Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar 2 haftadır bildirim yapamadım.kilo verememem de cabası. space canım sağol yaa ben de cumayı beklemeden kilomu yazayım dediğin gibi.
şebnemcim sağol desteğin için. ben yazamamaktan rahatsızım. ama inşalalh bundan sonra fırsat buldukça yazcam. ve diyete başlıcam. arkadaşım bişey önerdi sizinle de paylaşayım...

3 litre su
3 elma
1 dilim
5 top karabiber
5 karanfil
1 çubuk tarçın
elma ve limonu doğrayıp diğer malzemeleri de tencereye koyup 3 litre su ile kaynat.
sabah öğle akşam yemeklerden sonra 2 su bardağı iç. yemek miktarını da 3 te 1 e indir.

bu yöntemle ayda 4-5 kilo vermiş.
ben de denicem ama emzirdiğim için zararı olur mu acaba diye de tereddüt ediyorum.. sizlerde denemek isterseniz diye yazdım..

ya ben ordaki 1 dilimin ne oldugunu anlamadıkmm ne oo :uhm::uhm::uhm:

tatlım çok güzel gözüküyosun benim kilomdayışsın o resimde benim de boydan resmim var ama makinada hala eşim bilgisayara yüklerse bende indiririm görürsünüz

Son düzenleme:
sağolun güzeller moral verici sözleriniz için. şimdi o resimden 5 kilo daha zayıfım :)). ama yine kalçalar var. benim sorunlu bölgede orası işte. şebnem bir dilim limon ordaki eksik madde. bir de rica etsem alıntı yaptığın resmi editler misin? resmi kaldıracam da.
baby var ya bu azmin için ne kadar mutlu oldum bilemezsin. işte bir an geliyor sunbulum tabiriyle bir "tık" ediyor ve bu iş başlıyor. hepimiz bu tık'ı duyalım inşallah. ya bu gece göbeğime baktım da yatınca azıcık kalmış yaa. böyle yatınca baya düz duruyor. o önümdeki kocaman yığından kurtulmuş olmak çok güzel ya. gerçi arada yine pırtlıyıp fırtlıyor ama.

öglen gezem vardı ddiye yedim ama az yedim 2 kaşık kadar makarna salatası mayonezli deil sebzeli 1 dilimde kek ama arasında krema vardı bukadar

gkcn nintarifini bende yapıcam yarın kaynatıcam sabah ya sıcakmı içicem sogukmu :uhm:

farketmez şebnemim ben şu an soğuk içiyorum ama kaynattığımda 2 bardak sıcak içiyorum

ay ben tam firari oldum yaa...sinirim bozldu giremedim :mad:

kızlar regl 4.gun...ben daha yeni kalktım yaklasık 13kusur belki de daha fazla uyuyordum...ders programım allak bullak oldu:KK43:
pzrtsi aksam 17:30-20:00 arası dersim 2.ogretim olmadıım halde
salı 15:30-18:15 arası
çars 09:00- 13:15arası
pers 10:30- 16:15
cuma da 8:30dan 12ye kadar tez gorusmesi yazıyor ama ne zaman baslar bilinmez...

cuma aksam patlıcan guvec ki salcasız ve az yaglı + bulgur pilavı gene az yaglı yedim
cumartesi kahvaltı 2dilim cicek ekmek domates salatalık peynir ve 2-3çatal patates kızartması
aksam yemegi patlıcan +bulgur pilavı
aslında abartı beslenmedim yani....ama anlamadım deli bi sislik var midemde...

hııı tek kacamagım cuma gece 1dilim pasta oda arkdsmla gecmis dogum gunumu kutlama olayı dilim aldık zaten yemesem olmazdı...
hala şişlik var midemde simdi tartıldım 59.7civarıyım...o 600gr neyin nesi anlamadım...cok gec kalktım biliyorum ama lapa yapıcam simdi...
bu arada 2-3 saate bengisu ankda olcak :):) cok mutluyum yarın onunla bulusucam ders oncesi...
che ye (eski kaptanımız) ziyaretci mesajı bırakmıstım... bebiside kendisi de iyiymis
CHE .!.:
ben iyiyim bitanem ilk 3 ay çok sorunlu geçti ama şimdi her şey yolunda 4 lü test için kan verdim önümüzdeki hafta sonuçlar çıkacak ihşallah sonuçlar iyi çıkar.
kendinize iyi bakın hepinizi çok özledim.
yazmıs...
öyle işte...saatlerdir uyuyorum... sinirlerim telef bu reglden mi bilmem sinir sistemim de harap oldu..zırladım falan haftasonu... belki de ondan böyle ölü gibi uyuydum...gidip lapa yapıcam sonra da mutfagımı toparlıcam...
öptüm sizi kocaman kusura bakmayın nolur :KK43:

fiyuce cim bende senin gibiyim öğleden sora oldum..ölüyorum ağrıdan..inşallah cumaya kadar iner biraz şişim..kilo çok oynamaz diye korkuyorum valla..

space teşekkürler canım bana moral oluyorsun
ben gerçekten bu defa oldum beynen kendini hazırlamak gerekiyormuş gerçekten artık canım hiçbirşey istemiyor yinede korkuyorum eski iştahım geri döner diye.....

sağol canım sanada günaydın...kahvaltıda yağsız tost yedim yanında da meyve suyu içtim....birazdanda elmalı suyumu içicem...

bende çok hafif bir kahvaltı ettim ben her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum öğlende çorba içmeyi düşünüyorum

cimcime enim elmalısuyum çok acı oldu içemiyuorum napıyım top karabier yoktu toz olanından 1 tatlıkaşıgı attımm

cimcime enim elmalısuyum çok acı oldu içemiyuorum napıyım top karabier yoktu toz olanından 1 tatlıkaşıgı attımm
oy oy oy aşkımcım ne yaptın se ya...birkaç arkadaş ta böyle yaptı ama içemediler..bence en kısa zamanda temin edip yeniden yap...o şekilde içemezsin bence de

Son düzenleme:
kızlar elmalı suyumu döktüm yine yapıcam ama sonra sabah o acılı elmalı su dan içtim ardından yarım haşlanmış yumurta ve yarımpaket diyet büsküvi arada elma öglen yaprakiçi diye bişey yedim bizim buralara ait bişey ve diyet tatlımdan yedim sizede vereyim tarifini
1 çay bardagından 1 parmak daha az sıvıyag 1 yumurta ve 1 çay bardagı hindistan cevizive kabartma tozu un yaerine kepekli un da olabilir bu tarifi yogurup pişiriyosunuz
diger tarafta 1 sbardagı şekerle 1 sb suyu eritiyosunuz ama pişirmeden sıcak tatlının üstüne dökün bu tarifle 20 25 arası tatlı çıkıyo şeklinide ben oval yapıyorumm köfte gibi
bukadar cimcime ne diyosun tatlı için:uhm::uhm::uhm:
akşamada pırasa pişirdim ama yemiycem elma yicemmkaydirigubbakcemile5

kızlar elmalı suyumu döktüm yine yapıcam ama sonra sabah o acılı elmalı su dan içtim ardından yarım haşlanmış yumurta ve yarımpaket diyet büsküvi arada elma öglen yaprakiçi diye bişey yedim bizim buralara ait bişey ve diyet tatlımdan yedim sizede vereyim tarifini
1 çay bardagından 1 parmak daha az sıvıyag 1 yumurta ve 1 çay bardagı hindistan cevizive kabartma tozu un yaerine kepekli un da olabilir bu tarifi yogurup pişiriyosunuz
diger tarafta 1 sbardagı şekerle 1 sb suyu eritiyosunuz ama pişirmeden sıcak tatlının üstüne dökün bu tarifle 20 25 arası tatlı çıkıyo şeklinide ben oval yapıyorumm köfte gibi
bukadar cimcime ne diyosun tatlı için:uhm::uhm::uhm:
akşamada pırasa pişirdim ama yemiycem elma yicemmkaydirigubbakcemile5

sen ye güzelim abartmadan ama 2 yi geçirme ok...ben tatlı olarak sadece %70 kakao lu bitter yiyorum...oda arada bir
bu hafta cumaya kadar 98.5 olucam hedef koydum kendime:)

X