabah 12 de kalktım az evvel kah valtımı ettim şebnem sana hayranım maşallah evde okadar zararlı şey varken nasıl kendini tutuyosun o kadar güzel mamalar yap misair ağırla ve onlardan yeme süper valla herkese sağlıklı beslenmelera.s.
sayende canım ablacım...Şenizharikasın fıstığım. ya bu aralar farkında mısınız ne çok irademizi kullandığımız mesajlar yazmaya başladık :). Beynimiz değişiyor mu ne :)
çok ii fiyucem..tebrikler...:lepi:herkese slmmmm...
valla kızlar bugun tebrik istiyorum kendime :):) umarım birazdan bozmam durumu...
gec kaldım kostur kostur okula gittim... kahvaltımı saat1 gibi yaptım kantindeki abiye yalvararak tost ekmegi buyuklugunde kepek ekmegine beyaz peynirli tost ile...
sonra bugun cok fazla sutlu kahve icmisim simdi farkettim 3tane
bir de atom ictim (taze sıkma 1bardak meyve suyu, içinde çilek muz kivi portakal greyfurt havuç falan var)
ve suan saat 9 yeni geldim eve... hemen 1kırmızı elma yedim açlıktan ölmek üzereydim çünkü...
şimdi tum gun aç kalmama degil tebrik :) kızılaya gittim ders cıkısı dukkanlara baktım alacaklarım vardı.. ben her kızılaya gidisimde kesin bardak mısır alırım bol yaglı tuzlu... ama almadım :):) üstelik evimin altında da var 1tane..gecerken baktım açık gıkım çıkmadı :) arkdslar ders cıkısı çig kofte durum yesek dediler gitmedim :)
onun yerine gittim kendime topuklu yazlık bi ayakkabı aldım :)
simdi 1elma yedim dedim ya...biliyorum bikac dkya tıkar o beni... bi tarhana corbası yapıcam yagsız tuzu belki katarım oda azıcık. hem yarına yiyecek bişeyim olsun hemde 1bardak içerim enerji verir diyorum...
yatmadan da mekik çekicem...bu hafta kısmetse 59.5ile bildirim yapmak ve sabit gecebilmek istiyorum...zor gibi ama bakalım.... öptüm hepinizi kendinize ii bakın:)
canımcım benim sayemde değil. Hepimizin silkelenmemizden ve bu sefer gerçekten hedefe odaklanmamızdan. Ben sadece zamanım çok yazıyorum :).sayende canım ablacım...Şeniz
..
Sunbul cüm senin ne kadar azimli olduğunu ben geçen yazdan biliyorum. tatile gidip o kadar açıkbüfelere rağmen kilo verip dönen tek üyemizdin :). O yüzden yine aynı ivmeyi kazanır kazanmaz istediğin kiloya ineceğini biliyorum. Senin tek sorun uzun sürdü maalesef yukarıdaki anlattıklarındna kaynaklanan sebeplerle. Yoksa sen şimdiye iki kez mezun olmuştun. Ama bu sefer verdiğinde tam vermiş olacaksın..Hamilelik vs nin de senin için sorun olacağını sanmıyorum. Vücudun yerleşmiş olacak. O yüzden bozma moralini. Zaten bak toparladın bile. ıştahını da çok dert etme. dengeledikten sonra çok da zorlamayacaktır seni :).herkesi yaz telaşı sardı space normalde kış olsa bukadar dikkat zor oluyo nasıl olsa paltoların içindeyiz diye yani kendi adıma öle oluyo ama şu bebek olyından sonra yani allah verirde temmuz ağustos gibi hamile kalırsam nisan mayıs gibi doğurucam tabi bir sorun çıkmazsa yine zorlanıcam kilo vermek adına ama hamileliğimdede sonrada dikkat edicem inşallah yazdan bu yana tam 9 kilo aldım iştahımın yanı sıra annemin ölümünden buyana kullandığım antidepresanda değişiklik yapmıştı dr yeni ilaç aşırı iştahımı açtı ve şükürler olsunki psikolojime ii geldi yaklaşık 1 buçuk ay önce ilacı bıraktım şimdi gayet iyiyim zaten bebek içinde bırakmam gerekiyodu neyse ilaçtan kurtulduğumdan bu yana iştahım arada sapıtsada eskisi gibi değil neyse bugün sporumu yaptım sabah kahvatımı ettim arada 2 kuru kayısı öğlen yemeği 1 porsiyon et ayran akşamda beyaz peynirli salata 1 dilim ekmek yedim belki acıkırsam 1 elma yerim bugünlük tekmil bölea.s.