Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ahh space benim de moralim inanılmaz bozuk bu kadar uğraş sonuca bak veremeyecekmiyim acaba 1 58 boyla bu kilo baya toplu duruyorum neyapıcam ben ya benimde şevkim kırılıyo bende tartılmıcam cumaya kadar sinirimden dünyayı yiyesim geliyosenağlama:çok üzgünüm:

kızlar dün akşam eşim işten gelir gelmez yürüyüşe çıktık hihoyyyttabi ogluşuma geldi o arabacılık oynadı koşa koşagamyoncuiremsu bizde onun peşinden hızlı adımlarla yürdükkaydirigubbakcemile evden çıkışımız ve girişimiz 45 dk sürdükaydirigubbakcemile5

bugünde dünü dengelemek adına çok az kalorili şeyler yicem :icecream:sabah yarım ltre elmasirkeli su içtim canım yemek yemek istemedi şimdide 5i1yerde çay içiyorum ne yicegimi bilmiyorum bugün sizler bi yazın yediklerinizi bende fikir edinecem delikafadulden

hadi kızlar uyanın :jeyyar:nerdesiniz sabah ne yediniz içtiniz yazıncokacimcoooka.s.:1hug:

herkese selaaaaaam,kahvaltımda iki üç çatal sucuk,çökelek,4 bardak çay içtim
öğlen kefir içicem azcık ızgara tavuk akşam sütlü kahve ve ardından meyve yemeyi planlıyorm.

ayrıca 1 saat yürüyüşte yapmak istiyorum.(yağmur yağmazsa) hepinizi öpüyorm

ben dün tartının pillerini çıkardım. ne biçim hayatıma girmiş. bugün wc'de sürekli aklımdaydı bir tartılayım diye. sabah yoğurt ile kellogsun kırmızısından yedim. başka bişi yemedim. akşama filan ne yerim valla bilmiyorum. canım bişi de istemiyor .dün akşam ama bir bira içtim.. canım çok sıkkındı.. uykuya dalayım diye.. üff bimiyom valla. yalan oldu kilo vermek filan. canım giyinip dışarı çıkmak istemiyor valla.

space bukadar üzme kendini bende göçtüm bu hafta acayip cnm sıkıldı sinirimden dün gece 1 paket patlamış mısır yedim yemesem iyiydi ama hırsımı aldım ama bu sabah yeniden hırsla ve umutla uyandım yılmıcam sonuna kadar inşallah muhakkak 1 sorun vardır haftaya ikimizde ii sonuçlar alıcaz bu zor bir süreç vücudumuzla karşlıklı inatlaşıcaz ama sonunda biz galip gelicez ben sana güveniyorum sende çok istiyosun sonunda başarıcaza.s.

ya kızlar sizde hırslanıp hırslanıp yemeyin ya tamam anlıyırum benimde canım sıkkın oldugunda yerim ama sünbül bunu sen çok ypıyosun kızma bana ama çok çabuk pes ediyosun mutlaka zayıflayacagını düşün benim yerimde olsaydın neyapardın 36 38 bedendim bir yıl sonra 48 50 beden oldum çok şükür 40 bedene giriyorum artık ama kolay olmadı oglum 6 yaşında demekki 6yıldır ugraşıyorum azamsanıcak gibi deil bence sende kendini bi topluyosun bi dagıtıyosun o hafta kilo veremesen bile mutlaka diger hafta verecegini düşün ve akşam 7den 8den sonra agzına hiçbişey sürme seninde dedigin gibi arkadaşım mutlaka zayıflıycaksın ve sen galip geleceksin:enbuyukkk:

buarada kimse 13 mayıs hedefini unutmasın

spaca senden ricam a.s.hergün ohazırladıgın 13 mayıs hedefleri vardı ya onu hatırlatırmısın topige her girdigimiz gün bugün kim ne yemiş ne paylaşımda bulunmuş diye bakarken ou görelim:1hug:

buarada ne yedigime gelirsek
saat 12 de 2 kivi 2tane kepekli bisküvi(2paket deil belirtmek lazım:))
çarşıda çok gezdim bayaı bi kalori harcamışımdır heralde yarım simit yedim
arada oglumun pizasıın köşe kıtırını yedim
ikindide diger yarım simidimi
aradada az önce yani 1 portakal yedim 3tane kepekli büsküvi
akşamda ton balıklı salata yicem

dunden beri çok hastayım.kahvaltıda sadece ceviz büyüklüğünde borek yedim ve kahvaltıdan sonra tartıldım ve 1.5 kg gitmiş.sanırım iyileşince eskiye doner. inşallah dönmez tabi de 55.5 kg da kalırım.
birazdan da corba içmeye çalışcam tabi midem alırsa...

tatlım keşke dün bu kiloda olsaydınyerimseniben ama fark etmez haftaya da olbilir
geçmiş olsun

slm kızlar....dün üşenip temizlemedigim evi az once temizledim :):)
wc lavobolara varana kadar hemde...kesmedi odamın camını da sildim cam açıyorum heryer toz oluyor diye :):)
bulasıklarımı da yıkadım... ama deli yoruldum ya...
sabah 1kase (sabah dedigim saat2de) yulaf ve müsliyi karıstırdım icine de sut koydum yedim...
hala acıkmadım cunku gece dayanamayıp 1kase dondurma ve biraz beyaz leblebi yemiştim...

ya canım acaip şekilde pilav istiyor.. ama yapsam biliyorum azıcık yiyip durmam ne yapsam bilemedim açıkcası...
çamaşırlar yıkanıyor...bitsin bi posta da koyuları yıkıcam...sonra derse başlıcam, kac zamandır ev harap haldeydi iyi oldu bu temizlik...
şimdi...
buzdolabimda mercimek corbam var, salata malzemesi var yogurt var...buzlukta et balık tavuk bisiler var...ama canım pilav istiyorrrsenağlama
ben napiim öneri lütfen

Gokcen çok geçmiş olsun. ınşallah verdiklerini de almazsın, ama ben sanmıyorum alacağını :).. Vücut belki senin de bir anda kilo veriyordur.
Sebnem cim her gün mesajı eklemek zor bir iş değil ama mesaj kirliliği olur diye düşündüm.. Bu pazartesi yine listemizi koyup yanlarına da cuma günkü kilolarımızı eklemeyi planlıyordum. Ptesiden pazartesiye diye düşündüm.. Olmazsa akşama alırım mesajı buraya, yeni kilolarla birlikte..
Bu arada bizim takım analiz haftamız da geliyor. Bakalım sonucumuz ne çıkacak

yeme tatlım valla düşün 1 yemek kaşıgı pirinç pilavı =1dilim beyaz ekmek
sen en iyisi 1 kase çorba bol salata ye akşamda yogurduna elma ve kivi dogra yada evde ne varsa meyve olarak ne dersin

sen daha iyi bilirsin ama bence hergün görmek isteri valla size söz verdim arkadaşlarımada dedim 13 mayısı bana hatırlatın agzıma ne götürsem aklıma geliyo çok etkili oluyo belkiş burda hergü görmekde etkiliolur grub için yinede sen bilirsin

yeme tatlım valla düşün 1 yemek kaşıgı pirinç pilavı =1dilim beyaz ekmek
sen en iyisi 1 kase çorba bol salata ye akşamda yogurduna elma ve kivi dogra yada evde ne varsa meyve olarak ne dersin

evet evet yememeliyimsenağlama ama perşembe günü pilav yiyomuş gibi kandırabilirim kendimi...lapa yaparım... soracıma hem su gider hem yemiş gibi olurum di mi...zaten pilavı yogurtsuz yiyemiyorum...icinde varsın yag tuz olmasın
acaip yoruldum.. ben de diyorum şimdi koccaman bi kase süslü püslü salata yapsam..ustune de tavuk gogsu ızgara yagsız tuzsuz söle koysam ince ince dilimleyip...
cok pilav krizim olursa yarın lapa yapıım di mi...
offf zor anacım bu kilo verme işleri...kafamçokkarıştımillet nasıl yiyip kilo almıyor anlamıyorum valllaa.s

OK fıstık. o zaman her akşam geç bir saatte listeyi ekleyeceğim. Böylece sabah girdiğinizde ilk gördüğünüz mesajlardan biri olur. Olur da ben atlarsam bu görev sizindir ona göre :)). Bu akşam ben eklerim 13 mayıs listemizi.

ay harika olur

şu lapayı keşke bende yapabilseydim hiç sevmemiştim acaba şimdi severmiyim sebzeli felan annem pirinç salatası yapıyoı onuu yiyorum ama ay ne bilim bu bidegişik denesemmi yarın acaba

şu lapayı keşke bende yapabilseydim hiç sevmemiştim acaba şimdi severmiyim sebzeli felan annem pirinç salatası yapıyoı onuu yiyorum ama ay ne bilim bu bidegişik denesemmi yarın acaba

pirinc salatasını ben cok severim...
o zaten haslanmıs pirincten oluyor...
tek farkı icine sos olarak yag ya da tuz koymayacaksın...valla ben zevkle yiyorum lapayı...spaceablam biliyo en cok kullandıgım diyet yontemicokacimcoook

tıka basa doydum...
1kase mercimek corbası
1dilim çavdar ekmegi
sonra da 1kase salata ustune az yagda pişmiş ızgara tavugum vardı az bisi..
ama salatayı bitiremedim valla:jeyyar: okadar tıkadı ki corba...
corbamda yag ve tz vardı az...
ama salatada hic yag tuz yktu sadece tavugu pisirirken azıcık zeytinyagı kattım okadar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…