Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar günaydın
nöbetten çıktım bende şişim bugün biraz...aslında ödemle başı en çok başı dertte olan benim nöbetler mahvediyor beni ama ben alıştım artık....bugün canım biraz sıkkın iş yerindeki olaylara kafam bozuk allah insana merhametli adil yöneticiler versin böyle dengesiz insanlarla uğraşmak istemiyorum bıktım valla..................

merhaba kızlar :)) bugün kahvaltıda bir dilim tost yedim öğlen kayınvalideme gitcem inş.yemeğe zorlamazlar az yerim akşamda bilmiyorum yemekte neler var ama mutlak ölüçülü olurumcokacimcoook

slm kızlar şu diyet mevzuları yüzünden kafayı tırlatıcam artık yok bunun yolu yok havalar açtı hızlanmak lazımmm allah hepimizin yardımcısı olsun yürüyüşlere başlayABİLİRİZ
mayıs zaten yaz gibi geçiyo nisanı ii değerlendirmek lazıma.s.

evet sunbul'um.. yaza daha ince girmek istiyorsak şu son iki ayımız.. ben bu yaz da bol tşört vs altında saklanmak istemiyorum. bu ikinci yazım olacak bu zayıflama sürecinde ve artık cidden ama cidden sıkıldım, bunaldım. bugün wcye çıkmamış halimle 63,3 gördüm.ama mutsuzum. kıramıyorum 63'ü ve artık ne yapacam bilmiyorum. lahana çorbası içiyorum. dün lahana suyuna başladım. gece yatmadan sirkeli su içtim. gün içinde doğru dürüst yemek yemiyorum. bu hafta gerçekten asıldım. Sırf bu 63ü kırmak için ama öyle bir direnç oluştu ki aylardır nasıl 65'in üzerine kolayına çıkmıyorsam 63'ün altına da inemiyorum. bir kırılsa 60'a kadar rhat inerim diye düşünüyorum.
şu cuma bildiriminde bir süpriz yapabilsem.
spor olayına da bir türlü giremedim. öyle halsizim ki. ev temizlenecek gözümde dağ gibi büyüyor. gönlümden kendimi dışarı atayım yürüyeyim geçiyor ama vücudum kıpırdamıyor bile.
pek keyifli yazamadım di mi .. ama herkes bu lahana çorbasıyla 3-4 kilo verirken ben 3. günümde sadece 1200g verebildim. halbuki niyetim bu cuma 62 olmaktı.neyse cumaya kadar devam. ne verirsem kardır.. en azından son dönem aldığım kiloları yapışmadan verebildim. elbet 63'te kırılacak.. sonuçta demir kazık değil ya. sadece birazcık inatçı. ama ben de inatçıyım.

helal sana space kilolar inat ediyorsa bizde inat edicez yok artık inşallah bir daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya çok yoruldum temmuza kadar enaz 6 kilom var 3 ayda 2 şer kilo veremezsem yanii 1 şey diyemiyorum hırs yapmadan olmuyo bu iş kışın kolay ama hava 17 dereceydi hızlanmak şart oldu heralde takım olarak bir yere kapansak baya ii sonuçlar çıkar birbirimize destek vererek dimi ne hayal amadelikafaduldenkaydirigubbakcemile5

hayal değil sunbul.. yapmamız gereken esas o. paylaşalım derken bundan bahsetmeye çalışıyorum. yorulduğumuzda, moralimiz bozulduğunda, ipin ucu kaçar gibi olduğunda gelip buraya yazacağız.örneğin ben bugünlerde gerçekten çok daraldım. hem olabildiğince zorlu bir diyet uyguluyorum, hem cidden istiyorum hem de istediğim sonucu alamıyorum. yani olabilecek en zor durumlardan birindeyim.. o yüzden sürekli burada olmaya çalışıyorum. bu saate kadar sadece bir tabak yağsız salata yedim. başım ise inanılmaz ağrıyor artık. ama vaz geçmiyorum. işte bu benim için başarı. benim maksimum 3 gün idi bu tip zorlamalarım. şimdi ise cumaya kadar dayanmak için elimden geleni yapıyorum. geçen hafta takımı batırdım. bu hafta biraz kurtulmak istiyorum bundn. bilmiyorum işte arkadaşlar.

meraba kızlar bugün sabah kahvaltı yapamadım oglumun okul yemek sırası bendeydi 12 ye kaadar nla ugaştım öglende arkadaşımdaydı mercimek köftesi ve baklava yedim akşamda şuan yiyorum 2 tane kivi bukadar öglen abartmasaydım iyi olurdu ama

ee kızlar. tam 24 saattir kimse yazmamış takımımıza, hayırdır? yarın CUMA, unutmayalım olur mu? kimseler gelip gitmemiş hatırlatayım dedim. Ben yarın sabahı heyecanla bekliyorum bakalım. Bir süpriz yapabilir miyim diye.. Bu akşam birşey yemeyi düşünmüyorum. Sizlerde durum nedir?

merhaba kızlar
bugün sabah 1 tabak nesfit 3 tane kayısı
öğlen 2 kaşık bamya,2 kaşık pilav
akşam 2 dilim ekmek ve et sote...
akşam yemeğim biraz ağır oldu ama canım istedi valla....

yine yemek yemeden geçen bir gün daha.. şimdide sinameki çayımı hazırladım. açım ama birşey yemeyeceğim.
Kızlar yarın ben 1 civarı filan gelebilirim. Umarım o saate kadar bildirimlerimiz tamamlanır. Bu arada önemli bir mesaj var. Lütfen hepiniz aşağıdaki mesajı okusun ve iyice düşünsün. Daha önce analiz istiyor musunuz diye sormuştum biliyorum. Hemen hepinizde evet demiştiniz. Şimdi söz konusu mesajı tekrar okuyun lütfen. Gördüğünüz gibi bazı yaptırımlar, yapılması gerekenler var. Bunları yapabileceğinize inanıyorsanız lütfen analize katılın. Neyse, yarına görüşmek üzere kısmetse.. Umarım güzel sonuçlar görürüz hepimiz.
Mesaj linki
http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html

12.TAKIM **98. ETAP **

spacegirl (
64,5 /0 /0 /0 &#37
Fiyuce (
) (Geri dönmek üzere ayrıldı kilo 59,5)
baby_nurse (64,8/0 /0 /0 %)
Molihua (59 / 0 /0 /0 %)
sbnmcsm (69 /0 /0 /0 %)
cimcime81 (99 /0 /0 /0 %)
_demet_ (71,5 /0 /0 /0 %)
pengicuu (63,4 /0 /0 /0 %)
obur (74 /0 /0 /0 %)
sunbul (63,2 /0 /0 /0 %)
Bendiyom (68,9 /0 /0 /0 %)

12.TAKIM TOPLAM KıLO (697
,3 / 0/ 0 / 0.0%)

Günaydın Arkadaşlar;
Kaç gündür nete giremiyordum.Tahlil sonuçlarımı aldım.Sadece kolestrolüm uçmuş durumda.Daha başka birşey çıkmadı.2 ay sonra tekrar tahlil yaptıracağım.Duruma göre ilaca başlayacakmışım.1 aydır zaten dikkat etmeye çalışıyorum.Buna rağmen yüksek çıktıysa vay benim halime.Neyse çarşambadan bu yana tuzu da kestim.Ekmek hiç yemiyorum.Sabah kayısı, gece kayısı (3-4 adet) arada meyve ,kahvaltıda 1 kase nesfit,Öğlenleri salata ,akşamda sebze yemeği.Doğru düzgün wc'ye çıkamıyorum.
Sonuç olarak bu sabah 74 kilo olmuşum.Geçen haftaki düşüşe ben bile inanmamıştım.Çünkü daha öncede yazdığım gibi perşembe akşamı lasix almıştım.O ilaçta gecede gerçekten 1 kilo fark ettiriyor.
Ama ölçülerim kalçadan 0,5cm gitmiş,göbek ölçüsü aynı.Toplamda kalçadan 3.5cm,göbekten 1cm gitmiş durumda.

Valla doğru söylüyorsun.Kalan yemekleri bitirme birimi "as elemanı" seçildim.Sonuçta işte eylül ayından bu yana 10 kilo aldım.Ben zaten bu artıkları bitireceğim diye diye bu hale geldim.Az yemek yaptımmı eşim" niye bukadar az, fazla yap gözümüz doysun "diyor.
Fazla yapıp kalıncada "atma günah "diyor.Kısırı 2 gün yer.Sebzeyi hiç yemez.Çocuklar kereviz tanımaz ,hele zeytinyağlı yemek araları hiç yok.Yok artık bana daha çok GÜNAH!..
yemekleri nasıl değerlendireceğim ziyan olmasın ben yiyeyim demekten sıyırdım.Ne yapayım son çare bahçedeki köpeklere taşıyacağım.
Aynen dediğin gibi zaten 2 lokma birşey yiyorum.Onuda zevkimle yesem ya gerçi onu da yapamıyorum.Çocuklar saolsun ...

Kilooo aliorum bn yaaa 60 olmusum(((( finallerim var bu ay, yiyimde kafam calisssin dimi

günaydın regli oldum 63.2 yüm heralde kilo verdim bu şişkinliğe bu kilo yine ii analiz konusuna gelince girmek istediğimi söleyemem çünkü bi anda 8 kilo alıp döndüm kendimi kaybettim çok dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…