Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

şebnemcim çok haklısın ben tam bir oburum yiyerek mutlu olanlardanım canım sıkıldımı otomatikman yemeğe sarıyorum bu huyumdan vazgeçebilsem bir derdim kalmayacak zaten şuan cnm çok sıkkın yemek yemek istiyorum offff tutmalıyım kendimi

sunbul sen bu hafta serbest gün yaptın mı?. istersen bu akşam kendini biraz rahat bırak. yemeyecem dedikçe aklında sadece yemek olacak.. kendine bir tabak hazırla. ama gözünü doyuracak, özenilmiş bir yemek. Sonra yerken sadece tadını çıkar yemeklerin. Önce beynini bir güzel doyur. Karnın zaten doyar.

selam kızlar..bugün sabah kalkınca herzamanki gibi şekersiz nescafemi içtim...sonra ufak bi peynirli sandwiç yedim..evimi temizleyip saat 5 gibi attım kendimi sokaklara:)))8 de döndüm eve..ama ayaklarımın altı çok ağrıyo:))dışardayken eşimle deniz kenarında güzel bi kahve keyfi yaptık..sonracığıma eve gelince 3 kaşık taze fasulye yemeğiyle 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...biraz öncede bi tane küçük gofret yedim(ama pişman diilim..oh canıma deysin...nasılsa yakarım yatmadan stepperımı yapıcam...bu günlük raporum budur...aslında hepimiz aynı anda girip muhabbet edebilsek ne kadar güzel olur ya...

13 mayıs hedeflerimiz (kalan süre 24 gün)

• space 63 kiloyu kıracak ve 62 olacak (63,7)
  • baby 62kg (64,3)
  • sebnem 67kg (69,1)
  • cimcime 97 kg (98,5)
  • demet 69 kg (71)
  • obur 70 (73)
  • sunbul 61kg (63,8)
  • gokcen 55 kg (57)

Evet kızlar hedef belirlemek ve bunun için çaba harcamak isteyenler bu hafta içinde bildirsin. Bildirmeyenleri listeden çıkaracağım. Ama hepimiz iyi düşünelim. Bunlar sadece rakamlar değil, bizim hedeflerimiz, çaba harcamamız gereken bir şey. Ona göre öncelikle kendimize sonra birbirimize söz verelim. Tamam mı :))

Kızlar regl oldum durup dururken :1shok:. Geçen sefer iki hafta gecikmişti, bu sefer bir hafta erken oldu. Bir belirti filan da vermedi. Sadece 1-2 gündür çok sinirliydim. Hele bugün doruğa çıkmıştı. Birkaç saat önce bir sancı ve oldu.. Ya acaba menapoz filan mı oluyorum ki?? ıyice dağıldı düzen müzen. Zaten yoktu düzeni son 1-2 yıldır ancak normal oluyordum. Anlamadım ben.. Neyse, en azından tam perşembe günü olmadı. Cumaya kadar belki gider şişkinliği filan.

ablam senn cuma kilo almıs gorunmen de bu yuzden olmasın... benm de mesela 2-3gun onceden baslıyo şişkinlik bazen 1hafta onceden....

13mayısa hedef belirliyorsunuz ya.. ben yazmıyorumkendimi çunku 8-9-10 mayıs izmire gidicem geziye... tahmini 9-10mayısgibi de regl olcam.. biliyorum şişmiş olucamı o yuzden ben şimdilik haziranın 20sine kadar 57yi görmeyi ve mezun olmayı planlıyorum...

:Saruboceq:hadi inşallah görürsün güzelim ya...ben 1 ay geçti hala regl olmadım..napıcam bilemiyorum...

gkçn çok geçmiş olsun arkadaşım istirahat etmeye çalış gerçi bebeğinde küçük zor olur ama ...

Günaydın kızlar..!! =D gece yatmamışsınız gördüğüm kadarıyla
Gkçn canım sana geçmiş olsun.

ben bugün 24 saat nöbetten çıktım o yüzden dün hiç yazamadım
dün sabah güzel bir kahvaltı ettim
öğlen 2 domates yedim
akşam pırasa ve yarım tabak pilav yedim

kahvaltıdan önce soğan kaynattım suyunu içicem ama kokusu iğrenç., bende miyom var onun için soğan suyu iyiymiş 15 gün boyunca içmeyi planlıyorm.(ameliyat olmaktan korkuyorm) delikafadulden
ne yiceğimi hiç bilmiyorm kahvaltılık ve iki yaprak sarması yerim, ama öğlen ve akşamı bilemiyorm

valla nolsun işte nöbetten çıktım eve geldim bu nöbet çıkışları kötü oluyor ağzımın tadı bozuluyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum adette olucam sanki şişmeye başladım...seni sormalı?

Günaydın kızlar......
Dün hiç yazamadım çok özür dilerim.Sabahın 7.45 de evden çıktık.Akşam 20.30 ancak eve döndük.Çocukların veli toplantısı,annemler derken gün bitti.Annemlerde neler yediğimi yazamayacağım.Çoook aştım kendimi.Zaten wc problemim var.Birde yiyince gece ve bu sabah mide sancısı içinde uyandım.Gece geç vakit bir tane bekunis aldım.Onun zoruna biraz rahatladım.Nasıl bir bünye kardeşim,Sabah mısır gevreğinin içine 3-4 kayısı,akşam çayla beraber 3-4 kayısı yiyorum.Genede problem yaşıyorum.Sanırım suyu az içiyorum.Bir de su içmeyi adet edine bilsem?!?...

Arkadaşlar neden bu kadar kendinize eziyet ediyorsunuz.Neden böyle vicdan yapıyorsunuz.Moral bozmak yoook.Tartıya çıkıp kiloya baktığınız kadar birde elinize metreyi alın.Kendinizce kalçanızı,Belinizi,göğsünüzü ölçün.Tamam kilodan gitmiyor da belki vucut kendini topluyor.Acele etmeyin.Olsun 1 ay sabit geçin ama kilo almayın,en azından vucut kendini sabitlesin.Bakacak ki çare yok sonunda, o da inadı bırakacak başlayacak vermeye.
İşte bu dönemlerde kendimizi kaybetmeyelim!... (söyleyene de bakın )delikafaduldenkaydirigubbakcemile3Neyse canım nasıl derler " ..............'ın(hatırlayamadım)dediğini yap ama yaptığını yapma "İşte o hesapbenimde şuan yaptığım.

Daha kahvaltı yapamadım.Çenem acıktın birşeyler yee diyor.Midem kapa çeneni yime diyor.Onun için burda size habire yazıp duruyorum.Bakalım kim galip gelecek.Gerçi yiyeceğimde her zamanki mısır gevreğim olacak ama midem fena halde şiş.(BETER OL ,KıM SANA DÜN O KADAR "YE" DEDı!....)Kendime kızdım,belki beynimin dediklerini ekrana aktarır okursam. Şu halen yemek düşünen çenem durur.

Fiyuce; Göbek için malesef mekik dışında bir çözüm yok.
Ama yanlar ve bel için ;ayakta iken bacaklarını omuz genişliğinde açıp,yavaş yavaş, ufak ufak eğile bildiğin kadar sağa ve sola doğru eğiliyorsun.
Bir de gene ayaktayke hani oklava yada süpürge sopasını ensene koyup sopayı ellerinle tutup sağa sola belinden dönüyorsun ya işte bu hareketler işe yarıyor.Ama günde 10 taneyle başlayıp artıra artıra 50+50 kadar çıkınca işe yarıyor.Bana da bel kaslarımı kuvvetlendirmek için dr tavsiye etmişti.Hafif bir disk kaymam var,onun için.

günaydın arkdaşlar.eşim dışarı çıktı buarada ben de yazayım dedim.ondan fırsat olmuyor.kuzey de rahat vermiyor zaten.neyse hepinize teşekkür ederim. bugün daha iyiyim.
kahvaltıda ekmek yiyemedim ama biraz sucuk yedim(canım çekti).peynir ve salatalık yedim.ekmeksiz doyduğuma hala inanamıyorum.
pazartesiden beri uyguladığım program sanırım işe yaradı.(bu haftada devam, inşallah cumaya kilomda değişiklik olmaz çünkü sabah 55 kilo çıktım.)dün bi pantolonumu giydim fermuarı zor kapanıyordu önceden ama şimdi rahatlıkla giyebildim ve bunu görünce çok mutlu oldum.
benim pembe bi takımım var çok cici bişey.evlendiğim ilk yıl almıştım.hamile olana kadar giydim.doğumdan sonra kaldı dolapta.şimdi hedefim onu giyebilmek.ve tabiki mayıs sonunda istediğim kiloya ulaşıp mezun olmak...
ben birde hergün yediklerimi bi kağıda yazıyorum.böylece nekadar yediğimi daha iyi görüyorum.daha sonra yediklerimi yazarım. herkese kolaylıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…