ay ben tam firari oldum yaa...sinirim bozldu giremedim
kızlar regl 4.gun...ben daha yeni kalktım yaklasık 13kusur belki de daha fazla uyuyordum...ders programım allak bullak oldu
pzrtsi aksam 17:30-20:00 arası dersim 2.ogretim olmadıım halde
salı 15:30-18:15 arası
çars 09:00- 13:15arası
pers 10:30- 16:15
cuma da 8:30dan 12ye kadar tez gorusmesi yazıyor ama ne zaman baslar bilinmez...
cuma aksam patlıcan guvec ki salcasız ve az yaglı + bulgur pilavı gene az yaglı yedim
cumartesi kahvaltı 2dilim cicek ekmek domates salatalık peynir ve 2-3çatal patates kızartması
aksam yemegi patlıcan +bulgur pilavı
aslında abartı beslenmedim yani....ama anlamadım deli bi sislik var midemde...
hııı tek kacamagım cuma gece 1dilim pasta oda arkdsmla gecmis dogum gunumu kutlama olayı dilim aldık zaten yemesem olmazdı...
hala şişlik var midemde simdi tartıldım 59.7civarıyım...o 600gr neyin nesi anlamadım...cok gec kalktım biliyorum ama lapa yapıcam simdi...
bu arada 2-3 saate bengisu ankda olcak :):) cok mutluyum yarın onunla bulusucam ders oncesi...
che ye (eski kaptanımız) ziyaretci mesajı bırakmıstım... bebiside kendisi de iyiymis
CHE .!.:
ben iyiyim bitanem ilk 3 ay çok sorunlu geçti ama şimdi her şey yolunda 4 lü test için kan verdim önümüzdeki hafta sonuçlar çıkacak ihşallah sonuçlar iyi çıkar.
kendinize iyi bakın hepinizi çok özledim.
yazmıs...
öyle işte...saatlerdir uyuyorum... sinirlerim telef bu reglden mi bilmem sinir sistemim de harap oldu..zırladım falan haftasonu... belki de ondan böyle ölü gibi uyuydum...gidip lapa yapıcam sonra da mutfagımı toparlıcam...
öptüm sizi kocaman kusura bakmayın nolur