herkeslere slmm...ve günaydın yeni kalktım da:)
ders programım kesinleşti...tez hocam saolsun cuma gunleri gelmene gerek yok geldigin diger gunler gorusuruz dedi :):) cumalar bana tatil...
ya cimcime ve şebnem süper gidiolar da demet nerde:uhm:
kusura bakmayın nolur biraz da derslere kasmak istiyorum hazır dönem başıyken...
dün elektrooptik dersinin ilk bolumunu bitirdim...bugun haftaya isleyecegimiz bölümü halledicem...daha tezi düsünmedim +2sunum daha yapıcam nisanda...sonracıma 5vizem olacak..sonradan afallamak istemedigimden simdiden baslıyorum derslere...ama haftaya kesin kilo vermis olcam
bugun folik asit ilacımın son gunu...salı sabah kan vermeyi planlıyorum kontrole gidecektim ya geldi artık zamanı...bakalım ilaclar bi ise yaramısmı çarşamba akşamı öğrenmiş olurum...
spacem o corbayı biliyorum ama cuma haric hafta ici her gun okula gidiyorum...ve malum kuru bakliyatın gaz etkisi var
göze alamamadım acıkcası yoksa evde kurufasulye de nohutta var...simdilk yogurt corbasıyla idare edicem bakalım...
pazartesi aksam 17:30daki dersime kadar evdeim...
planım ders çalışmak ve yogurt corbamı yemek...bir de spora baslayabilsem su havalar düzelse göbegim yanlardan sen beni unuttun ama bak ben hatırlatırım kendimi diyobenneyaptımki