Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

şebnemcim ben bugün öğlen 2 kaşık yağsız et yemeği ve 2 kaşık pilavla 1/ kase yoğurt yedimşimdide akşam yemeğimi yiyorum koca bir tabak haşlanmış brokoli yoğurtlu:)

Nerdesiniz leeyyynnnnn
ben geldim.....
pengicu da geldi.... bi ara yazcak foruma bu hafta dönüooo...
bana çok şeker bi mont getirmişşş eniştem saolsun :)
tüm günü totalde 3adet gözleme ile gecirmis bulunmaktayım...biliorm yanlısbeslendim ama yicek bska bisi yoktu
hala şişim... bilmiom nolcak halim...oyle iste...

Merhaba kizlar hafta sonu yazamadimm kusra bakmayinn,siz ne guzell kiloya odaklanmissiniz basima gelenlerii duysanizzsenağlama
Bir sinavimdan 100 almisdim, hoca tutturdu kopya cekdin yoksa 100 alamaz kimse benm dersinden dieee :1no2: iki gundur onla ugrasiyorumm off yaaa ne uyuz insanlar vr ben 20gun sirf calisdimm hocanin yuzunden nerdeyse okuldan atlcakdimm senağlamasenağlama Gene sitressden hicbisi yemedimm iki gundurrr , bugun sadece bir diyet yoguurt yedimm offffffffffff offffffffffffff senağlama

Ha bide spor yapdim 2 saaat bugun, neysee yrn gorusmek uzreeesenağlama

off be molihua, var mı hala böle gıcık hocalar ya. notum ne kadar kıtsa o kadar iyi hocayım die düşünen. hey Allahım. naptın peki halledebildin mi? hem 2 saat spor yapıp bi de sadece yoğurtla mı durdun. naptın sen öyle güzel doktorum.
cimcimecim güzel bir hedef koymuşsun kendine. yediklerin de çok güzel valla. bu hızla gidersen hepimizi yakalayıp geçeceksin valla. kocaman bir maşallah sana.
eh be güzel fiyucem. ne bu şimdik. :)). 3 gözlemeyle gün mü geçermiş.. hadi güzellik kur artık düzenini bakim :)..
ben dün giremedim güzeller. pek keyfim yoktu . hala kayınvalideyim geçemedik eve. o yüzden düzenim de yok. bunca laf edip de kendim su koyveriyorum ya. ayıp bana. gerçi kilo almış gibi de diilim. midem filan çıkmadı. pantalonlar da oluyor. ama ne bilim işte. sıkıldım biraz. havalar azıcık düzelse de yürüyüşlere başlasam. içim sıkılmaya başladı bu hareketsizlikten. yine o eskilere dönmek istemiyorum . neyse bu günler de geçecek ve biz bahara ulaşacağız. fürülü fürülü elbiselerimizi giyeceğiz. umarım bu sene elbise moda olur. yıllardır giyemedim. çok istiyorum şöyle incecik, tiril bir elbise giymeyi. tabi oradan buradan bişi çıkmadan.

günaydın arkadaşlar sabah diyet büsküvilerle peynir çok az yumurta 2 çatalda bal yedim az öncede elma yedim
kızlar ben yarın 3 te istanbula annecigime gidiyorum yarın sabah üstü girerim ama ögleden sonra ve akşam giremem perşembe günü görüşürüz inşallah kızlar cimcimecim elini üstümde hisetmek istiyorum yada bogazımda:))beni frenliycek yazılarını okumak istiyorum sen çok iyi gidiyosun sendeki azimin yarısıda bende olsun inşallah:)öpüldünüz

kızlar yoktum evde yeni geldim..sabah gezmeye gitmiştim kahvaltıya..3 küçük ve ince dilim ekmekle hemen herşeyden yedim diyebilirim(yağlı şeyler ve reçeller hariç) 20 dk önce de 1 simitle 1 bardak ayran içtim...şimdilik bu kadar..

şebnemim canım çok sevindim..anneciğinin ellerinden öp benim için.benim annem 9 yaşımdayken vefaat etti...o yüzden çok şanslısınız kıymetini bilin senağlama

yemek konusuna gelince ben san güveniyorum canım ..anne yemeği diyip abartma sakın..bak çok kızarım kilo alıp gelirsenklava:

ben bugün öglen biraz yedim günlerdir yemiyorum ama yememek elde değildi
bizim klinikten 2 doktor uzmanlığını buğün aldı onlarda küçük bir kokteyl yaptı en az 40 çeşit yiyecek vardı pasta börek sarma falan dayanamadım yedim öğlen yemek yemedim ama ...
akşamda yemeyeceğim yediğim için pişmanımmmmm.....
ama şunuda anladım çok yiyemiyorum eskiden olsa o bollukta şimdi yediğimin 3 katını yerdim ama yiyemiyorum midem küçülmüş....
işte böyle kıslar sonra yine yazarım ....
cimcime sanada üzüldüm arkadaşım annesiz büyümüşsün onun değerini senin kadar iyi bilen olamaz eminim...annene allah gani gani rahmet eylesin

cimcimem annen için dua okudum allah rahmet eylesin
öglen ben dögme çorbası içtim ve sarma yedim çok deil amaa.s
akşamda elma yogurt yedmm

Saolasin Spececim hallettim tekrar yazcam sinavi simdi ona calisyorum gene 100 alimdaa morarsinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Beslenme seklimide duzene koymaya calisyorum ama duzenn baya bozulmus ne yesem midem agrioo simdide

Kahvalti diyet yogurt
Arada protein icecegi icdim
Oglen brokoli havuc
Aksam tavuk salata

Sporda 1 saat yapdimm, kilomda 60 olmus , gulermisin aglarmisin durumu bu olyo herhalde

Neyseee optum kizlarrr yrn gorusuruz

selam kızlar.yeni bişey daha öğrendim. bay fydsı oluyormuş. ben elma krışımını yapmaığım günlerde bunu yapıp içiyorum.

küçük parça (ceviz kadar) taze zencefili soyup 1 bardak suda kaynatıyoruz 5-6 dk kadar.içine 1 çay kaşığı bal ve 1-2 çay kaşığı limon suyu ekleyip kaıştırıyoruz.soğumadan içiyoruz.
tadı güzel olduğu için içmek de zevkli oluyor..
ben de bugün evdeyim dersim yok. rkadaşa bebek görmeye gideceğiz. inşallh güzel şeyler yapmamıştır. yoks dayanamam heralde.reglim yarın bitiyor umarım eski kiloma dönerim. önümde 3 ay ve 3 kilo var.bakalım ne olacak?!!!

arkadaşlar günaydın sevgili koçuma özel bi günaydınn
sabah 1 elma ve etiform un çörekotlu büsküvisinden yedimm
birazdan yola çıkıyorumm yarına kadar yazamıycam artık bugün yolda ne yerim bilmiyorum ama yrn yazarım size öpüldünüz

kıslar almanyaya gittim eşimin yanına 3 haftalığına ama bi sürü kilo alıp geldim bana çok kızacaksınız klava: biliorum ama napayım küsüyorlar yemek yemeyince ye gelin ye die die beni şişmanlattılar en kısa zamanda kilolarımı geri vermem lazım kendime yeşil çay aldım bugün 2 paket onları iççem bol bol ve az yiyecem mekik çekcem eski formumu yakalayıp kaldığım yerden devam etmek zorundayım şuan 65 kg ım 1,5 hafta içinde eski kiloma dönüp nisan 15 e kadar zayıflamam lazım ilk gelinlik provam var sizin morallerinizle bunuda halledeceğimi umuyorum kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler :)

Hosgeldin pengicuu!!! bisi dgl verirsein hemencik, isin ucunda gelinlik var nede olsa:))))

Alla alla bugun herkes nerde yawww
neyse bn raporuma gecimmm
Bugun yogun bi gundu ancak 5de yemek yeme firsati buldum
aksam 5de balik salata yedim
9da tavuk brokoli yedim

Sporada gidemedim yrn sinavim varda, bol sans bana optumm hepinizi! yrn kilomu bildirrim

slm millet...giremedim kusura bakmayın seri halde derslere giriyorum...
herkese günaydın bu arada...
şişliklere devam...bende kendimce bi yontem buldum... bugun baslıyorum...
aşurelik bugdayı hasladım tuzsuz torba yogurduyla pisirdim ne un ne yag ne tuz var icinde...yogurt corbası yaptım...dogrusu biraz kesildi gibi yogurt beceriksizligim tuttu ama...sabah aksam onu icicem bitene kadar...arada da yersem maydonoz dere otu vs...
simdi cıkmam lazım ilac kahvaltı sonra 10:30da dersim var...
öptüm sizi koccaman aksam cizelgeyi hazırlarım ...
pengicu hatun hosgeldin again and again :):)

Pengicuu, hoş geldin canım hemen cumaya kadar sıkı bir diyet uyguluyorsun ve üzerindeki kiloların bir kısmını veriyorsun fıstık. Bunu yapmanın nedeni öncelikle yeni aldığın kiloların üzerinde kalmaması ikincisi ise vermeye başlaman. O sana moral olacaktır. Tatil sonrası salma dönemini atlatırsın böylece. Tamam mı güzellik bak fiyuce'den alacam raporlarını ona göre.
Cimcimem, sana diyecek birşey bulamıyorum (. Allah annene rahmet eylesin. Birşey diyemiyorum. Anla güzellik beni .
Fiyucem bak o yaptığının daha kolay bir yolu var. Forum da kaynanam bu corbayla vrdi gibisinden bir başlık var. Soğuk yoğurt çorbası deriz biz. Hem inanılmaz besleyicidir, hem tok tutar hem de yağ vs içermez. Bir tabakta alman gereken yeşillik dışında tüm besinleri alırsın. Dur linki bulayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti-7.html
Ben de yazmıştım o başlığa. Bizim yöntem nohut, kuru fasulye ve buğdayı ayrı ayrı haşlar. kendi suyunu dökmeden bırakır. sonra yiyeceğimiz kadar miktarı yoğurdu ayran gibi sulandırıp içine bakliyatı katarız.üzerine de varsa taze yoksa kuru nane atarız. Tuzsal sorunlarımız olduğu ve diyet için yaptığımızda tuz katmasak olur. ya da azıcık bişi. Yazın ölürüm bu çorbaya ben.
Molihua, Allah yardımcın olsun. Hadi güzellik göster şu hocana o notu bileğinin hakkıyla aldığını. Nasıl sinir oldum ben buradan anlatmam :).
Kızlar bu arada yarın kilo bildirimi yapamayacak olanlar lütfen şimdiden bildirsin kilolarını olur mu? Yarın cuma. Unutmayın, unutturmayın :)))).
Beni de sormayın . ne olur biraz güneş ışığı. toparlanamıyorum. böyle mutsuz modda olduğumdan da gelip burada içinizi karartmak istemiyorum. sun shine pleaseeeeee
not: bugün gazetede okudum. greta garbo, maria callas filan nasıl zayıflamışlar biliyor musunuz? aklınıza gelmez. ben bu yöntemi okuduktan sonra çer çöp yiyip içmemizin hiçbirşey olduğuna kanaat getirdim. söyliyeyim mi yöntemi (callas bir ayda 16 kilo vermiş...miş..)

Son düzenleme:
kızlar istanbuldayımm yeni geldim hemen gireyim dedimm ben sebzeli yemek yedim etliydi bide büsküvi yedim şimdide sabah annem su böregi yapmıştı 2 dilim yed,im ama dikkat edecem inşallah çok sık giremeyebilirim ama mutlaka sabah akşam yazıcam yarın kilo bildirimimi yaparım öptüm hepinizi:enbuyukkk:

kız bak kilo alma valla döverim seni:)))))))))))bende yeni edicem kahvaltımı..1 tostla 1 bardak süt düşünüyorum..bakalım nolcek yarın..hasa olduğum için çok bişey beklemiyorum..ama bitince farkedicek gibi..hedefime anca bitince ulaşıcam galiba sebnemcim...yrın görüşürüz..

bu arada spacem çok teşekkür ederim sağolasın zaten söylenecek bişeyde yok ki...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…