Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlı günler kızlar
Yatılı misafirim geldi 2 gün ,gittiler şimdi ancak gelebildim .
dişçiden geldim yoğurt yiyorum ..bugün de biraz temizlik yapacağım inşallah . Hafif beslenmeye devam.bu hafta hiç tartılmadım ama kendimi incelmiş gibi hissediyorum şişliğim yok gibi inşallah tartıda da güzel olur sonuçlar

Tamam canim dikkat edicem inşallah
Teşekkür ederim canım
Aktif olmayınca ipin ucu da kaçıyor
Kızlar napıyorsunuz
Kizcemi almaya gideceğim minubuse bincem çok soğuk dışarısı ince ince kar yağıyor
Dönüşte kizkardesime ugrayacagim kizceler oynasinlar beraber
Çok şanslısın kızına da iyi olur hem
Acccc geziyoruz bugün
Yarin vucut ölçümlerimi yapacağım 7marttaki ölçümle karsilastiracagim
Ben de alayım Ocak’ta almıştım en son bakayım fark var mı

Selam kızlar

Ben de bugünden itibaren yediklerini yazıyorum inşallah:)
Yaz canım bi konumuz daha var 1. sayfada link var oraya yazıyoruz.
bende ilk defa güzel çikmicam tartida biliyorum
Canım niye motivasyonunu düşürüyorsun. Regl haftası hepimizde ödem oluyor tartıda istediğimizi göremiyoruz. Sıkma canını haftaya istediğin sonucu alırsın
Ben de tartılmadım. artık sadece Cumaları tartılıyorum. İyi oldu kilo takıntı olmaktan çıktı kafamdan. Temizliğe taktım şimdi

Bende temizliğe takmak istiyorum hafta da iki dişçi randevüsü, gelince ağrı çekmek, misafir derken ev elimden kaçtı gitti temizlik günlüğü gibi bi topik varmı yazdığın . Bende geliyim

Menünün bütününe bakınca tramisudan bişey olmamıştır canım
Dİyetisyenin verdiği çikolatayı yedin de diğer öğünlerde niye listeye neden uymadın
Sıkıntı olduğundan değil de özellikle belirtmene güldüm

Menum
Sabah 11.00
Beyaz peynir
8 yesil zeytin
Menemen
1 yufka ekmek kendim yaptim

Aksam 17.30
Et sote
Salata
Ayran

Spor 1 saat yuruyus
Su 1.5 lt

Kahvaltı 10:30
1 halka sucuk kaşar 2 zeytin kapya biber 1 yumurtayla omlet çay

Akşam 17:30 7 ızgara köfte (ceviz kadardı)
2 bardak ayran
4 yaprak sarma (serçe parmakkadar)

2 lt su

Aaaa uydum sanıyorum
Kiz benim kilom da boyum da seninle ayniydi
Sana kilo olarak yeni yaklaştım. eskiden en şişman bendim. Yeni üyelerle derecemi teslim ettim. Onlarda birkaç aya incecik olurlar.

Maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun yaza kadar bu motivasyonunu kaybetmesen incecik olursun
Evet canım inşallah kaybetmem. 12 kilom kaldı vermem gereken. Onu da sizinle birlikte başaracağım. 38 bedenlere inince çok mutlu olacağım.

Hem gözün kaldı dimi? Sonraki gün oğlumda egzama çıkınca çikolatayı yasakladı doktor. bir daha yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…