kızlar bu sabah 63,6 gördüm. lahana çorbası diyetine devam :). gece iş yaptığım için oturdum o yüzden gece yedim maalesef. yoksa daha fazla farkederdi diye düşünüyorum. neyse buna da şükür. bu hafta cidden iyi azmettim. şimdi de lahana suyu yaptım. onu içiyorum. kahvaltı etmedim. sadece 1-2 minik dilim peynir attım ağzıma. gecenin acısını çıkarmak için.
bu arada baby sana çok teşekkürler. şu geceden suya kayısı kurusu koyma fikrin için. sabah içtikten yarım saat-45 dk sonra koşarak wc'ye gidiyorum.
obur cum, kısır filan .. aman ha.. hem şişkinlik var diyorsun hem de böyle kısırlar filan.. esasında en tehlikeli şeyi yapıyorsun farkında mısın
(. artan yemekleri yok etme birimi gibi çalışıyorsun. aman diyim. o yemekler hep artar, hep kalır ertesi güne. onların hepsini bitirmeye çalışırsan hem keyifli beslenmezsin hem de kilo alırsın. artan yemekleri kaldır buzluğa, bir kaç gün sonra çıkar farklı biçimde değerlendir yeni yemekmiş gibi koy sofraya. mutfak konusunda çok becerikli değilimdir ama ne bileyim. kısırı örneğin buzluğa kaldırıp 3-4 gün sonra yeni bir yeşillik salatasının içine garnitür olarak koy mesela. Kerevizi daha sonra yeni bir yemeğin içine kat örneğin. Bilemiyorum, siz becerikli hanımlar benden çok daha fazla çözüm üretebilirsiniz eminim bu konuda. Sadece yemek kaldı, ziyan olmasın, dökülmesin hadi bari yiyeyim diye düşünme şeklini değiştirmek gerekiyor. Önce şu tahlil, tetkik işlerini hallet. İnşallah birşey çıkmadığında yeme düzenini lütfen bir daha gözden geçir canım. Madem kilo verme sürecindesin, buna azmettin yediklerini azaltsan bile keyifle yiyebileceğin, görev icabı yediğini düşünmeyeceğin şeylere yönel. Önce beynimizi doyurmamız gerekiyor malum. Hadi birazcık daha azim :)).