Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bu dediklerinin hepsini bende yaptım ve bazen inatla hala devam ediyorum yapmaya uzun hırkalar out kısa gömlek ve badiler in geniş pantolonlar out dar kot ve badiler in ama hala etekli mayo giyiyorum delikafadulden

Obur cum bir müsait zamanında yazabilir misin listeyi. ınanın kızlar şu 1 kilo verdiğim en zor ama gerçekten en zor kilo oluyor. ctesi yine 63'leri görmüştüm. Yesem de yemesem de kilo aynı. Kilitledi kendini o kiloya bünye. Genelde çok işe yarayan, 3 günde en az 2-3 kilo verdiren lahana çorbası da verimli olmadı.Dün yeni bir eşofman aldım. Bugün onla fotolarımı çektirdim. ınat ettim bir ay sonra yeni fotolar çektirecem ve çok farketmiş olacağım. Nisanın ilk haftası gitti ve ben de hala bir hareket yok. zaman geçiyor ben duruyorum..

oburcum kıyamam ben sana bence sen bu hırsla istediğin kiloya gelirsin arkadaşım .....
seninle hedefimiz aynı 58 inşallaah o günleri birlikte göreceğiz....
şu detoxu yazda bizde yapalım....
ben bugün sabah 2 dilim ekmek omlet zeytin domates birazda bal yedim
saat 4 gibi 2 tane içli köfte 2 dilim pide diet kola...
akşamda çilek ve 1 tabak kuru kayısılı nesfit....
dip bucak temizlik vardı bende bugün yoksa o köfteleri yemezdim ama çok acıktım yedim ama şu saat oldu yeni oturdum fazlasını yakmışımdır bugün....

selam canlarım,
epeydir uğramamıştım sizleri çok özledim.
hemileliğim artık çok iyi gidiyor.
5,5 aylık oldu erkek bebişimiz olacak.
ben şimdiye kadar 2,5 kilo aldım.
bütün testlerim normal çıktı en son şeker yüklemesi yaptırdım o da normal değerlerde çıktı.
nisan sonunda tekrar doktor kontrolüm olacak sizleri gelişmelerden haberdar ederim.
şimdilik kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri..
sevgilerimle...

Allah tamamına erdirsin:))))))))))

merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş yeriniz var mı acep :uhm:

bugün bende inatla başladım space ın yazısını okuyunca ...
gerçekte nisanın ilk haftası b itti ama bende tık yok sanki vermem gereken 2 3kiloymuş gibi
sabah bol marullu peynirli bi salata arada 1 bardak maydonoz suyu
öglen çarşıdaydım bişey yiyememdim
saat 4 gibi 2 elma
birazdan marullu peynirli salatamdan yne yapıcam aradada 1 bardak tarçınlı kiraz sapı yuyu kaynatıp icicem akşamada ne yerim bilmiom yazarım

kızlarrrr şuan canımnasıl halley istiyo anlatamam ama yemicem bugün kendime çok güzel bi kazak aldım ama şıkır şıkır bişey çok dar askıyla birikte kapının üstüne astım ki gözüm onu gördükçe yeme istegimazalır gibi geliyo yanlardan pörtlüyo ama 2 kilo versem dAha düzgün durcak üstümde

efferim bacım..bende çıkarayım en sevdiğim şeyi dolaptan..bakalım bende işe yarıycak mı:))))

:1hug::1hug::teselli::teselli:
sebnemcim çok azimlisin seni kutluyorm ve öpüyorm.

kızlar günaydın sabahın köründe yazıyorm.iki üç gün siteye giremiycem haber vereyim dedim .dedem vefat etti orada bulunmam gerekio.hepinizi öptüm

Kahvaltı :1 bardak çay1kk peynir1dlm kepekli ekmek bol domates salatalık
Ara :1 adet yeşil elma
Öğlen oyuncaya kadar domates çorbası ,Yağsız salata
Akşam :Yeşil salata üstüne haşlanmış 1 bardak kurubaklagil(pazartesi,çarşamba,cuma,pazar)
150 gr tavuk,bol yeşil salata(salı,perşembe,cumartesi)
Kahvaltılar ,ara öğünler hep aynı şeyleri yiyorsunuz.Sadece akşam yemeklerinde 1 gün baklagilli salata ,1 gün tavukla salata yiyorsunuz.
Salatalar YAĞSIZ olacak.İstediğiniz kadar bahartı ,limonu ,nar ekşisini kullanın.
Domates çorbasının yapımına gelince çok basit: 1-2 adet domatesi rendeliyorsunuz.1 tatlı kaşığı sıvı yağda iyice pişirip üstüne 1.5-2 lt su, 1 adet tavuk bulyon ve 3/4 su bardağı tel şehriye ilave edip pişiriyorsunuz.Yerkende ben bol limon,nane, kırmızı biber koyuyordum ,bayağı lezetli oluyor.İstediğiniz kadar içebilirsiniz,serbest tamamını bitirdiğim oluyordu.Doktor 2-2,5 kilo demişti ben 3 kilo vermiştim.74 kilodan 71 kiloya düşmüştüm.
Yalnız bu detoxu dediğim gibi vucut inat edip takıldığı zamanlarda uygulamak lazımmış.SÜREKLİ uygulanacak bir liste değil.

Dün sabah 1 tabak sade mısır gevreğinin üstüne 5-10 adet kuru üzüm,3-4 tane kuru kayısı,1çay kaşığı tarçın,biraz zencefil ve yağsız süt koyup yedim.
Öğlen 1 tabak yağsız pırasa ve kerevizli yemek ve ince bir dilim kepek ekmeği+ bol sirke,soğan ve limonlu fasulye piyazı
Akşam ızgara tavuk göğsünün yarısı 1 dilim ekmek (kaçırmışım yedikten sonra" ne yaptım ben "dedim)bol salatalık ve domates
Gecede şimdi sizden laf işeteceğimi biliyorum 1 ufak kase karışık kuruyemiş yedim.
Bu sabah dünün aynısı ama ilave olarak 1 tatlı kaşığı keten tohumu koyacağım.1000lik c vitaminimi içip,1 saat 10.15 de aerobik yapacağım.
Daha sonra neler olacak bilmiyorum.

kızlar günaydın
cimcimecim valla nerdeyse mutfak kapısına asıcam kazagı çok ii oluyo
bugun kendime hazırladıgım menü
sabah bol marullu peynirli salata arada 1 elma
ögle 1 kase hazır çorba 1 kase yogurt
arada 1 kivi
ikindide 1 paket kepekli diyet bisküvi
akşam haşlanmış tavuk ve ayran 1 bardak
saat 8 gibide 1 elma

cimcimecim sen ne diyosun dünde buna benzer yaptım sebze yemegi yap diyceksin biliom ama evde yok ve dışarı çıkmakta ayrı bi mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…