Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar regl oldum durup dururken :1shok:. Geçen sefer iki hafta gecikmişti, bu sefer bir hafta erken oldu. Bir belirti filan da vermedi. Sadece 1-2 gündür çok sinirliydim. Hele bugün doruğa çıkmıştı. Birkaç saat önce bir sancı ve oldu.. Ya acaba menapoz filan mı oluyorum ki?? İyice dağıldı düzen müzen. Zaten yoktu düzeni son 1-2 yıldır ancak normal oluyordum. Anlamadım ben.. Neyse, en azından tam perşembe günü olmadı. Cumaya kadar belki gider şişkinliği filan.
ablam senn cuma kilo almıs gorunmen de bu yuzden olmasın... benm de mesela 2-3gun onceden baslıyo şişkinlik bazen 1hafta onceden....
13mayısa hedef belirliyorsunuz ya.. ben yazmıyorumkendimi çunku 8-9-10 mayıs izmire gidicem geziye... tahmini 9-10mayısgibi de regl olcam.. biliyorum şişmiş olucamı o yuzden ben şimdilik haziranın 20sine kadar 57yi görmeyi ve mezun olmayı planlıyorum...
dunden beri çok hastayım.kahvaltıda sadece ceviz büyüklüğünde borek yedim ve kahvaltıdan sonra tartıldım ve 1.5 kg gitmiş.sanırım iyileşince eskiye doner. inşallah dönmez tabi de 55.5 kg da kalırım.
birazdan da corba içmeye çalışcam tabi midem alırsa...