Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Boyun kaçtı canım. O da farkeder. Ben 172im. Şimdi bile iyi görünüyorum ama istediğim gibi değil. İncecik olacağım inş.
Kızlar bende haftalık bi menü cizelgesi yapmak istiyorum bu akşam yapacağım hangi gün ne yiyeceğim onu bilirim en azından
Çok mantıklı. Eskiden hep yapardım. Bende hayatımda bir düzen kurunca yeniden yapacağım.

Boy kısa canım bende 158 yani 68kilo olsam senin formunda olurum suan
Sen 172 kilo 81 gobek yoktur sende

Haklısın Canım

Boy kısa canım bende 158 yani 68kilo olsam senin formunda olurum suan
Sen 172 kilo 81 gobek yoktur sende
Sadece hamilelikten sarkık deri kaldı. Onu da pilatesle eritmeyi düşünüyorum. İnş ay sonunda pilatese başlayacağım.
Sende bu azim olduktan sonra sen daha 5li rakamları bile görürsün. Hedefin kaç

Bugunde ayakkabiyi degistirmek icin gittim eve gelecek numarasi yokmhs irda o yuzden spora gidemedim ama 7500 adim atmışım ve sabah ac karna spor ysptim 3 hareket 12 tekrsr 4 set ve 1100 tane ip atladim kizlar

Senin de çok aşırı bi göze batan kilon göbeğin yok ki ben gördüm resimlerini çok güzelsin.
Tşk ederim canım göbeğim var ya olmazmi
Bide ben seni göreydim
Benim gıdımla göbeğim çok çirkin görünüyor. 55 kiloyken bile tam dümdüz değildi göbeğim
56kiloydum evlenmeden önce gene göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı irsi galiba anne tarafina cekmisim babam zayıf

Tşk ederim canım göbeğim var ya olmazmi
Bide ben seni göreydim

56kiloydum evlenmeden önce gene göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı irsi galiba anne tarafina cekmisim babam zayıf
Nazar olurum diye eklemiyorum dermişim
Valla 3-4 yıldır konuştuklarım var hiç görmediler galiba sevmiyorum fotoğraf çekmeyi

Kızlar bu ara menülerimde bulgur hamur işi patates görebilirsiniz. Egzama dolayısıyla birçok şey kısıtlandı. O yüzden yiyebiliyorum

6subat perşembe
Sabah 10.00
2dilim ekmek,2kasik lor,2yumurta,5zeytin
Öğle 14.30..yumurta,1kase çorba
Aksam 18.30..2kofte 3kasik havuç salatası,1barfak ayran
3buçuk litre su,1kahve
45dakika leslie#135 puan
Güzel menü. Yarına kesin eksi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…