yok gülüm yapmadım. 4'e kadar beklerim demiştim kendimce. 4'te geldim :). uyumuşsundur diye düşünmüştüm seni de. ondan biraz yavaştan aldımdı. diğer takımlar da geç kalmışlardı. neyse. bakayım bir listelere yapmadıysan ben yaparım güzellik
ellerine sağlık :). doğrudur listemiz. kardeş takıma atalım o zaman geç kalmayalım. sen bildiriyor musun? bildireyim mi?
yok güzelim yemiyorum zaten merak etme....dediklerini de sıkı sık yapıyorum bu ara...kafayı dağıtmak için 3 kitap bitirdim...eşimde beni gördükçe kaçıcak artık:)))))))))))))kaydirigubbakcemile3cimcime cim sen niye gün içi tartına kafayı takıyorsun ki anlamadım. yani boşu boşuna kendini demorilize ediyorsun. yapma etme güzelim. tartıyı kaldır ortadan birşey yap. cumadan cumaya tartılmamızın bir anlamı var biliyorsun. gün içinde 2 kilo da alırsın 3 kiloda verirsin. vücut yediklerini çıkarana kadar o sana ağırlık. sen şimdi tutup bunu dert mi ediyorsun güzellik. ayrıca tabi ki geciken regl çok daha fazla şişkinlik yapıyor. ben 15 gün sonunda oldum ama inan hala atamadım vücudumdaki şişkinliği. yüzük vs olmuyor. ayak bileklerim şiş şiş.
sözün özü sakın ha sakın bu şişkinliği kafaya takıp beslenmeni bozma. şimdi zaten duygusal olarak da daha hassas dönemindesin, bir de bunlara takılıp üzülürsen anında başladığın noktaya dönersin. hepimiz geçtik bu tuzaklardan. sakın diyim aman sonra pişman olacağın bir şekilde yemek yeme.. normal beslenmene devam et. bugünlerde canın daha fazla şey isteyebilir, ölçülü miktarda yiyeceğini ye. ama sakın ha duygusal yemek yeme.. o bizim en büyük tuzağımız. buraya gelmeye yüzün yokmuş. olur mu öyle şey. esas bu durumlar için biz burdayız. en zorlandığında esas buraya geleceksin. öle güle oynaya kilo versek kimin takıma ihtiyacı olur ki :))).
hadi bozmamaya çalış moralini. geçecek inşallah hepsi. biraz hava al, balkona çık, ne bilim güzel bir müzik bul onu dinle, keyifli bir kitap oku. eşini taciz et :))). yapılacak o kadar çok şey var ki.. hadi toparlan...
hay cimcimem bu saatte kopardın beni burda :))). sen çok yaşa emi.. çok sevindim ama biliyor musun :).. bravo sana kocaman.. birazcık daha sık dişini. bu arada aklıma geldi. hamilelik vs yoksa acaba adet söktürücü ilaç filan mı kullansan. öyle birşeyler var galiba. ben hiç kullanmadım ama bu son gecikmede birkaç gün daha bekleseydim araştıracaktım artık. çok daralmıştım çünkü. ne bileyim bu sıkıntılı hali bir an önce giderirdin belki böylece. valla yeni çektiğim için biliyorum o sıkıntıyıyok güzelim yemiyorum zaten merak etme....dediklerini de sıkı sık yapıyorum bu ara...kafayı dağıtmak için 3 kitap bitirdim...eşimde beni gördükçe kaçıcak artık:)))))))))))))kaydirigubbakcemile3