Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tam 60 ım... isterseniz beni haftaya baslatın.... gec kaldım okulda isim var abla bildirime yardım edemicem özür... gorusuruz..

hadi bakalım kızlar. bu haftada bildirimlerimiz başladı. Vira bismillah. ınşallah güzel sonuç elde ederiz hep birlikte ve hedeflere yaklaşırız. Şebnem'cim 200gr bişi değil. Dünkü kaçamağın hatırasıdır. ınşallah hafta içi onu fazlasıyla telafi edersin.
Ben dün lapa diyeti yaptım. Bir kupa kadar pirinçten yaptığım lapayı gün içinde 3 öğünde tükettim. Sonuç olarak ancak 2 hafta önceki kiloya dönebildim. Bakalım ne olacak hafta içinde.

Merhaba arkadaslar,

Akupuntur hakkında birsey söylemek istiyorum .en de hiç bir yararı olmadı malesf arkadaslar biliyor 2,5 ay gittim hiç kilo veremedim. ıştahımı da kesmedi ve kulaklarım yara oldu. Zaten o yaralar yüzünden bıraktım aksam sağa sola yatamıyrodum. ((((((

68,80 gelim bende aksamları eve geç girmeye çalısıyorum yemek yememek için :)) Ve işe de yarıyor galiba ins. daha da artmam belki haziran da nisanım olacak kızlar 44 beden abiye almak istemiyoum :))

üzgünüm kızlar 66 kiloyum mens döneminden herhalde....
sabah kocaman bir bardak elma sirkeli sıcak su içtim ....

Evet kızlar bir Gokcen kaldı. O da geri dönüp baktım 19 nisanda 55 kiloyum yazmış son olarak. Neyse saat daha erken, Gokcen geç girebiliyor bekleyelim. Bu hafta bence iyiyiz kızlar ne dersiniz.Baby'yi saymıyorum. Geçen haftaki benim durumumda olmuş . Onun dışında çılgın kilo artışlarımız yok. Sevindim bu duruma. Hatta baya güzel kilo kaybetme var. Demek bir hafta asılınca cidden birşeyleri dğeiştirebiliyoruz. Son durumumuzu yayınladıktan sonra 13 Mayıs hedef listemizi de yorumlarımla birlikte yayınlayacağım inşallah.
Sonra da size ödev vereceğim ona göre. Herkes hazır olsun. Ptesi akşamı son teslim tarihi. Yan çizmek olmayacak. Merak etmeyin kolay bir ödev :)).

selam kızlar 2 gündür girip yazdıklarınızı okudum...moralim çok bozuk olduğundan içimden bişeyler yazmak gelmedi...şimdi iyiyim çok şükür ki..biraz önce geldim dr dan...regli olmam için ilaç verdi...bi olsam yaaaa..anlatamam ne kadar sıkıntı verdiğini 2 ay oldu..

kızlar bizm liste hazır bi kontrol ederseniz ekliyim .

2. TAKIM **101. ETAP**
singing kettle (72.9/72.9/0/0% )
handemi (69.7/69.7/0.0/0.00%)
bahar_0186 (66.0/66.0/0/0%)
EN-FUR-TU (73.2/73.2/0/0%)
Silviya (82.5/82.0/0.5/0.61%)
dididi yoğunlukları nedeniyle kendi isteği ile ayrıldı.
megilara(68.3/68.3/0.0/0.00%)
moonserose0 (58.5/58.5/0.0/0.00%)
2. TAKIM TOPLAM KıLO (491.1/490.6/0.5/0.10%)

bide space cim paylaşım alanında okdum bu cevap 42 olayı ne nasıl bi cevap hangi kitap?sakıncası yoksa bi yaz canım merak ettim :) kedi meraktan ölmüş benim sonum ne olur bilemiycem artık

12.TAKIM **101. ETAP **
spacegirl (
63,7 / 62,9 /0,8 /1,26% )
baby_nurse (64,3/66 /-1,7/-2,64% )
sbnmcsm (
69.1/69,3 /-0,2 /-0,29% )
cimcime81 (98,5 /98,5 /0 /0,0% )
_demet_ (71/71 /0 /0,0% )
obur (
73/ 72 /1 /1,37% )
sunbul (63.8/63,5 /0,3 /0,47% )
Bendiyom (69,70 /68,8 /0,9 /1,29% )
Gkcn ( 57/ 55 /2 /3,51% )
Fiyuce (59,5/
60 /-0,5 /-0,84% )
12.TAKIM TOPLAM KİLO (689,6 /687/2,6 / 0,38%)

İyi akşamlar;
bu sabah iki ufağı babaanneye bırakıp büyük kızın sene sonu mezuniyet balosu için Bakırköy kazan biz kepçe sabahın 10'dan 17:15 kadar taban teptik.Sabah 1 brd az sütlü kahve, peynir ,1/2 dlm kepekli ekmek.Öğlen tavuklu menü yedim.cokacimcoookAkşam üstüde kızımın oyununa gelip yarım çukulatalı dondurmalı muzlu wafel yedim.Şuanda tartılmaya korkuyorum.:bbo:Heralde tepine tepine geçen hafta verdiğim kiloyu geri almışımdır.Ne yapayım yedim artık.Ama akşama sadece ufak bir salata yemeyi düşünüyorum.

ah oburcum bende bugün kendimi kaybettim spora gittim geldim saldırdım reglime 1 hafta var aklım uçtu sanki resmen kıtlıktan çıkmışcasına yedim çok kabahatliyim kızmayın bana ühü ühü çok pişmanım rahat 3000 kalori almışımdır tekrar spormu yapsam acaba neyse artık çok dikkat etmeliyim temmuz ağustosa kadar ah bir 57 yi bulabilsemde öle hamile kalsam tabi allah verirse offf çok cnm sıkıldısenağlama

günaydın kıslaarr,Kahvaltıda patates kızartcam çok canım istio yemesem ölürüm =( acaip bir şekilde tatlı yiyesim var ve özür dileyerek,iki parçacık yediğimi itiraf ediyorm.öğlen kuaföre gitcem artık çarşıda bişiler atıştırırım cokacimcoook akşam ise kesinlikle salata ve sonra meyve yicem öpüyorum by

günaydı kızlar
sabah oglum tam 6buçukta anne kalk bana bebekligimdeki mamamdan yap diye başladı bizim evde tavukgögsünün adı alperin bebeklik maması neyse 9buçuga kadar oyaladım sonra kalkıp yaptım 1 2 yemekkeşıgı bende yedim ama şimdiyemin ettim o tatlı bitene kadar agzımı sürmüycem
o yedigim 2 kaşık seyi kahvaltı sayıyorum sonrada öglen bakıcam artık

Tünaydıııın;
Millet nerdesiniz?Çocuklar evde nette giremiyor musunuz?Bende girip yazamıyorum diye dertleniyordum.Bu sabah tartıldım, allaha şükür dün yediklerimi yerleştirmemişim.Halen 72 yim.Dün akşam salata yiyemedim.Onun yerine 1/2 muz,1/2 portakal,1/2 elma,2 adet çilek 2 kaşık mısır gevreği ve 1/4 brd sütle karıştırıp yedim.
Bu sabahta 1dlm kepek ekmeği+1dlm ufak galete kadar kurumuş beyaz ekmek beyaz peynir+2 zeytin ve salatalık domates yedim.
Öğlen ,akşama daha bilmiyorum.Ama geçen akşamdan kalan ızgara balıklar var.Büyük ihtimalle bol salata yapıp üstüne balıkları didip yiyeceğim.
Birazdan çıkıp ufaklığı alacağız.Sanırım o da alerji olmuş.Duruma göre belki dr götüreceğiz.Kol bilekleri parça parça kırmızı kırmızı kaşınıyordu.Dün babaannesi aradı bacaklarıda aynı duruma gelmiş.Bu sabah sadece kollarda kalmış.Bir bakalım dediğim gibi belki dr götüreceğiz.Bıcırıklar ,tatil evdeyiz ,babaannedeyiz diye abur cuburun hadi hesabı olmadan yediler.Sonuç böyle kaşıntı........
Artık yarın yazarım.Çıktıkmı akşama döneriz.Akşamda telaşe evin içinde yazamam.
Yarın görüşmek üzere Herkese iyi tatiller......

geldim fıstıklar. 6. olmuşuz bu hafta çok güzel. Hadi bakalım dereceye girebilecek miyiz önümüzdeki hafta. Ben perşembe gece uyumamıştım. Dün de akşam üstü misafir geldi. Saat 11 de sızmışım. Size 13 mayıs hedeflerini yazacağımı söylemiştim. Kusura bakmayın. Bugüne kaldı. Bir sonraki mesajımda listemizi ve yorumlarımı yazacağım. Şimdi yediklerime gelelim. Dün köfte ekmek yedim gün içi. Akşam da bir kase çorba. Gerçi köfte-ekmek büyüktü..Tuttu o beni. Bugün daha birşey yemeidm. Bakayım canım ne isteyecek. Sirkeli suyumu filan içtim.
Bu haftasonu hava güzel. Sanırım herkes kendini sokaklara attı. Pek fazla giren çıkan olmaz sanırım. Ama pazartesi herkes tam tekmil burda olsun tamam mı :))).

13 mayıs hedeflerimiz (kalan süre 18 gün)

• space 63 kiloyu kıracak ve 62 olacak (62,9)
  • baby 62kg (66)
  • sebnem 67kg (69,3)
  • cimcime 97 kg (98,5)
  • demet 69 kg (71)
  • obur 70 (72)
  • sunbul 61kg (63,5)
  • gokcen 55 kg (55)

1. Space: Hedefine sanki yaklaşmış gibi ama önümüzdeki hafta belirleyici olacak.
  2. Baby: Bu haftaki şişkinlik hedeften uzaklaşmış gibi görünmesine neden oldu.
  3. Sebnem: Azıcık birazcık daha gayret. Hedef çok uzak değil
  4. Cimcime: Hedefine çok az var. Sadece biraz gayret ve tabi mens durumu belirleyecek
  5. Demet:Bu haftaki durgunluğu atarsa çok da uzak değil
  6. Obur:Çok iyi gidiyor. Hedefine ulaşacak gibi :)
  7. Sunbul:Yeme ataklarını atlatabilirse hedef çok da zor değil.
  8. Gokcen: Hedefine bu haftadan ulaşmış görünüyor. Önümüzdeki haftada koruyabilirse hedefine ilk ulaşan unvanını alacak. Hadi bakalım Gokcen, şimdi bu kiloyu koruma zamanı.

Evet kızlar şimdi ödev zamanı :). Nerden çıktı demeyin bakiim. Pazartesi son teslim tarihidir. Ödev ise hedeflerinizle ilgili bir cümle de olsa düşüncelerinizi yazmanız. Kendi cümleleriniz, kendi fikirleriniz. Evet ben yukarda kendimce bişiler yazdım ama ben sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Yalnız öznelleştirerek yazın olur mu? Yani benim hedefim, benim düşüncem, benim amacım gibi. Olabildiğince içselleştirin hedefle ilgili yazılarınızı. Bunun bizim hedefe daha fazla sarılmamıza neden olabileceğini düşünüyorum. ışte benim düşüncelerim de aşağıda:
Hedefime sadece 900 gramım kalmış gibi görünüyor. 18 günde verilmeyecek gibi değil ama bu kilodan çok döndüm, yukarı çıktım. O yüzden kendimi rahat hissetmiyorum. regl bitti. Şişkinlik gibi bir bahanem olamaz. O yüzden önümüzdeki hafta 62,5 gibi rakamları görebilirsem hedefimi tutturabileceğime inancım daha fazla olacak. Şu anda kendimi sırat köprüsünde gibi hissediyorum. ıki tarafa da düşme olasılığım eşit. Ben de merakla bekliyorum bu haftaki gidişatımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…