Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlr selm. yarın giremem diye şimdi yazıyorum kilomu. 56 kg. umarım hftya dha iyi bi bildirim yaparım. herkese kolaylıklar..

ya bana kızıcan şebnemcim haklısında ama bir anlık heves uğruna işte...birazcık çukulata yadidim...akşam ekmek yemem telafi ederim ...zaten haftaya plates topumla bantım geliyo dvd mi hazırlamıştım...bu hafta hastalığım yüzünden sporda yapamadım işte 2 kere falan yürüdüm ama az....bakalım yarın kaç çıkıcam:)))))

canım benim bence azda olsa akşam için bişeyler ye hafif bişeyler yani ne biliyim yogurt felan meyve dogra içine azıcıkda tarçın çünkü ben akşamm yemekleri yemedigim zaman geç saatlerde çok acıkıyorum ve dolaba saldırasım geliyo
yaa bende taşınıcam diye yürüyüş bandını yenilemedim gidicegim eve alıcam bende bozuk olanı napıcam bilmiom artık dışarda eskiiiccciiii diye bagıranı yakalamam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy aşkımm sen ekmek yemem demişsin bende yemek yemem diye okudum anlaşıldıı anlaşıllddıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::dance::dance:

yok güzelim öğün atlarsan dengem bozulur..çorba içmeyi tercih ettim akşam için biraz da erken yedim..çok acıkırsam meyve yerim artık ama erken yatmayı düşünüyorum..

Kilom 62,

Sabah diyet yogurt
Oglen diyet yogurt ve kahve
Aksam tavuk salata

Sporda gene yatti:)))

kilom 68.7 ay bi tartıldım 68.7 bi tartıldım 68.8 az olanı tercih ettimhihoyyyt68.7hihoyyyt

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (
59,1) // / %)
baby_nurse: (
66,6) / / / %)
Gkcn56.1) / / / %)
Molihua
62.4) / 62 / 0,4 / 0,64%)
sbnmcsm68,8) / 68,7/ 0,1/ 0,15%)
cimcime81 100.1) / / / %)
_demet_ : (
73,5) / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (549,6) / / / %)

evet hanımlar bir cuma günü daha geldi. haftanın geçtiğini bu yarışma ile daha fazla anlıyorum. bu haftada güzel sonuçlar almak dileğiyle..

99,6 oldum ama vücudum şişliğini atmadı heralde kusura bakmayın..ben daha çok bekliyodum özürrr ((((((

12.TAKIM **93. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63 / 0 / 0,00%)
Fiyuce: (59,1) /59.6/ -0.5/ -0.85%)
baby_nurse: (66,6) / / / %)
Gkcn56.1) /56 / 0.1/ 0.18%)
Molihua62.4) / 62 / 0,4 / 0,64%)
sbnmcsm68,8) / 68,7/ 0,1/ 0,15%)
cimcime81 100.1) /99.6 / 0.5/ 0.50%)
_demet_ : (73,5) / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (549,6) / / / %)

herkeslere slmm...ve günaydın yeni kalktım da:)

ders programım kesinleşti...tez hocam saolsun cuma gunleri gelmene gerek yok geldigin diger gunler gorusuruz dedi :):) cumalar bana tatil...

ya cimcime ve şebnem süper gidiolar da demet nerde:uhm:
kusura bakmayın nolur biraz da derslere kasmak istiyorum hazır dönem başıyken...
dün elektrooptik dersinin ilk bolumunu bitirdim...bugun haftaya isleyecegimiz bölümü halledicem...daha tezi düsünmedim +2sunum daha yapıcam nisanda...sonracıma 5vizem olacak..sonradan afallamak istemedigimden simdiden baslıyorum derslere...ama haftaya kesin kilo vermis olcam

bugun folik asit ilacımın son gunu...salı sabah kan vermeyi planlıyorum kontrole gidecektim ya geldi artık zamanı...bakalım ilaclar bi ise yaramısmı çarşamba akşamı öğrenmiş olurum...

spacem o corbayı biliyorum ama cuma haric hafta ici her gun okula gidiyorum...ve malum kuru bakliyatın gaz etkisi var göze alamamadım acıkcası yoksa evde kurufasulye de nohutta var...simdilk yogurt corbasıyla idare edicem bakalım...
pazartesi aksam 17:30daki dersime kadar evdeim...
planım ders çalışmak ve yogurt corbamı yemek...bir de spora baslayabilsem su havalar düzelse göbegim yanlardan sen beni unuttun ama bak ben hatırlatırım kendimi diyobenneyaptımki

demet ve baby kaldı sadece...
kızlar simdilik gelen giden yok gibi ben kahvaltı etmeye gidiyorum.. ilacımın vaktini kaçırmayım..
gelirim 1-2saatte bi nası olsa bildirimler daha yeni yapılıyor...
spacem ablam sen uykusuzsan git dinlen ben buralardaım nası olsa..bide vize dönemleri firari oluyorum ya hazır burdayken 1*2yardımım olsun sana da:)

öptüm hepiciinizi en koccamanından :1hug:a.s.

yok güzelliğim elektrikler kesildi burda gelemedim. sağolasın girişleri yapmışsın bile sen. umarım bir daha kesilmeden bildirimi tamamlayabiliriz. olmazsam bilinki elektrik gitmiştir yine. onun dışında ben buralardayım.
fiyucem bu arada pengicuu bu hafta mı başlıyor haftaya mı başlayacak? bildirirsen eski kilosunu bulalım listelerden. çıkış yaptığı kiloyu başlangıç kilosu yapacağız, unutmayalım da.

Son düzenleme:

tmm ablacım bende zaten corbamı ictim geldim..
ya sıcak sıcak bu havada giden en iyi yiyecek bu sanırım...dün babama dedim iste ne yiyosun dediginde...bana diyo corba yemek mi niye bisi pişirmiyorsun:roflol: yahu ben burda yagsız tuzsuz corbayı bile ayarsız deli gibi içiyorum...bide yemek yapsam bu iştahla kimbilir ne olur halim:roflol:

cimcimem çok güzel kilo vermişsin. bak ilk hedef 2 haneli rakamları gördük. psikolojik ve fizyolojik sınırı geçtik. emin ol gerisi gelir :)).. ben her hafta bu kadar versem daha ne isterim ki :))..

valla ablacım büyük ihtimal 1 hafta mola isticek :)
yoksa simdiye bildirim yapardı kalkmıstır kesin... o yazdıgında cıkarırz listeden... zaten yanlıs hatırlamıyorsam 62 kg mu neydi :)

valla ben de fena hani şu bardakta hazırlanan hazır çorbalar var ya onlara dadanmış durumdayım (durumdaydım). hazırlaması kolay, içmesi kolay. tam benlik tembel işi. kalorisi de 90. ara/ana her öğüne uyuyor valla.

spacem ama bi tek çorbayla olmaz ki...ben hiç içemiyorum hazır çorba yaaa...kokusu çok kötü..tadı da

cimcimem çok güzel kilo vermişsin. bak ilk hedef 2 haneli rakamları gördük. psikolojik ve fizyolojik sınırı geçtik. emin ol gerisi gelir :)).. ben her hafta bu kadar versem daha ne isterim ki :))..

aslında belli bi liste uygulamadığım için az veriyorumm.ama uygulamakta istemiyorum..bırakınca bir düzen kurulmuyo...herşeyden yiyorum ama azar azar..bide yağsız yapıyorum yemekleri..olan eşime oluyo tabii.oda versin kilo işte daha ne istiyo...:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…