Göbek altımızı simit bölgesinide ölçelimUst bacak üst kol bel basen kalça göğüs ölçebilirsin bunlar geldi aklıma
neden böyle oldun canım ya. Ben sana yetişmeye çalışıyordum. Sen hedefim oluyordun benim. Hadi yine yapabilirsin. Süper veriyorsun zaten. Şu an kaç kilosun?İyi aklamalr kızlar ben hızlı başladım ama hızlı söndüm yaeski motivasyonlu günlerimi özledim hiç konsantre olamıyorum diyete. Allahım 7 li rakamları bi göreydim sonrası gelirdi çok moralim bozuk kızlar ya
bende yarın ölçüm yapacağım. Kızlar bana hatırlatın olur mu?Aslında beraber yapsak isteyenler yarın ölçümlerini alsın 7 martta da hep beraber bakardık kim nekadar daralmış. Buda benim için bir kamçı olur belki
verilir canım verilmez mi? Hele sizin direkt ödem gidecek önden@suuka pazartesi başladık aslında pazartesi tam yapamadım
salı çarşamba ve perşembe
3 gün de çok vermiş olamam gibi geliyor
Çok iyi görünüyorsun sakin olYediklerimi eritmeye spor yetistiremiyorum kizlsr ya bendeki son durum ama kilo aldımEki Görüntüle 2585968
bende ölçeceğimYapmak isteyenler beni etiketlesin ben not alırım canım sanada motivasyon olur
Senin kilo almış halin buysa
Beni vurun kızlar
Cok fitsin canım senin gibi olmak isteyen kaç kişi var burda
Süper menü. Hadi yarın gelsin eksiler.Kahvaltı 11:30
1 kase yoğurt
2 lokma yağda yumurta
13:00 yeşil çay
Akşam 17:00 1 kase tavuk çorbası
2 lahana sarması
2 lt su
Supersin canimO 7li rakamlar buraya gelecek
Ayyy hiç sorma canım. Bugün ne mutlu oldum bilsem. Bir tane de eşofman altım vardı küçük. Ona bile girdim. Çok şükür allahım. Şimdi bi 5 kilo daha verip biraz alışveriş yapıcamSupersin canimkuculen kiyafetleri giyebilmek nasil motive ediyor degilmi
süperrrrMenum
Orucluydum sahur yapmadim
İftar
yarim kase yesil mercimek çorbası
3 yk etli patlıcan yemegi
4 yk yogurtlu ispanak tarator
Salata
su 2 lt spor yok
Akşam pideyi canın mı istedi? Olmasaymış süper bir menü olurmuş6 şubat menum
Sabah 11 de
2 has yum 7 yeşil zeytin 1dil form ekmek cay
Ara 15 de
Tonbalıklı salata
Akşam 18 de
1 tabak tavuklu kabak
Çeyrek pide
1 bardak ayran
Su 2lt
Spor 7 bin adım oldu bugun
İyi aklamalr kızlar ben hızlı başladım ama hızlı söndüm yaeski motivasyonlu günlerimi özledim hiç konsantre olamıyorum diyete. Allahım 7 li rakamları bi göreydim sonrası gelirdi çok moralim bozuk kızlar ya
Ohh ne guzel en guzeli alisveris kismi zaten sen bu azimle 1 ayda alisverise cikarsinAyyy hiç sorma canım. Bugün ne mutlu oldum bilsem. Bir tane de eşofman altım vardı küçük. Ona bile girdim. Çok şükür allahım. Şimdi bi 5 kilo daha verip biraz alışveriş yapıcam
Evet yaa sıcacık küncülüydü birazcık yedimsüperrrr
Akşam pideyi canın mı istedi? Olmasaymış süper bir menü olurmuş
ayyy inşallah inşallah. Kaç senedir hamilelik doğum hamilelik doğum diyerek hep aynı şeyleri giydim. Bütün fotolarımda hep aynıyım. Çok sıkıldım. Güzelce bir alışveriş yapmalıyımOhh ne guzel en guzeli alisveris kismi zaten sen bu azimle 1 ayda alisverise cikarsin
Kolay gelsin canım.Benimde misafirlerim geldi bu akşam simdi gittiler
83 te geziniyorum cnm malesefneden böyle oldun canım ya. Ben sana yetişmeye çalışıyordum. Sen hedefim oluyordun benim. Hadi yine yapabilirsin. Süper veriyorsun zaten. Şu an kaç kilosun?
bende yarın ölçüm yapacağım. Kızlar bana hatırlatın olur mu?
verilir canım verilmez mi? Hele sizin direkt ödem gidecek önden
Çok iyi görünüyorsun sakin ol
Ya nekadar gıcık bişey ya bıraktığın an herşey altüst oluyor. Neyse dediğin gibi önümüzdeki haftaya bende çok inanıyorum. Atalım üstünündeki toprağı şu ölçüm işi beni heyecanlandırdı onun gazına toparlarım inş kendimi sende ölç yarın heryerini cnmBende öyleyim canım tekrar motivemi bulamadım gitgelli başladım biraz dikkat etmeye haftaya daha iyi olacağım inşallah. Sende buralarda ol aktif olunca burda kızların kilo verdiğini görünce gaza geliyor insan
oh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler.Evet yaa sıcacık küncülüydü birazcık yedim
O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.83 te geziniyorum cnm malesefartık sen benim önümdesin ben sana yetişmeye çalışacağım
Ya nekadar gıcık bişey ya bıraktığın an herşey altüst oluyor. Neyse dediğin gibi önümüzdeki haftaya bende çok inanıyorum. Atalım üstünündeki toprağı şu ölçüm işi beni heyecanlandırdı onun gazına toparlarım inş kendimi sende ölç yarın heryerini cnm
Ya bende aynı durumdayım hep aynı kıyafetler zayıflasam ahh dolabımdaki herşeyi atıp yeniden alıcam. Artık öyle bir psikolojiye girdimki zayıflardan nefret eder haldeyim kimseyle biraraya gelmek istemiyorum . 4 çocuk 10 yıldır zayıfla al zayıfla al ne istediğimi yiyebildi gönül rahatlığıyla nede istediğimi giyebildim.ayyy inşallah inşallah. Kaç senedir hamilelik doğum hamilelik doğum diyerek hep aynı şeyleri giydim. Bütün fotolarımda hep aynıyım. Çok sıkıldım. Güzelce bir alışveriş yapmalıyım
Kolay gelsin canım.
Kesinlikle haklısın ama bu yıl dönüm noktamız olsun. Yazdan sonra istediğimizi yiyip giyip gezelimYa bende aynı durumdayım hep aynı kıyafetler zayıflasam ahh dolabımdaki herşeyi atıp yeniden alıcam. Artık öyle bir psikolojiye girdimki zayıflardan nefret eder haldeyim kimseyle biraraya gelmek istemiyorum . 4 çocuk 10 yıldır zayıfla al zayıfla al ne istediğimi yiyebildi gönül rahatlığıyla nede istediğimi giyebildim.