Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Atma sarilari esine yedirkaydirigubbakcemile3 ziyan olmasin die yiye yiye annemde hep kilo aliyor Kizlar elma&krom ilacindan aldimm super tok tutuyor,yagda yakio diyorlar gerci bn sporda yapiyorum ise yarar sanirim neyse daha ilk gunum bakalim nolcak zamanla

canım koçumm bana yarın için bi menü ayarlarmısın ama ögleden sonra gezmem var orda da ögle yemegi olarak ögünümü geçiricem abartmadan.bana bi menüüüüü bekliomm senia.s.

sabah uyanınca 1 bardak ılık suyun içine 4-5 damla limon ve 1/2 çay kaşığı bal..kahvaltıyı hazırlamadan önce iç bunu ...20 dk sora falan et kahvaltını..

kahvaltı: 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği
3 zeytin
bir dilim beyaz peynir
bol domates.

öğlen
onu maden yoksun sen kendin ayarla talışkom

akşam da avuç içi büyüklüğünde ızgara beyaz et, bol salata 1 dilim ekmek ya da 7-8 kaşık sebze yemeği,1/2 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek

oldu mu şekercimm beğendin mi menünü...
eğer öğlen çok kaçırırsan akşam ekmek yeme ama

hadi sende bana hazırla bişeyler bakiimm bekliyorum:1hug:a.s.

işine yarar umarım canım.bende ara ara düşünüyorum acaba ilaç kullansam mı diye ama bilmiyorum..o kadar çok var ki..hangisine güveneceksin..bi ara xenical mkullandım ama oda baya pahalı..offfffff..şimdilik böyle devam edeyimde bakarım.

valla haftasonu bizim tatil günlerimiz oluyor. pek girilmiyor maalesef ama bu haftasonu onu da aşmışız :)). bu arada püsküüt'ün bu hafta ne oldu konusunu okudunuz mu? bizim takımın adını orada görmek cidden çok güzeldi yaa. maviş maviş.çok gurur duydum.inşallah önümüzdeki haftalarda da hep adımız orada olur. bu arada ben bugün çok yedim. yani neredeyse 3-4 aydır ilk defa bu kadar yedim. neyse son iki günüm. biraz gözüm doysun. bahar girmeden 3-4 kiloyu vermiş olmak ve 50'li rakamları görmek istiyorum. o kadar uzun süredir 60'lardayım ki. cimcime bu arada dediğin ilacı bi müsait zamanında atabilir misin özelime. senin elmalı, tarçınlı karışımı ben de uygulamıştım. yağ yaktı mı bilmiyorum ama şişkinliklerim vs gitmişti. bi de içimi güzeldi. su niyetine içerdim. şu iki gün de bir geçsin.. sirkeli sular, karışım vs girişecem. gitsin şu 4 kilo..

canım gönderdim ilacı..bu hafta o elmalı karışımın içine biraz sinamekiyle birazda biberiye koydum..ama artık sinameki koymam mahvetti ..karnım çok ağrıyo

Aynen ama bnm arkadasin babasi diyetisyen ve dediki spor ve diyet yani sira eger bunyen cok yavas ise yag yakici almanin yardimi olur Ben ztn elma sirkesi iciodum kromunda kilo verdirici oldugunu biliodumda bole bir birlesim oldugunu bilmiyordum ayricaa icinde vitamin destegi ve yesil cay ozude var Icerigini begendim ise yarar insallah, bn deneyeyim yararsa sizde alirsiniz kaydirigubbakcemile5

gördüm canımcım. şanslısın biliyor musun. kilon bir yerde toplanmamış. kilo vermeye başlayınca her yerinden düzgünce gidecek inşallah. ben de o zaman eğer biraz beklersen kendi resmimi koyayım. silinmiştir artık image'dan bir daha yüklemem lazım. buralarda mısın bir süre daha.

ilk resim kilo verme kararımı ilk verdiğim zaman yani ocak 2008'de çektirdiğim foto. 76 kiloyum. obezim ben obezim.. ikinci resim 68 kilo iken. Geçen haziran başında. bir aylık ev taşıma ve deli gibi iş dönemi sonucunda. yüzümden yorgunluk akıyor :)).. inşallah bi de 60 kiloya inince çektirecem ve ekleyecem. Sonra da kısmetse 50 kiloda. benim mihenk taşlarım da bu olacak inşallah.
bu arada ben de silecem güzeller. alıntı yapmayın olur mu? uff yine gördüm obez halimi. duruşum bile faul ya. amma fena görünüyorum. ama artık böle diilim valla :)))

Son düzenleme:
Space seni kutlarim nerdenn nereye valla takdir ettim suanki fizigin masallah super:))) ahh ahhh bnde brzcik versemm

Neysee bugun yediklerime gelelimm
Kahvalti, bi dilim peynir 4 zeytin bir kahve
Oglen Salata 2 kofte
Aksam 50gr balik brokoli

aradada bi sefteli yedimm, sporda yapmadim bugunluk yrn insallah

kızlar sabah kalktığınızda 2 kuru kayısı arkasından hemen ılıktan daha sıcak su 1 bardak içmenizi tavsiye ederim sindirim sorunu olanlarada çok faydalı oluyor
ayrıca bitki çayını günde 2 bardağın üstüne çıkarmayın bu bitki çayları diüretik dediğimiz vücuttan su atıcı etkiye sahip ...eğer vücudunuzdan fazla su atıp günde _en az_2litre su içmezseniz böbrekler görevini yapamaz yapamayınca böbreklerin yükü ve görevi karaciğere yüklenir karaciğerinde görevi vücuttaki yağı ve şekeri enerjiye çevirmektir eğer karaciğerin yükü artarsa kendi işini yapamaz ve yağ yakımı azalır bu sebeple zayıflayamazsınız mümkün mertebe 3 litre bence su için .....

ben bugün yine hafif bir kahvaltı yaptım öğlene çorba içeceğim akşama saat 6 gibi hafif bir ızgara yemeyi planlıyorum ben ilerleyen dönemlerde kişisel birincilik istiyorum inşallah bu hafta adet olacağım için vücudum su tutar o yüzden veremeyebilirim adetim bitince herşey ortaya çıkar hızlı bir kilo verme olur

ben de regl oldum kızar ve tartıya bi çıktım ki 58 olmuşum. daha cuma günü 56 kiloydum. inşallah reglim bitince eski kiloma dönerim..ben bu kiloları hamilelikte aldım.ondan önce pek bi kilo sorunum yoktu.bazı dönemlerde 1-2 kilo fazla oluyordu okadar ama hamilelikte 21 kilo aldım ve 74 le doğuma gittim. doğumdan sonra da 70 kiloydum ve o haldeki fotolarıma bakamıyorum şimdi çok kötü bi görüntü. şimdi fena sayılmam aslında.mayıs sonuna kadar 3 kilo vermem lazım..
bi ara ben de size foto göstereyim..
sabah klasik kahvaltı ve üstüne 1 bardak elmalı tarçınlı sudan içtim sıcak.

bence space çok güzel vermişsin.tuğce mezun olmuş ve darısı başıma inşallah..

gkcn sana bişey sorucam.bende 1 def içtimo sıcakken karışımı sanki daha güzel etki etti gibi...sen her seferinde taze mi yapıyosun yoksa ısıtıyomusun.

verdiğim tarife göre yaptım. 3 litre su dan.3 günlük falan oluyor.ben de ilk defa dün yaptım. dolaba koydum. soğuk denedim hoşuma gitmedi ama sıcak çok güzel.ısıttım öyle içtim canım. bi dahaki yapışımda daha fazla yapcam ki uğraşmayayım.cezvede ısıtıp içcem okula da şişeye koyup götürcem artık onu soğuk içerim orada ısıtamam. içine 1 çay kaşığı bal koyunca da nefis oldu

sağol canım

yaa ben nete giremiodum bilionuzmu daha yeni girdimm oldu yani baglantınız yok demezse inşallah
cimcimecim senin yazdıklarnı daha yeni okudum ama tahmin ettim kahvaltı menüsünü o ballı karışımı ama bilemedim içemedimm yani ama yarın yapıcam aynısını ama kahvaltı tutuyor yediklerimle domates hariç birazdan çıkıcam orda yediklerimide yazarım
ben sana yazamadım tatlım bende senin için yarın yada senin istedigin başka bi zaman için yazarım olur mu özür dilerim nete bu saatte girebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…