Pengicuu, hoş geldin canım hemen cumaya kadar sıkı bir diyet uyguluyorsun ve üzerindeki kiloların bir kısmını veriyorsun fıstık. Bunu yapmanın nedeni öncelikle yeni aldığın kiloların üzerinde kalmaması ikincisi ise vermeye başlaman. O sana moral olacaktır. Tatil sonrası salma dönemini atlatırsın böylece. Tamam mı güzellik bak fiyuce'den alacam raporlarını ona göre.
Cimcimem, sana diyecek birşey bulamıyorum
(. Allah annene rahmet eylesin. Birşey diyemiyorum. Anla güzellik beni
.
Fiyucem bak o yaptığının daha kolay bir yolu var. Forum da kaynanam bu corbayla vrdi gibisinden bir başlık var. Soğuk yoğurt çorbası deriz biz. Hem inanılmaz besleyicidir, hem tok tutar hem de yağ vs içermez. Bir tabakta alman gereken yeşillik dışında tüm besinleri alırsın. Dur linki bulayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti-7.html
Ben de yazmıştım o başlığa. Bizim yöntem nohut, kuru fasulye ve buğdayı ayrı ayrı haşlar. kendi suyunu dökmeden bırakır. sonra yiyeceğimiz kadar miktarı yoğurdu ayran gibi sulandırıp içine bakliyatı katarız.üzerine de varsa taze yoksa kuru nane atarız. Tuzsal sorunlarımız olduğu ve diyet için yaptığımızda tuz katmasak olur. ya da azıcık bişi. Yazın ölürüm bu çorbaya ben.
Molihua, Allah yardımcın olsun. Hadi güzellik göster şu hocana o notu bileğinin hakkıyla aldığını. Nasıl sinir oldum ben buradan anlatmam :).
Kızlar bu arada yarın kilo bildirimi yapamayacak olanlar lütfen şimdiden bildirsin kilolarını olur mu?
Yarın cuma. Unutmayın, unutturmayın :)))).
Beni de sormayın
. ne olur biraz güneş ışığı. toparlanamıyorum. böyle mutsuz modda olduğumdan da gelip burada içinizi karartmak istemiyorum. sun shine pleaseeeeee
not: bugün gazetede okudum. greta garbo, maria callas filan nasıl zayıflamışlar biliyor musunuz? aklınıza gelmez. ben bu yöntemi okuduktan sonra çer çöp yiyip içmemizin hiçbirşey olduğuna kanaat getirdim. söyliyeyim mi yöntemi (callas bir ayda 16 kilo vermiş...miş..)