molihuacım biliyorum..yumurtayı çok severim ve çok yerim..ama kalan sarıları atmaya içim el vermiyo..ben 3 yıl kadar önce ender saraca gitmiştim o bana bir tarif vermişti ama öğlen yememi tavsiye etmişti..aklıma gelmişken size de vereyim
3 yumurta(1 tam diğer ikisinin beyazı)
bol dereotu
bol maydonoz
ıspanak
karabiber
kırmızı biber
az tuz
taze soğan
bunlardam omet yap kendine hem kilo aldırmaz hemde yağ yakar demişti..bende o günden beri sık sık yaparım bunu...sizede tavsiye ederim çok lezzetli haftada en fazla 4 defa yapabilirmişsiniz
canım koçumm bana yarın için bi menü ayarlarmısın ama ögleden sonra gezmem var orda da ögle yemegi olarak ögünümü geçiricem abartmadan.bana bi menüüüüü bekliomm senia.s.
Atma sarilari esine yedirkaydirigubbakcemile3 ziyan olmasin die yiye yiye annemde hep kilo aliyorKizlar elma&krom ilacindan aldimm super tok tutuyor,yagda yakio diyorlar gerci bn sporda yapiyorum ise yarar sanirim neyse daha ilk gunum bakalim nolcak zamanla
cimcime bu arada dediğin ilacı bi müsait zamanında atabilir misin özelime. senin elmalı, tarçınlı karışımı ben de uygulamıştım. yağ yaktı mı bilmiyorum ama şişkinliklerim vs gitmişti. bi de içimi güzeldi. su niyetine içerdim. ..
işine yarar umarım canım.bende ara ara düşünüyorum acaba ilaç kullansam mı diye ama bilmiyorum..o kadar çok var ki..hangisine güveneceksin..bi ara xenical mkullandım ama oda baya pahalı..offfffff..şimdilik böyle devam edeyimde bakarım.
ben de regl oldum kızar ve tartıya bi çıktım ki 58 olmuşum. daha cuma günü 56 kiloydum. inşallah reglim bitince eski kiloma dönerim..ben bu kiloları hamilelikte aldım.ondan önce pek bi kilo sorunum yoktu.bazı dönemlerde 1-2 kilo fazla oluyordu okadar ama hamilelikte 21 kilo aldım ve 74 le doğuma gittim. doğumdan sonra da 70 kiloydum ve o haldeki fotolarıma bakamıyorum şimdi çok kötü bi görüntü. şimdi fena sayılmam aslında.mayıs sonuna kadar 3 kilo vermem lazım..
bi ara ben de size foto göstereyim..
sabah klasik kahvaltı ve üstüne 1 bardak elmalı tarçınlı sudan içtim sıcak.
verdiğim tarife göre yaptım. 3 litre su dan.3 günlük falan oluyor.ben de ilk defa dün yaptım. dolaba koydum. soğuk denedim hoşuma gitmedi ama sıcak çok güzel.ısıttım öyle içtim canım. bi dahaki yapışımda daha fazla yapcam ki uğraşmayayım.cezvede ısıtıp içcem okula da şişeye koyup götürcem artık onu soğuk içerim orada ısıtamam. içine 1 çay kaşığı bal koyunca da nefis oldu