yok ablacım test yaptım geçen gün çıkmadı bişey...ilaç kullanmıyorum ama elmalı tarçınlı çayımın içine biberiye koyuyorum 2 seferdir...söktürü diye biliyorum....hem yağlara da faydalı...bide maydanoz suyu...çok faydalı..bak yarın alayım da içeyim bari....şimdi sana söylerken aklıma geldi...hay cimcimem bu saatte kopardın beni burda :))). sen çok yaşa emi.. çok sevindim ama biliyor musun :).. bravo sana kocaman.. birazcık daha sık dişini. bu arada aklıma geldi. hamilelik vs yoksa acaba adet söktürücü ilaç filan mı kullansan. öyle birşeyler var galiba. ben hiç kullanmadım ama bu son gecikmede birkaç gün daha bekleseydim araştıracaktım artık. çok daralmıştım çünkü. ne bileyim bu sıkıntılı hali bir an önce giderirdin belki böylece. valla yeni çektiğim için biliyorum o sıkıntıyı((
bendede son yıllarda sivilce sorunu oldu avene nin ürünleri var eczanelerde satılıyor bizim hastanede bie dermatolog var o önerdi sivilce lekesi güneş lekesi hiçbir lekeyi gebelik maskesini bile baya toparlıyormuş ama ürünün adını unuttum c ile başlıyordu avene satan yerlerde rahatlıkla bulabilirsin bir arkadaşada önermiş gerçekten iyi sonuç almış avene ürünleri birde termal su bazlı farma kozmetik öneririm
Önerin için saol arkadaşım.Ben bu ürünü kızım için istiyorum.Daha 14 yaşında kullanmasında sakınca var mı?Geçen gün size sorduğum lipoprotein factor'u eczaneyede sordum.Kadın yaşı küçük veremem dedi.Senin söylediğin ilacıda araştırayım bakayım.Kız imtihan stresi,ergenlik derken sürekli sivilce döküyor.Yüzünden çok, sırt ,omuz ve kollarının üst bölümünde.....Kafayıda takmış,aklına geldikçe yolup yolup duruyorklava:.Sonrada yaza (geçen sene öyle yaptı)uzun kolu t-shırtlerle dolaşıyor.
İlgin için çoook teşekkür ederim.
cidden baby hiçbir şey yememişsin gerçekten. yediklerin bir öğün bile yapmaz. ne oldu böyle?
uff ben fena açım ve iş var oturacağım.. şimdi kayısı ve erik kurusu aldım. bi de elma yanıma. ama nefsimi körletir mi bilmiyorum. birşey yemek de istemiyorum. yersem vicdan yapacağım biliyorum. şu iş çabuk bitse de bir an önce yatsam yemek yemeden.
şebnemcim çok saol cnm yeni evinde sağlıkla mutlulukla :dance:incecik:dance: olarak oturmanı dilerim