Boyun kaçtı canım. O da farkeder. Ben 172im. Şimdi bile iyi görünüyorum ama istediğim gibi değil. İncecik olacağım inş.Süpersin canımbende 42bedene zor girdim 74kiloyken giydigim bir pantolon benim göbek var
Kac kilo eksidebide kac kilo olduğunu yazsan
Çok yemisim gibi geldi kaptanim
Ahhh o katya yokmukatyaaa bitki çayımı getir katya masaj yap
Çok mantıklı. Eskiden hep yapardım. Bende hayatımda bir düzen kurunca yeniden yapacağım.Kızlar bende haftalık bi menü cizelgesi yapmak istiyorum bu akşam yapacağım hangi gün ne yiyeceğim onu bilirim en azından
Boy kısa canım bendeBoyun kaçtı canım. O da farkeder. Ben 172im. Şimdi bile iyi görünüyorum ama istediğim gibi değil. İncecik olacağım inş.
Çok mantıklı. Eskiden hep yapardım. Bende hayatımda bir düzen kurunca yeniden yapacağım.
Haklısın CanımBana uzak deyip negatif enerjiyi üstüne çekme. Evet yolun uzun ama yapabilirsin. Zayıf olup istediğini giyebilmek bütün yemeklerden daha güzel. Öyle düşün. Zayıflayınca onlardan etrafında birsürü olacak. İstediğin zaman yersin. Yeter bu zamana kadar yediklerine say.
Bayadır giremedim bilmiyorum ki telefonun hafızasını doldurmuşlar yine ondandır belkibenim ki normal bugün
Sadece hamilelikten sarkık deri kaldı. Onu da pilatesle eritmeyi düşünüyorum. İnş ay sonunda pilatese başlayacağım.Boy kısa canım bende158 yani 68kilo olsam senin formunda olurum suan
Sen 172 kilo 81 gobek yoktur sende
Senin de çok aşırı bi göze batan kilon göbeğin yok ki ben gördüm resimlerini çok güzelsin.Boy kısa canım bende158 yani 68kilo olsam senin formunda olurum suan
Sen 172 kilo 81 gobek yoktur sende
Sagol cnmHadi hayırlısı olsun inş
Tşk ederim canım göbeğim var ya olmazmiSenin de çok aşırı bi göze batan kilon göbeğin yok ki ben gördüm resimlerini çok güzelsin.
56kiloydum evlenmeden önce gene göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı irsi galiba anne tarafina cekmisim babam zayıfBenim gıdımla göbeğim çok çirkin görünüyor.55 kiloyken bile tam dümdüz değildi göbeğim
Nazar olurum diye eklemiyorum dermişimTşk ederim canım göbeğim var ya olmazmi
Bide ben seni göreydim
56kiloydum evlenmeden önce gene göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı irsi galiba anne tarafina cekmisim babam zayıf
Bende görmek istiyorumSenin de çok aşırı bi göze batan kilon göbeğin yok ki ben gördüm resimlerini çok güzelsin.
Canım ya pilates olmadan dümdüz olmuyor hiç biryerBenim gıdımla göbeğim çok çirkin görünüyor.55 kiloyken bile tam dümdüz değildi göbeğim
Gayette güzel bir hatunsun maşallahNazar olurum diye eklemiyorum dermişim
Valla 3-4 yıldır konuştuklarım var hiç görmediler galibasevmiyorum fotoğraf çekmeyi
Seninde onceki sonraki resmini merak ediyorumBende görmek istiyorum ☺
Güzel menü. Yarına kesin eksi geliyor6subat perşembe
Sabah 10.00 2dilim ekmek,2kasik lor,2yumurta,5zeytin
Öğle 14.30..yumurta,1kase çorba
Aksam 18.30..2kofte 3kasik havuç salatası,1barfak ayran
3buçuk litre su,1kahve
45dakika leslie#135 puan
Bende çocuklar doğduktan sonra kendimi çekmeyi unutuyorumNazar olurum diye eklemiyorum dermişim
Valla 3-4 yıldır konuştuklarım var hiç görmediler galibasevmiyorum fotoğraf çekmeyi
Işte sende zayıfsınBende çocuklar doğduktan sonra kendimi çekmeyi unutuyorum