Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ablacım bide söle bisi var 90 kalori görünüyo ama icinde cok fazla tuz var fazla katkı maddesi var..
benim hesap yap sen ya tarhana corbası salca yag vs koyma direk koyu pisir, ya da yogurt corbası...
bide ben cok severim yogurt corbasını ozellikle pirincle olmayacak yarmayla yapılacak.. baziları pirincle yapıyor..
acaip de tok tutuyo valla...bide baktım torba yogurdu zaten tam yaglı yag koymama hic gerek kalmadı...
cimcimenin dedii gibi bende hazır corba sevmiyorum fazla... önceden bi mantar bide işkembe giderdi deli gibi :)
simdi onları da kestim...

spacem ama bi tek çorbayla olmaz ki...ben hiç içemiyorum hazır çorba yaaa...kokusu çok kötü..tadı da
ahh be cimcime nerde tek çorbayla :)). öle olsa keşke. bu sadece arada atıştırmalık, tembellik yiyeceği. valla ben üniversite yıllarından beri alışkanım hazır çorbaya. tüm öğrencilik dönemimi hazır çorba ve makarnayla geçirmiş biri olarak (yemek yapmayla hiç mi hiç aram yoktur. taa o zamanlardan beri) şimdi de severek içiyorum. özellikle domates ve kremalı mantarlısını. şimdi bi de makarnalı mozerellalı çıkardılar uff yane :).
özel birşey yapmayıp böyle vermen bence çok çok daha mantıklı. ömür boyu diyet vs yapamayız ama ömür boyu azar azar yiyebiliriz. yağsız yemek zaten önerilen birşey. ne gerek var fazla yağ kullanmaya. az ver öz ver.. geri alma ihtimalin inan çok çok daha az olacaktır.
Pengicu hanımcım sizi en geç haftaya günahınızla sevabınızla listemize bekliyoruz efenim, bilginize dikkatinize :)). a.s.

kızlar demetle konuştumm şimdi kilosunda hiçbi degişiklik yokmuş 73.5 müş internetlerinde bi problem varmış dün akşam bi ara girebilmiş 10 dk sonra gitmiş internet yine ama bugün akşama eşim halledecek dedi

canımcım çok sağolasın varolasın ilgin için. inşallah demet de bir an önce sorununu halleder ve onla da paylaşım yaparız. tekrar sağolasın güzellik a.s.

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (59,1) /59.6/ -0.5/ -0.85%)
baby_nurse: (66,6) / / / %)
Gkcn56.1) /56 / 0.1/ 0.18%)
Molihua62.4) / 62 / 0,4 / 0,64%)
sbnmcsm68,8) / 68,7/ 0,1/ 0,15%)
cimcime81 100.1) /99.6 / 0.5/ 0.50%)
_demet_ : (73,5) / 73,5/0 /0,00 %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (549,6) / / / %)

Merhaba kardeş takımcım. Listemizi kontrole getirdim. Bir bakıverin lütfen nesi var nesi yok.:))

2. TAKIM **92. ETAP**

Kocaeli (60/60/0/0.00% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (71.7/70.8/0.9/1.26%)
bahar_0186 (67.5/67.5/0/0.00%)
misirunu (63.5/63.5/0/0.00%)
Karmen2 (83/83/0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.8/72.5/-0.7/-0.97%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO (610.3/610.1/0.2/ 0.03%)

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (59,1) /59.6/ -0.5/ -0.85%)
baby_nurse: (66,6) / 66.6 / 0 / 0%)
Gkcn56.1) /56 / 0.1/ 0.18%)
Molihua62.4) / 62 / 0,4 / 0,64%)
sbnmcsm68,8) / 68,7/ 0,1/ 0,15%)
cimcime81 100.1) /99.6 / 0.5/ 0.50%)
_demet_ : (73,5) / 73,5/0 /0,00 %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (549,6) / 549.0 / 0.6 / 0.11%)

tamam güzelim yayınlayalım. bildirdinmiydi sen kardeş takıma. benim sayfalar yine takılıyor. yavaş açılıyor da. göremedim daha

tamam güzelim yayınlayalım. bildirdinmiydi sen kardeş takıma. benim sayfalar yine takılıyor. yavaş açılıyor da. göremedim daha

bildirdim ablacım merka etme :)
daha bekleriz sorun olmaz da herkes bildirmis bi biz kaldık sanırım...genel bildirimi hazırlayacak arkdsları da bekletmeyelim dedim...seni beklemeden ekledim kardes takıma.. baktım benm syfa da takılıyor...yerimseniben

spacem ben daha fazla bekletmek istemedim ekledim..sanırım 2.takımın işi vardi..ya da onların da sayfalar kitlenio..
pc basından uzaklasıcam biraz...bildirimi yaptım haberin olsun ok..
öptüm koccaman görüsürüz sonra...
a.s.

İnternetim koptu birara. Oyüzden ancak şimdi söyleyebiliyorum. Bildiriminiz doğru kızlar. İyi haftasonları. Sevgiler...

Kocaeli ve fiyuce ikinize de çok teşekkürler. ben de siteye giremedim bir süre. bugün hem net hem site felaket benim tarafta. gecikmeli yazıyorum. zaten sabah da elektrikler kesikti :)))). ufaktan çık git diyor yani kısaca tüm elektronikler. zaten pek de keyfim yok. neyse. bu haftayı da geçirdik. İnşallah haftaya güzel sonuçlar alırız. a.s.

bende de kesinti baslayınca direk kopyalayım dedim paylasım alanına...sonra zatenforum kitlendi...iyiki yollamısım dedim bi an bende de yeni açılmıs...
en iyisi bi süre forumdan uzak kalalım dinlensin garibim dayanamadı hızımıza :roflol:

ya kızlar şimdi girebildim dün girmedim belki sabah eksilirim die ...
işyerinden girebiliyorum diye ama şanssızlık devlet dairesi işte interneti açamadım bir türlü...
kilomu sabit geçmeniz isabet olmuş adet olduğum için hiç azalmadım halen çok az yiyorum herhalde birden vermeye başlayacağım...
tekrar kusura bakmayın öpüyorum sizi

kızlar bugün ne yedigimi yazayım sabah zencefilli limonlu çay içtimm 1 fincan kahvaltı yaptım öglen annemin gezmesi vardı orda sarma ve 1 dilim kek yedim akşamda ızgarar bişeyler yapıyıo babam ızgarara tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum

ohh nihayet internet sorunu çözüldü sayılır.herkes iyimi?ben kilo veremedim çünkü yatılı misafirim vardı diyet yapamadım.cimcime kilo vermişsin adına sevindim.

bugün yediklerimi paylaşayım sabah tansiyonum yüksekti yemedim öğlen 1 kase sebzeli makarna salatası akşam 2 tane kuru biber dolması (küçük)yedim.

Son düzenleme:
şebnemcik klo bildirimindeki yardımın için teşekkür ediyorum.seni çok öpüyomkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrr kimsecikler yok galiba kahvaltı yapcam bir dilim ekmekle (yağsız)tost ve bir kaç bardak çay içcem.ama öğlene karar veremiom yardım ederseniz sevinirim .sevgili koçum bana menü hazırlarmısın cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…