Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hay cimcimem bu saatte kopardın beni burda :))). sen çok yaşa emi.. çok sevindim ama biliyor musun :).. bravo sana kocaman.. birazcık daha sık dişini. bu arada aklıma geldi. hamilelik vs yoksa acaba adet söktürücü ilaç filan mı kullansan. öyle birşeyler var galiba. ben hiç kullanmadım ama bu son gecikmede birkaç gün daha bekleseydim araştıracaktım artık. çok daralmıştım çünkü. ne bileyim bu sıkıntılı hali bir an önce giderirdin belki böylece. valla yeni çektiğim için biliyorum o sıkıntıyı :KK43:((
yok ablacım test yaptım geçen gün çıkmadı bişey...ilaç kullanmıyorum ama elmalı tarçınlı çayımın içine biberiye koyuyorum 2 seferdir...söktürü diye biliyorum....hem yağlara da faydalı...bide maydanoz suyu...çok faydalı..bak yarın alayım da içeyim bari....şimdi sana söylerken aklıma geldi...

bendede son yıllarda sivilce sorunu oldu avene nin ürünleri var eczanelerde satılıyor bizim hastanede bie dermatolog var o önerdi sivilce lekesi güneş lekesi hiçbir lekeyi gebelik maskesini bile baya toparlıyormuş ama ürünün adını unuttum c ile başlıyordu avene satan yerlerde rahatlıkla bulabilirsin bir arkadaşada önermiş gerçekten iyi sonuç almış avene ürünleri birde termal su bazlı farma kozmetik öneririm

Önerin için saol arkadaşım.Ben bu ürünü kızım için istiyorum.Daha 14 yaşında kullanmasında sakınca var mı?Geçen gün size sorduğum lipoprotein factor'u eczaneyede sordum.Kadın yaşı küçük veremem dedi.Senin söylediğin ilacıda araştırayım bakayım.Kız imtihan stresi,ergenlik derken sürekli sivilce döküyor.Yüzünden çok, sırt ,omuz ve kollarının üst bölümünde.....Kafayıda takmış,aklına geldikçe yolup yolup duruyor:eek:klava:.Sonrada yaza (geçen sene öyle yaptı)uzun kolu t-shırtlerle dolaşıyor.
İlgin için çoook teşekkür ederim.

Arkadaşlar bana bir çare kelimenin tam anlamıyla davul gibi şişim.Geçtiğimiz perşembe akşamı lasiks aldım.Vücuttaki ödemi attım.Zannediyordum.Ama cuma akşamı misafirim vardı.Yemekti,içkiydi,çaydı pastaydı,kuruyemişti uçtum gene.Sabaha karşı parmaklarımın acısından uyandım.Parmaklar kıvrılmıyordu.Bu nasıl bir su tutmadır.Süreklide ilaç almak istemiyorum.Halen şişim.Bu ödemi vucuttan doğal atmanın bir yolu yok mu?
cuma akşamına kadar 74 kiloydum.Cumartesi akşamı 77 kiloydum.Şuanda 75 kiloyum.Cimcime sana sesleniyorum boşuna kilo veremiyorum diye dertlenme.Baksana cuma sabahından beri benim kilomun haline 1 aşağı ,3 yukarı.
Gerçi regl olmama sanırım 7 -10 gün var.belki onun içinde ödem oldu.Hergün form çayı içiyorum sabah akşam buna rağmen bööööleee.....Ama tek bildiğim yakında balon gibi uçacağım.

obur cum lapa diyeti yapsana.. çoğu insanda baya işe yaradığını duymuştum. fiyuce'nin sık uyguladığı bir yöntemdir. ben yapamamıştım ama forumdaki bir sürü insanda işe yarıyormuş. iki gün uygula bakalım. hem misafir günü yediklerinden kurtulmuş olursun hem de fazla suyu atarsın. ayrıca biraz da kafa olarak toparlar belki, yani kilo verme moduna sokardı.. benden öneri bu kadar :). onun dışında bitki çayları vs var tabi. benim naçizane önerim o poşet çaylar veya form çayları yerine bu tür bitki çayların kendi demle ve tazesiyle içmen olur. ha bir de yapabilirsen lahana çorbası da çok söktürüyor ama onu herkes yapmak istemiyor tadından vs dolayı :))). Çorba yerine suyunu deneyenler de var. istersen bir araştır. aklına yatan yöntemi uygula. şimdilik benim aklıma gelen yöntemler bunlar. takım olarak şiştik anlaşılan, bir an önce atalım da cuma günü hezimet yaşamayalım.

Önerin için saol arkadaşım.Ben bu ürünü kızım için istiyorum.Daha 14 yaşında kullanmasında sakınca var mı?Geçen gün size sorduğum lipoprotein factor'u eczaneyede sordum.Kadın yaşı küçük veremem dedi.Senin söylediğin ilacıda araştırayım bakayım.Kız imtihan stresi,ergenlik derken sürekli sivilce döküyor.Yüzünden çok, sırt ,omuz ve kollarının üst bölümünde.....Kafayıda takmış,aklına geldikçe yolup yolup duruyor:eek:klava:.Sonrada yaza (geçen sene öyle yaptı)uzun kolu t-shırtlerle dolaşıyor.
İlgin için çoook teşekkür ederim.

arkadaşım benim dediğim ürün farma kozmetik doktorlar özellikle bu ürünleri tavsiye ediyor bence kullanmasında bir sakınca yok sonuç itibariyle akne sorunu olduğu için olmayanlara göre daha düzenli bir cilt temizliği uygulaması gerekir yüz yıkama jelide çok güzel ben tavsiye ederim kozmetik olmaması su bazlı termal bir ürün olması açısından güzel.....sivilceleri geçiriyor ayrıca kalan izlerinide geçiriyor.....
birde bence lasix kullanma bu ilacın vücuttaki suyu atmaktan başka endikasyonlarıda var tansiyonu çok hızlı düşürebiliyor ve vücuttan gereksiz yere fazla su atabiliyor insan vücudunda çok güzelbir mekanizma var böbrekler aldığın kadarını atar ama bu ilaçla aldığından fazla atarsan sıkıntı yaratır böbreğin ve karaciğerin yükünü arttırır karaciğer glikojen ve yağ yakma işini bırakır bu sefer böbreğin yükünüde üstlenir bu sefer hiç yağ yakamazsın sana önerim 0 tuz ..ödem olduğu durumlarda tuz hiç kullanma vücutta su tuz birbirini tutar tuz almazsan bunu engellersin ama normal tuz olarak düşünme en basiti salçada ekmektede tuz var bunlarıda hesaba kat....
ben sabahları aç karnına 3 tane kayısı ardından 2 bardak sıcak su içiyorum ve gün içinde içtiğim suyu 3 litreye tamamlıyorum buda çok etkili .....
çok ödemin varsa şekersiz çay iç maydanoz kaynat iç bunlarda iyi bir idrar söktürücü....
bu arada benim adım hale .....

Saol Hale arkadaşım;
Ben zaten ilaç kulanma taraftarı değilim.Ama gecenin bir saati parmaklarımın acısına uyanınca çaresiz alıyorum.Dediğin gibi böbrek ve karaciğere yapacğı yükü hiç düşünmemiştim.O konuda da beni uyardığın için ayrıca teşekkür ederim.
Lapayı yaparım.Daha önce yapmıştım.İşe yarıyor ama sonraki günler aynen suyu geri topluyorum.Bu akşam zaten yemek masasında fırça yedim.Çorbaya bir tuz ekmişim.:eek:klava:Haklısınız yaa ben tuzlu yiyorum.Oldum olası tuzu kes derler.
Lahana çorbasına gelince bir dönem çok yaptım.Artık kapuskayı pişirmek bile istemiyorum.İbrahim saraçoğlunun Bitkisel Sağlık Rehberi adlı bir kitabı var.Orada lahanayı haşlayarak zayıflamayı anlatmış.3-5 gün harfiyen yaptım.Hiçbir işe yaramadı.
Tamam yarın bu lapa diyetine başlayayım.Yoksa beni afaroz edeceksiniz.İnsan güzel güzel her hafta 1 kilo verip,sonra 2 günde 3 kilo geri alır mı?Bir yerlerde terslik var.Dur bakalım bu lapa düzeltir inşallah.
Tekrar teşekkür ederim.:1hug:

günaydın kızlar,bu aralar yazamıyom kusura bakmayın.:bbo:birazcık rahatsızım sürekli doktora gidiom.
ama diyetime dikkat etmeye çalışıom.artık iki öğün yiyom ama hiçte acıkmıyorm .sabah kahvaltıda;küçük bir gözleme,bir zeytin ve bir çy kaşığı reçel yedim öğlen günüm var gitcem fazla kaçırmadan az yicem akşam balık yapmayı planlıyorm ama yiyemem çünkü akşam yiyince rahatsız oluyorum meyve yerim.yerimseniben inanın üstüme dar olan kıyafetlerimi çok rahatlıkla giyebiliyorm çok mutluyum :teytey:

merhaba arkadaşlar
benim bu aralar hiç iştahım yok denedim dün kızımı burger king e götürdüm normalde havada karada whopper menü mutlaka yerdim canım istemedi bile....çok az yemek yiyebiliyorum birazda hastayım herhalde ondan ama yemedikçe korkuyorum bir sağlık sorunu yaratacak bağışıklığım zayıflayacak diye...dün sabah 1 yumurta yedim akşamda ekmeksiz 3 kaşık pırasa yemeği birazda salata.....
bu sabah küçük bir tost yedim o kadar.....

arkdslar ben 2haftalık izin istiyorujm...
bu ara ciddi anlamda duygusal çöküntüdeyim ve resmen yemege yukleniyorm istemsiz bi şekilde...keske yedikce mutlu etse ama nerdeee :KK43::KK43::KK43:
59.5kg iken cuma gunu suan 61.5lardaım:S:S:S

pers aksam ailemin yanına gidicem salı gunu donucem... bu hafta bildirimde yokum...soraki 1hafta da bana izin verin olur mu psikolojimi toparlayıp öyle geleyim... biraz kendimle basbasa kalmam lazım sanırım..... :KK43:
sukadarını söyleyim gece2de yatmadan hemen once krize girip oturup pilav yapıp yiyip öyle yattıgımı bile biliyorum son bikac gundur :KK43::KK43:
kendimi toplamam lazım bi şekilde :KK43:

Fiyucem git. istediğin kadar izinlisin. hatta seni geri dönmek üzere ayrıldı olarak göstereceğim. ne zaman toparlanır, kendini iyi hissedersen o zaman dön, tamam mı? farkındayım çok keyifli olmadığının bu teklifi ben sana getirecektim ama daha fazla moralini bozmaktan korktum. hadi git ailenin yanına. kafanı dağıt, at üzerinden bu moral bozukluğunu, bildiğimiz Fiyuce ol.
benim lahana diyeti fena gitmiyor. bu akşam patates püresine hayır dedim lütfen beni tebrik edin. en sevdiğim şeylerdendir. lahana çorbamı ve salata yedim. gündüz de sabah yarım dilim ekmek, peynir, öğlende çorba,azıcık yoğurt arada pek bişi yemedim. kuru kayısı ve erik vs. kilom da cumaya göre yarım, ctesiye göre 1.5 kilo farketmişti :)). ctesi 65'in üstünü gördümde. bir günde resmen bir kilo farketmiştim. neyse işte böyle. bu sefer elimden geldiğince diyete uygun gidiyorum. ama inanılmaz bir halsizlik var. diyetten olduğunu sanmıyorum başlamadan öncede kafamı kaldıramıyordum. ama bu sefer cidden artık kırmak istediğimden 63'ü bozmak da istemiyorum. cumaya kadar dayanmaya çalışıyorum.gerçi çok da zorlanmıyorum yemek açısından. ben de pek iştahlı değilim bu aralar. böyle işte kızlar.. :))) belki şansım yaver gider ve bu hafta derece yaparım ne dersiniz :)))).. bu hızla gidersem zor ama kimbilir.. bi bakmışsınız bir kırıyorum pir kırıyorum..

ben bugün sabahki yarım tostun ardından 2 fincan türk kahvesi,1 bardak nescafe,akşam 1 tabak çorba içtim gece yatarkende 5 tane kayısı 1 bardak süt içtim çok az yemişim valla yazınca anladım

cidden baby hiçbir şey yememişsin gerçekten. yediklerin bir öğün bile yapmaz. ne oldu böyle?
uff ben fena açım ve iş var oturacağım.. şimdi kayısı ve erik kurusu aldım. bi de elma yanıma. ama nefsimi körletir mi bilmiyorum. birşey yemek de istemiyorum. yersem vicdan yapacağım biliyorum. şu iş çabuk bitse de bir an önce yatsam yemek yemeden.

cidden baby hiçbir şey yememişsin gerçekten. yediklerin bir öğün bile yapmaz. ne oldu böyle?
uff ben fena açım ve iş var oturacağım.. şimdi kayısı ve erik kurusu aldım. bi de elma yanıma. ama nefsimi körletir mi bilmiyorum. birşey yemek de istemiyorum. yersem vicdan yapacağım biliyorum. şu iş çabuk bitse de bir an önce yatsam yemek yemeden.

space bana ne oldu valla bende biliyorum eskiden sabah kahvaltı ederken öğlen ne yesem diye düşünen biriydim şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor aslında iyi mi?kötü mü?bilmiyorum arkadaşlar yakında seda sayana çıkan hatice gibi olacaksın diyorlar hani vardı ya 30 kiloya düşmüştü dişleri dökülmüştü allah korusun onun gibi olacaksın diye dalga geçiyorlar 6 kilo ciddi ciddi farketti bende göbeğim farkedilir şekilde küçüldü ...kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorum zayıflamak gerçekten güzel....ben sütte içiyorum süt yada ayran güzel tıkıyor

selam arkadaşlar,
Dün lapa için pirinci pişirdim.Ama hiç mi hiç gitmiyor aşağı.Zaten çocuklar evdeydi.Kısacası lapa hazırda yiyecek insan yok.
Dün sabah 2 dlm ince ve kızarmış tam tahıllı ekmek,peynir,bol biber yedim.Birşey içmemişim şimdi farkettim.Pardon aç karına ılık suya yarım limon sıktım içtim.
Öğlen yemekte cuma misafirlerinden kalam kısırı ve2 kaşık zeytinyağlı kereviz yedim.
Akşam 4-5 kaşık zeytin yağlı kerevize devam ettim.Halen bitmedi.....Kimse yameyince hepsi bana kaldı.
Gece de 2 avuç kabuklu yer fıstığı yedim.1 brd.çay içtim.
Bugün tamam artık dedim.Sabah nesfitin meyveli tam tahıl ısından bir kase koydum.Üstüne süt ve 1 çay kaşığı kadar tarçın koyup yedim.
Spora gitmeden 1 saat önce c vitaminimi aldım.1 saat aerobik yaptım.Dönüşte alış-verişimi yaptım.
Az öncede bol limonlu ,maydonozlu, taze soğanlı,yağı yıkanmış 160 grlık ton balığımı yedim.3-4 adet lokmalık kepekli galeteyle yuttum.Şimdide çay içiyorum.Bugün bacakları ve kalçayı zorladılar.Bayağı bii bacaklarım ağrıyor.

Buarada şişkinliğim artık rahatsız edecek duruma geldiği için sabahın köründe tahlile gittim.Dr.acaba romatizmamı dedi?Ama sanmam benim ırsi kolestrolüm ayrıca 2 sene önce bayağı ciddi bir kansızlık vardı.Öyle aman aman çok kırmızı et, yumurta ,yağlı yemem.Ama peynir ve sütlü nescafe diyince akan sular duruyor.Öyle ilaç almayada hevesli değilim.Zaten baş ağrısı için bile ilaç almadığım için ,eşim kızar.Ama bu yüzden ,en düşük dozdaki ağrı kesici hemen etki ediyor.Bakalım sonuç ne çıkacak.

kızlar bu sabah 63,6 gördüm. lahana çorbası diyetine devam :). gece iş yaptığım için oturdum o yüzden gece yedim maalesef. yoksa daha fazla farkederdi diye düşünüyorum. neyse buna da şükür. bu hafta cidden iyi azmettim. şimdi de lahana suyu yaptım. onu içiyorum. kahvaltı etmedim. sadece 1-2 minik dilim peynir attım ağzıma. gecenin acısını çıkarmak için.
bu arada baby sana çok teşekkürler. şu geceden suya kayısı kurusu koyma fikrin için. sabah içtikten yarım saat-45 dk sonra koşarak wc'ye gidiyorum.
obur cum, kısır filan .. aman ha.. hem şişkinlik var diyorsun hem de böyle kısırlar filan.. esasında en tehlikeli şeyi yapıyorsun farkında mısın :KK43:(. artan yemekleri yok etme birimi gibi çalışıyorsun. aman diyim. o yemekler hep artar, hep kalır ertesi güne. onların hepsini bitirmeye çalışırsan hem keyifli beslenmezsin hem de kilo alırsın. artan yemekleri kaldır buzluğa, bir kaç gün sonra çıkar farklı biçimde değerlendir yeni yemekmiş gibi koy sofraya. mutfak konusunda çok becerikli değilimdir ama ne bileyim. kısırı örneğin buzluğa kaldırıp 3-4 gün sonra yeni bir yeşillik salatasının içine garnitür olarak koy mesela. Kerevizi daha sonra yeni bir yemeğin içine kat örneğin. Bilemiyorum, siz becerikli hanımlar benden çok daha fazla çözüm üretebilirsiniz eminim bu konuda. Sadece yemek kaldı, ziyan olmasın, dökülmesin hadi bari yiyeyim diye düşünme şeklini değiştirmek gerekiyor. Önce şu tahlil, tetkik işlerini hallet. ınşallah birşey çıkmadığında yeme düzenini lütfen bir daha gözden geçir canım. Madem kilo verme sürecindesin, buna azmettin yediklerini azaltsan bile keyifle yiyebileceğin, görev icabı yediğini düşünmeyeceğin şeylere yönel. Önce beynimizi doyurmamız gerekiyor malum. Hadi birazcık daha azim :)).

kızlar meraba çok şükür internet baglandı artık kaldıgım yerden devam edebilirim nasılsınız benim koşuturmaca hala devam ediyo elektrikçi perdeci dolapçı mobilyacı derken sonunda internetede sıra geldi
aramıza yeni katılan arkadaşımıoz var obur hoşgelmişsin
cimcimem nerde nasıl hepinizi öpüyorum şimdi kaldıgım yerden okumaya başlıyım okumadan yazayım dedim size

ama malesef kilom 70 rejim felan olmuyo işin içinde yemekte yapamadım ki zaten hep arkadaşlar yapıp getirdi eski komşular felan onlarada bana diye yemekler yapın diyemedim ama bugün 3 gündür dikkat ediyorum
sabah çökelek ve domates öglen 1 dilim yogurtlu patates sakatası şu tepsiye basılanlardan ikindide 1 kivi yarım elma ve 5 tane yulafı kepekli büsküvi akşamada pırasa yapıcam

kızlar slm aslında yazmaya yüzüm yok regli olmak üereyi yine sapıttım çok yoruldum neyapıcam bilmiyorum neyse şebnemcim hoşgeldin obur umarım tahlilerinde kötü 1 şey çıkmaz spacem azimli olman ne güzel allah bozmasın fiyuce cnm inşallah kısa zamanda kafanı toplarsın cnm hepimizin hayatında böle geçiş dönemleri oluyor herşey geliyo geçiyo hayat çok kısa her anın tadına varmak lazım bende şuan hiçbirşeyin tadına varamıyorum koca çenemi kapatamadığım için:a015:senağlama

X