- 29 Mayıs 2008
- 1.741
- 6
- 44
dunden beri çok hastayım.kahvaltıda sadece ceviz büyüklüğünde borek yedim ve kahvaltıdan sonra tartıldım ve 1.5 kg gitmiş.sanırım iyileşince eskiye doner. inşallah dönmez tabi de 55.5 kg da kalırım.
birazdan da corba içmeye çalışcam tabi midem alırsa...
slm kızlar....dün üşenip temizlemedigim evi az once temizledim :):)
wc lavobolara varana kadar hemde...kesmedi odamın camını da sildim cam açıyorum heryer toz oluyor diye :):)
bulasıklarımı da yıkadım... ama deli yoruldum ya...
sabah 1kase (sabah dedigim saat2de) yulaf ve müsliyi karıstırdım icine de sut koydum yedim...
hala acıkmadım cunku gece dayanamayıp 1kase dondurmave biraz beyaz leblebi yemiştim...
ya canım acaip şekilde pilav istiyor.. ama yapsam biliyorum azıcık yiyip durmam ne yapsam bilemedim açıkcası...
çamaşırlar yıkanıyor...bitsin bi posta da koyuları yıkıcam...sonra derse başlıcam, kac zamandır ev harap haldeydi iyi oldu bu temizlik...
şimdi...
buzdolabimda mercimek corbam var, salata malzemesi var yogurt var...buzlukta et balık tavuk bisiler var...ama canım pilav istiyorrrsenağlama
ben napiim öneri lütfen
yeme tatlım valla düşün 1 yemek kaşıgı pirinç pilavı =1dilim beyaz ekmek
sen en iyisi 1 kase çorba bol salata ye akşamda yogurduna elma ve kivi dogra yada evde ne varsa meyve olarak ne dersin
OK fıstık. o zaman her akşam geç bir saatte listeyi ekleyeceğim. Böylece sabah girdiğinizde ilk gördüğünüz mesajlardan biri olur. Olur da ben atlarsam bu görev sizindir ona göre :)). Bu akşam ben eklerim 13 mayıs listemizi.
evet evet yememeliyimsenağlama ama perşembe günü pilav yiyomuş gibi kandırabilirim kendimi...lapa yaparım... soracıma hem su gider hem yemiş gibi olurum di mi...zaten pilavı yogurtsuz yiyemiyorum...icinde varsın yag tuz olmasın
acaip yoruldum.. ben de diyorum şimdi koccaman bi kase süslü püslü salata yapsam..ustune de tavuk gogsu ızgara yagsız tuzsuz söle koysam ince ince dilimleyip...
cok pilav krizim olursa yarın lapa yapıım di mi...
offf zor anacım bu kilo verme işleri...kafamçokkarıştımillet nasıl yiyip kilo almıyor anlamıyorum valllaa.s
şu lapayı keşke bende yapabilseydim hiç sevmemiştim acaba şimdi severmiyim sebzeli felan annem pirinç salatası yapıyoı onuu yiyorum ama ay ne bilim bu bidegişik denesemmi yarın acaba