12.TAKIM **98. ETAP **
spacegirl (64,5 /62,8 /1,7/2,64 %)
Fiyuce () (Geri dönmek üzere ayrıldı kilo 59,5)
baby_nurse (64,8/64,5 /0,3 /0,46 %)
Molihua (59 / 60 /-1/-1,69 %)
sbnmcsm (69 /70,2 /-1,2 /-1,74 %)
cimcime81 (99 /99 /0 /0 %)
_demet_ (71,5 /72 /-0,5 /-0,70 %)
pengicuu (63,4 /63,4 /0 /0 %)
obur (74 /74 /0 /0 %)
sunbul (63,2 /63,2 /0 /0 %)
Bendiyom (68,9 /68,9 /0 /0 %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO (697,3 /698/ -0,7 / -0.10%)
Saçlarımı boyattım hem de oldukça (benim için) uçuk bir renge. yazın zayıfladığımda ödül olarak.
Mayo aldım ve yüzmeye gittim.. o da geçen yaz
Küçük beden kıyafet denedim hatta aldım. 38 beden minicik bir şort. Giyeceğimden değil sadece onun içinde kendimi görmek için. Şimdi de ara ara dener oldu mu diye bakarım.
Renkli giyinirim valla. Yine geçen yaz kırmızı pantalon aldımdı kendime baya da giydim :))
Vay be ben geçen yaz baya bir değişim geçirmişim :))). Şimdi sıra ikinci yarıda.
Hedeflediğim kiloya inince neler yapsam acaba? Esasında giyim filan çok hevesim kalmadı. Sadece bir tane şöyle tiri tiril üzerimde uçuşan bir elbise istiyorum. Evet bu hedefim olabilir. Ama galiba o hedefe ulaşana kadar yaz geçer.. biter.. yine giyemem. uf bak yine sıktım canımı durup dururken
şebnemim unuttun sen beni(
unuturmuyum seni kız hiç valla ben beni bile unutmuştum
Bu söylediklerini yapmaya o kadar hazırım ki......Hemde hiç düşünmeden.TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ
Zihindeki algıyı değiştirmek için yapmanız gerekenler..
Aşağıda belirteceğim maddeler hala kilo problemi yaşıyor olsanız bileyapmanız gereken şeylerdir.unutmayın,beyninizdki şişmnı zayıflatmadığınız sürece hiçbirşey değişmeyecektir….
**öncelikle sürekli siyah giyiyorsanız bundan vazgeçin.yakışmadığını düşünseniz bile diğer renkleri kullanmaya başlayın.ta ki bu renkler sizde rahatsızlık yaratmayana kadar..
**başkasında görüp çok beğendiğiniz şeyi o stilde giyin.giydiğinizde size yakışmadığını düşüneceksiniz ama yinede giymeye devam edin.ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar(başkasında beğendiğiniz bir şey olsun)
**başkasında beğendiğiniz bir takıyı takın.belki bu büyük bir küpe,broş,kravat vs. olabilir.taktığınızda çok komik olduğunuzu,yolda herkesin size baktığını düşüneceksiniz.ama emin olun sokaktaki insanlar fark etmeyecektir bile..kocaman kulaklara sahip,dünyanın en komik insanı olduğunuzu düşünseniz bile takmaya devam edin..ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar..(yeterki başkasında beğenmiş olun…
**zayıfladığınızda saçlarınızı boyatmayı düşündüğünüz bir renk veya kestirmeyi düşündüğünüz bir model varsa,bunu hiç beklemeden şimdi yapın.bunu,hemen şimdi,zayıflamayı beklemeden yapın.gidin ve sizin için başlayan değişim süreci içinde bunu yapın..
**bir küçük beden kıyafet denemekten çekinmeyin.her firmanın numaralarının farklı olduğunu aklınızdan çıkartmayın.bir beden küçük kıyafeti gözünüzde büyütmeyin..
**bol dökümlü ya da kesimli bir kıyafette 2 beden küçüğünü bile üstünüze tutun.istediğiniz kıyafeti giymek sizin en büyük hakkınız.yeterki size saçma gelmesin
**eğer şu ana kadar yapmadıysanız bir mayo alın ve hemen yüzme havuzuna gidin.ne zaman ki havuza gidecek ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz o zaan ilk çıtayı geçmişsinizdir demektir