Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bana kızıcan şebnemcim haklısında ama bir anlık heves uğruna işte...birazcık çukulata yadidim...akşam ekmek yemem telafi ederim ...zaten haftaya plates topumla bantım geliyo dvd mi hazırlamıştım...bu hafta hastalığım yüzünden sporda yapamadım işte 2 kere falan yürüdüm ama az....bakalım yarın kaç çıkıcam:)))))
yok güzelliğim elektrikler kesildi burda gelemedim. sağolasın girişleri yapmışsın bile sen. umarım bir daha kesilmeden bildirimi tamamlayabiliriz. olmazsam bilinki elektrik gitmiştir yine. onun dışında ben buralardayım.
yok güzelliğim elektrikler kesildi burda gelemedim. sağolasın girişleri yapmışsın bile sen. umarım bir daha kesilmeden bildirimi tamamlayabiliriz. olmazsam bilinki elektrik gitmiştir yine. onun dışında ben buralardayım.
fiyucem bu arada pengicuu bu hafta mı başlıyor haftaya mı başlayacak? bildirirsen eski kilosunu bulalım listelerden. çıkış yaptığı kiloyu başlangıç kilosu yapacağız, unutmayalım da.
cimcimem çok güzel kilo vermişsin. bak ilk hedef 2 haneli rakamları gördük. psikolojik ve fizyolojik sınırı geçtik. emin ol gerisi gelir :)).. ben her hafta bu kadar versem daha ne isterim ki :))..