Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12.TAKIM **98. ETAP **

spacegirl (
64,5 /62,8 /1,7/2,64 &#37:KK66:
Fiyuce (
) (Geri dönmek üzere ayrıldı kilo 59,5)
baby_nurse (64,8/64,5 /0,3 /0,46 %)
Molihua (59 / 60 /-1/-1,69 %)
sbnmcsm (69 /70,2 /-1,2 /-1,74 %)
cimcime81 (99 /99 /0 /0 %)
_demet_ (71,5 /72 /-0,5 /-0,70 %)
pengicuu (63,4 /63,4 /0 /0 %)
obur (74 /74 /0 /0 %)
sunbul (63,2 /63,2 /0 /0 %)
Bendiyom (68,9 /68,9 /0 /0 %)

12.TAKIM TOPLAM KıLO (697
,3 /698/ -0,7 / -0.10%)

Son düzenleme:
Evet takımım pengicuu ve bendiyom haricinde listemiz tamamdır.
Ben bu hafta insan üstü çaba göstererek gerçekten hiç ama hiçbirşey yemeyerek (lahana çorbası hariç) gücün bela 62'yi gördüm ama benim hedefim tam 62'yi görmekti.. olmadı.. Bu hafta bünyeyi baya bir yordum, zorladım. bakalım önümüzdeki hafta biraz yiyerek ne yapabileceğim. 62,5 filan görseydim daha umutlu olurdum ama şimdilik hala tehlikeli sınırdayım. ışte benden haberler böyle.
Bu hafta takımımız dökülmüş maşallah. Ayrıca hiç takıma uğramayan, selam bile vermeyen arkadaşlarımız var maalesef.
Bu cuma telaşı geçsin aklımda bazı şeyler var. Onları yazacağım kısmetse. Şimdilik bu kadar.

valla gerçekten bu hafta dökülmüşüz kızlar...
bende bu hafta az verdim geçen hafta 500 gr vermiştim bu hafta 300 verdim haftaya en az 700-800 gr vermem lazım...bu hafta hepimiz kemerleri sıkalım haftaya hepimiz iyi kilo verelim derim...space sen gerçekten bu hafta iyisin 1.7 bence iyi...inşallah bende öyle 1 haftada veririm lahana çorbasımı içtin?ne yaptığını birara bana yaz benimde bu ara bir şoka ihtiyacım var....bu akşam nöbetçiyim yarın görüşürüz kıslar....

Baby'cim sen de güzel kilo vermişsin, öyle deme.
Benim ne yaptığıma gelince cidden birşey yemedim diyebilirim. Epey zorladım kendimi. yaptıklarım makul ve mantıklı değil. Ama hem son alınan kiloları vermek hem de 63 direncini kırmak için böyle bir silkelenmeye ihtiyacım vardı. Başka türlü bünyeyi kıramayacağımı düşündüğümden bu hafta azmettim. Pazar günü lahana çorbasına başladım. ılk birkaç gün sabah yarım dilim ekmek ve peynirle kahvaltı ettim. Sonra onu da bıraktım. Arada bir, bir kase yoğurt yedim içine yulaf ezmesi koyarak. Ama toplamda herhalde 3 kase filandır tüm hafta yediğim. Salı günü lahana suyuna başladım. Sabahları akşamdan suya koyduğum gün kurusu erik kurusunun suyunu içtim. Cidden bağırsaklarımı çalıştırdı.Çarşamba günü bir kase salata ve bir kase yoğurtla günü bitirdim örneğin. Akşam yemeği yemedim. çorba içtim sadece. Kısaca çok ciddi zorladım bünyemi. Ama direnç benden inatçı çıktı ve sadece bu kadar vermeme izin verdi. Normal şartlarda bu haftaki kilo vermem en az 2,5-3 kilo olurdu bu yemeyle.Ondan canım sıkkın ya. Bu hafta doğrusu birinci olmayı çok istiyordum. Bana ciddi bir moral olacaktı.
Neyse haftaya bakalım direnci cidden kırdım mı yoksa geriye mi döneceğim göreceğiz. Kırdıysam herhalde 62'lerin alt sınırına gelirim. Kırmadıysam 63'lere dönerim. Bu hafta yemek yiyeceğim ama oldukça azaltılmış halde yine. Zaten inanır mısınız çarşambadan beri doğru dürüst acıkmıyorum bile. Saat 3 oldu ve hala bir kahveyle duruyorum. Midem acıkır gibi ama canım birşey istemiyor.

12.TAKIM **98. ETAP **

spacegirl (
64,5 /62,8 /1,7/2,64 %)
Fiyuce (
) (Geri dönmek üzere ayrıldı kilo 59,5)
baby_nurse (64,8/64,5 /0,3 /0,46 %)
Molihua (59 / 60 /-1/-1,69 %)
sbnmcsm (69 /70,2 /-1,2 /-1,74 %)
cimcime81 (99 /99 /0 /0 %)
_demet_ (71,5 /72 /-0,5 /-0,70 %)
pengicuu (63,4 /63,4 /0 /0 %)
obur (74 /74 /0 /0 %)
sunbul (63,2 /63,2 /0 /0 %)
Bendiyom (68,9 /68,9 /0 /0 %)

12.TAKIM TOPLAM KİLO (697
,3 /698/ -0,7 / -0.10%)

listemizi artık yayınlıyorum kızlar. iki arkadaşımız eksik. saat 3'ü geçti.
Umarım haftaya daha katılımcı oluruz hep birlikte. Bir haftalık toplam mesajımız 30'u anca buluyor. 11 kişilik takım 7 günlük süre... neyse..

spaecim listenizi kontol ettim. hiç bi hata görünmüyo canım.paylaşım alanına göderebilirsin a.s.

slmmmm bildirim yapmayan 3. takımsınzı.. saydığım tabiii.. kızlar iş yerinden girdiğim için çok fazla zamanım yok ricam bildirmi bu haftalıkda olsa erken yapmanız olacak...

kızlar listeyi ben paylaşım alaına yapıştırıcam jujunun acelesi varmış ama siz yinede bi kontrol edin.uarım hata yoktur

2. TAKIM **98. ETAP**

Kocaeli (59.5/59.5/0.0/0.00% )
singing kettle (72.0/72.9/-0.9/-1.25% )
clementine212 (57.3/57.3/0.0/0.00%)
handemi (69.7/69.7/0.0/0.00%)
bahar_0186 (66.2/66.2/0.0/0.00%)
EN-FUR-TU (73.0/73.3/-0.3/-0.41%)
Silviya (83.5/83.1/0.4/0.48%)
papatya-32(79.8/79.3/0.5/0.63%)
dididi(55.0/55.0/0.0/0.00%)
megilara(70.0/69.1/0.9/1.29%)
2. TAKIM TOPLAM KıLO (686.0/685.4/0.6/0.09%)

TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ

Zihindeki algıyı değiştirmek için yapmanız gerekenler..

Aşağıda belirteceğim maddeler hala kilo problemi yaşıyor olsanız bileyapmanız gereken şeylerdir.unutmayın,beyninizdki şişmnı zayıflatmadığınız sürece hiçbirşey değişmeyecektir….

**öncelikle sürekli siyah giyiyorsanız bundan vazgeçin.yakışmadığını düşünseniz bile diğer renkleri kullanmaya başlayın.ta ki bu renkler sizde rahatsızlık yaratmayana kadar..

**başkasında görüp çok beğendiğiniz şeyi o stilde giyin.giydiğinizde size yakışmadığını düşüneceksiniz ama yinede giymeye devam edin.ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar(başkasında beğendiğiniz bir şey olsun)

**başkasında beğendiğiniz bir takıyı takın.belki bu büyük bir küpe,broş,kravat vs. olabilir.taktığınızda çok komik olduğunuzu,yolda herkesin size baktığını düşüneceksiniz.ama emin olun sokaktaki insanlar fark etmeyecektir bile..kocaman kulaklara sahip,dünyanın en komik insanı olduğunuzu düşünseniz bile takmaya devam edin..ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar..(yeterki başkasında beğenmiş olun&#8230:KK66:

**zayıfladığınızda saçlarınızı boyatmayı düşündüğünüz bir renk veya kestirmeyi düşündüğünüz bir model varsa,bunu hiç beklemeden şimdi yapın.bunu,hemen şimdi,zayıflamayı beklemeden yapın.gidin ve sizin için başlayan değişim süreci içinde bunu yapın..

**bir küçük beden kıyafet denemekten çekinmeyin.her firmanın numaralarının farklı olduğunu aklınızdan çıkartmayın.bir beden küçük kıyafeti gözünüzde büyütmeyin..

**bol dökümlü ya da kesimli bir kıyafette 2 beden küçüğünü bile üstünüze tutun.istediğiniz kıyafeti giymek sizin en büyük hakkınız.yeterki size saçma gelmesin

**eğer şu ana kadar yapmadıysanız bir mayo alın ve hemen yüzme havuzuna gidin.ne zaman ki havuza gidecek ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz o zaan ilk çıtayı geçmişsinizdir demektir

Son düzenleme:
Saçlarımı boyattım hem de oldukça (benim için) uçuk bir renge. yazın zayıfladığımda ödül olarak.
Mayo aldım ve yüzmeye gittim.. o da geçen yaz
Küçük beden kıyafet denedim hatta aldım. 38 beden minicik bir şort. Giyeceğimden değil sadece onun içinde kendimi görmek için. Şimdi de ara ara dener oldu mu diye bakarım.
Renkli giyinirim valla. Yine geçen yaz kırmızı pantalon aldımdı kendime baya da giydim :))
Vay be ben geçen yaz baya bir değişim geçirmişim :))). Şimdi sıra ikinci yarıda.

Hedeflediğim kiloya inince neler yapsam acaba? Esasında giyim filan çok hevesim kalmadı. Sadece bir tane şöyle tiri tiril üzerimde uçuşan bir elbise istiyorum. Evet bu hedefim olabilir. Ama galiba o hedefe ulaşana kadar yaz geçer.. biter.. yine giyemem. uf bak yine sıktım canımı durup dururken

Saçlarımı boyattım hem de oldukça (benim için) uçuk bir renge. yazın zayıfladığımda ödül olarak.
Mayo aldım ve yüzmeye gittim.. o da geçen yaz
Küçük beden kıyafet denedim hatta aldım. 38 beden minicik bir şort. Giyeceğimden değil sadece onun içinde kendimi görmek için. Şimdi de ara ara dener oldu mu diye bakarım.
Renkli giyinirim valla. Yine geçen yaz kırmızı pantalon aldımdı kendime baya da giydim :))
Vay be ben geçen yaz baya bir değişim geçirmişim :))). Şimdi sıra ikinci yarıda.

Hedeflediğim kiloya inince neler yapsam acaba? Esasında giyim filan çok hevesim kalmadı. Sadece bir tane şöyle tiri tiril üzerimde uçuşan bir elbise istiyorum. Evet bu hedefim olabilir. Ama galiba o hedefe ulaşana kadar yaz geçer.. biter.. yine giyemem. uf bak yine sıktım canımı durup dururken

:)))kitabı tavsiye ederim..çok faydalı şeyler var...resmen beyni terbiye ediyo...yasemin soysal/ tek şişman beyniniz

merhaba kızlar ben 200 gr vermişim dünden bugüne valla bir hastalık mı var ?diye şüphelenmeye başladım nöbetçiydim akşamda ara ara kaçırdım ona rağmen...

kızlar slm takım gerçekten dökülmüş hele ben ama valla dikkat ediyorum artık haftaya inşallah vericem
sabah büyük bi bardak süt ama light arada 1 elma öglen simit 1 tane bakalım akşama ne yapıcam yazarım size hepinizi seviyorum..

kızlar saat 4 gibi tavuk yedim közde pişmiş ve kepek ekmek akşamda meyve salatası yaptım kendime yarım elma yarım armut 1 kivi

Günaydın arkadaşlar ......
Kilom sabit değişmiyor,Takıldım hiç birşey yemesem dahi kilo veremiyorum diyen arkadaşlar........
Geçen sene gittiğim diyetisyen hanım ,bu durumlarda detox uygulamamı önermişti.Bu detox diyetini 1 hafta yapın.Sonra tekrar diyetinize dönün ,yoksa vücut "kıtlık var aman stoğa geçeyim" diyerek o azıcık yediğimiz şeyleri dahi yağa çevirip, depoluyormuş.Ondan sonrada "ben bu kadar az yiyorum neden kilo veremiyorum" diye hayıflanıp duruyoruz.
Listeyi isterseniz yazarım.Gerçi herkesin bünyesi farklı. Ama ben bu 1 hafatalık detox listesiyle ,2007 ağustosunda 1 haftada 3 kilo vermiştim.Amaç vücudu silkeleyip kendine getirmek.Unutmadan verdiğim bu 3 kilonun 2si ödemdi.Daha sonraki haftalar su ve yağdan dengeli vermiş İDİMMM.65 kiloydum!senağlama

TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ

Zihindeki algıyı değiştirmek için yapmanız gerekenler..

Aşağıda belirteceğim maddeler hala kilo problemi yaşıyor olsanız bileyapmanız gereken şeylerdir.unutmayın,beyninizdki şişmnı zayıflatmadığınız sürece hiçbirşey değişmeyecektir….

**öncelikle sürekli siyah giyiyorsanız bundan vazgeçin.yakışmadığını düşünseniz bile diğer renkleri kullanmaya başlayın.ta ki bu renkler sizde rahatsızlık yaratmayana kadar..

**başkasında görüp çok beğendiğiniz şeyi o stilde giyin.giydiğinizde size yakışmadığını düşüneceksiniz ama yinede giymeye devam edin.ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar(başkasında beğendiğiniz bir şey olsun)

**başkasında beğendiğiniz bir takıyı takın.belki bu büyük bir küpe,broş,kravat vs. olabilir.taktığınızda çok komik olduğunuzu,yolda herkesin size baktığını düşüneceksiniz.ama emin olun sokaktaki insanlar fark etmeyecektir bile..kocaman kulaklara sahip,dünyanın en komik insanı olduğunuzu düşünseniz bile takmaya devam edin..ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar..(yeterki başkasında beğenmiş olun&#8230:KK66:

**zayıfladığınızda saçlarınızı boyatmayı düşündüğünüz bir renk veya kestirmeyi düşündüğünüz bir model varsa,bunu hiç beklemeden şimdi yapın.bunu,hemen şimdi,zayıflamayı beklemeden yapın.gidin ve sizin için başlayan değişim süreci içinde bunu yapın..

**bir küçük beden kıyafet denemekten çekinmeyin.her firmanın numaralarının farklı olduğunu aklınızdan çıkartmayın.bir beden küçük kıyafeti gözünüzde büyütmeyin..

**bol dökümlü ya da kesimli bir kıyafette 2 beden küçüğünü bile üstünüze tutun.istediğiniz kıyafeti giymek sizin en büyük hakkınız.yeterki size saçma gelmesin

**eğer şu ana kadar yapmadıysanız bir mayo alın ve hemen yüzme havuzuna gidin.ne zaman ki havuza gidecek ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz o zaan ilk çıtayı geçmişsinizdir demektir
Bu söylediklerini yapmaya o kadar hazırım ki......Hemde hiç düşünmeden.
Gerçi saçımın rengini değiştirdim.
Kalçamı kapatan etekli mayonun yerine, normal mayo aldım.Havuzada girdim.
Renkli kıyafetlerim var.Dolap dolu.....Diz üstü eteklerim,dar gömlek ve bluzlarım.Çünkü geçen yaz daha zayıftımmm.....sırnaşık şey Ve ne kadar büyük beden kıyafetim varsa hepsini vermiştim.Tekrar kilo almayayım diye.Şimdide inatla bu dar kıayfetleri zorlayarak giyiyorum.3 pantolonun dışında başka şeyin içine sığmasamda, idare ediyorum.
Ama ben tek değilim ve üstüne uzun hırka giy .......diyee söylenen kişileri ne etcezzzz
Ya da bu kıyafet olmamış diye sorun çıkaranları?.....
Saçlarımı omuzumun altında kestirmeme karşı gelip.:kızgın:Ki en son 94 senesinde bu kadar kestirebildim.Ve 2 hafta olay yaşadık.Kısa saç suratını top gibi gösterir.Kesinlikle OLMAZ diye insanı sindirenleri!.....Anlamadığıım saçımı topladığımda ya daa mandalla topuz yaptığımda suratım neden top gibi olmuyorda ,kestirince oluyor?İşte onun için 58 kilo olacağııııım....:Saruboceq:
Ben kendi beynimi hazrlamaya çalışsamda, ............Yazacak şey bulamadım.
Genede birşeyler yapabilmişim laelaelaelaelae :sm_cool::teytey:
Moral bozmak yok AZİMLE DEVAM 58 olucammmm.....Bekleyin kıyafetler sizin 2beden küçüğünüzü giyeceğiiizzzzz.Tüm arkadaşlar HEP BERABER YAPACAĞIIIIZZZZZ!......:lepi::enbuyukkk:

X