Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

neden böyle oldun canım ya. Ben sana yetişmeye çalışıyordum. Sen hedefim oluyordun benim. Hadi yine yapabilirsin. Süper veriyorsun zaten. Şu an kaç kilosun?
Aslında beraber yapsak isteyenler yarın ölçümlerini alsın 7 martta da hep beraber bakardık kim nekadar daralmış. Buda benim için bir kamçı olur belki
bende yarın ölçüm yapacağım. Kızlar bana hatırlatın olur mu?
@suuka pazartesi başladık aslında pazartesi tam yapamadım
salı çarşamba ve perşembe
3 gün de çok vermiş olamam gibi geliyor
verilir canım verilmez mi? Hele sizin direkt ödem gidecek önden
Yediklerimi eritmeye spor yetistiremiyorum kizlsr ya bendeki son durum ama kilo aldım Eki Görüntüle 2585968
Çok iyi görünüyorsun sakin ol

canım yarın eksi gelecek merak etme. Gelmese bile haftaya süper bir eksi görürsün regl sonrası
Yapmak isteyenler beni etiketlesin ben not alırım canım sanada motivasyon olur

Senin kilo almış halin buysa
Beni vurun kızlar
Cok fitsin canım senin gibi olmak isteyen kaç kişi var burda
bende ölçeceğim
Beni de vurabilirsiniz
Kahvaltı 11:30
1 kase yoğurt
2 lokma yağda yumurta

13:00 yeşil çay

Akşam 17:00 1 kase tavuk çorbası
2 lahana sarması

2 lt su
Süper menü. Hadi yarın gelsin eksiler.

Supersin canim kuculen kiyafetleri giyebilmek nasil motive ediyor degilmi
Ayyy hiç sorma canım. Bugün ne mutlu oldum bilsem. Bir tane de eşofman altım vardı küçük. Ona bile girdim. Çok şükür allahım. Şimdi bi 5 kilo daha verip biraz alışveriş yapıcam

Menum
Orucluydum sahur yapmadim

İftar
yarim kase yesil mercimek çorbası
3 yk etli patlıcan yemegi
4 yk yogurtlu ispanak tarator
Salata

su 2 lt spor yok
süperrrr
6 şubat menum
Sabah 11 de
2 has yum 7 yeşil zeytin 1dil form ekmek cay

Ara 15 de
Tonbalıklı salata

Akşam 18 de
1 tabak tavuklu kabak
Çeyrek pide
1 bardak ayran

Su 2lt
Spor 7 bin adım oldu bugun
Akşam pideyi canın mı istedi? Olmasaymış süper bir menü olurmuş

Bende öyleyim canım tekrar motivemi bulamadım gitgelli başladım biraz dikkat etmeye haftaya daha iyi olacağım inşallah. Sende buralarda ol aktif olunca burda kızların kilo verdiğini görünce gaza geliyor insan

Ohh ne guzel en guzeli alisveris kismi zaten sen bu azimle 1 ayda alisverise cikarsin
ayyy inşallah inşallah. Kaç senedir hamilelik doğum hamilelik doğum diyerek hep aynı şeyleri giydim. Bütün fotolarımda hep aynıyım. Çok sıkıldım. Güzelce bir alışveriş yapmalıyım
Benimde misafirlerim geldi bu akşam simdi gittiler
Kolay gelsin canım.

83 te geziniyorum cnm malesef artık sen benim önümdesin ben sana yetişmeye çalışacağım
Bende öyleyim canım tekrar motivemi bulamadım gitgelli başladım biraz dikkat etmeye haftaya daha iyi olacağım inşallah. Sende buralarda ol aktif olunca burda kızların kilo verdiğini görünce gaza geliyor insan
Ya nekadar gıcık bişey ya bıraktığın an herşey altüst oluyor. Neyse dediğin gibi önümüzdeki haftaya bende çok inanıyorum. Atalım üstünündeki toprağı şu ölçüm işi beni heyecanlandırdı onun gazına toparlarım inş kendimi sende ölç yarın heryerini cnm

Evet yaa sıcacık küncülüydü birazcık yedim
oh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler.
O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.

Ya bende aynı durumdayım hep aynı kıyafetler zayıflasam ahh dolabımdaki herşeyi atıp yeniden alıcam. Artık öyle bir psikolojiye girdimki zayıflardan nefret eder haldeyim kimseyle biraraya gelmek istemiyorum . 4 çocuk 10 yıldır zayıfla al zayıfla al ne istediğimi yiyebildi gönül rahatlığıyla nede istediğimi giyebildim.

Kesinlikle haklısın ama bu yıl dönüm noktamız olsun. Yazdan sonra istediğimizi yiyip giyip gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…