Ay alemsinKızlar komşum gelmiş oturmaya. Evi de dağıtmıştı çocuklar oyydün temizdi dün gelen olmadı
Bende yiyecek bişey bulamadım. Tavuk ızgara kısır yaptım yedim. 2 gündür aç geziyordumYedim getirdiklerimi ama işte böyle insanın canı gerçek yemek istiyor sanki kesmedi onlar.
oooo super olmusBende yiyecek bişey bulamadım. Tavuk ızgara kısır yaptım yedim. 2 gündür aç geziyordum
Zaten hep oyle olur tertemizken kimse yok daginikken herkes gelirKızlar komşum gelmiş oturmaya. Evi de dağıtmıştı çocuklar oyydün temizdi dün gelen olmadı
Saol canım valla doyduğumu hissettim.oooo super olmus
Kaçtın Cuma günü canım?Suraciga aç bir ben birakayim
O 77 gelecek tartiya cuma günü baska yolu yok
Verirsin canım merak etme. Perşembe hafif yebenimde hic halim yok bugun kollarim bacaklarim agriyo spor yapmak istiyorum ama totom kalkmiyo regl haftasi beni mafff ediyo hicbisey yemedigim halde elim ayagim şiş hedef kiloyu veremezsem sacımı başımı tutup sürürmüsünAnka
4 tane canım.Kac cocugunuz var?
100-200 gr falan eksik ya da 300 en fazla yoksabenimde hic halim yok bugun kollarim bacaklarim agriyo spor yapmak istiyorum ama totom kalkmiyo regl haftasi beni mafff ediyo hicbisey yemedigim halde elim ayagim şiş hedef kiloyu veremezsem sacımı başımı tutup sürürmüsünAnka
Bebiş uyurken yap canım. Uyutunca hemen başla spora. Ve 2 dk suyun altına gir çık. Ben hep öyle yapıyordum.Allahim herkes yorgun ve ac sanırım bende öyleyim.küçük bebeği olanlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz? Uyurken yapsam terleyince duş almak gerekir ya bebeğim uyanırsa ben banyodayken ve duymazsam. Yada yaparken yarım kalırsa. Esimle büyük oğlum aynı anda geliyorlar. O varken spor olmaz çünkü büyük ilgi istiyor. Küçükle de gaz ağrısı çekiyoruz akşamları.
Deneyeceğim canım. Insallah uzun uyur.Bebiş uyurken yap canım. Uyutunca hemen başla spora. Ve 2 dk suyun altına gir çık. Ben hep öyle yapıyordum.
Allahim herkes yorgun ve ac sanırım bende öyleyim.küçük bebeği olanlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz? Uyurken yapsam terleyince duş almak gerekir ya bebeğim uyanırsa ben banyodayken ve duymazsam. Yada yaparken yarım kalırsa. Esimle büyük oğlum aynı anda geliyorlar. O varken spor olmaz çünkü büyük ilgi istiyor. Küçükle de gaz ağrısı çekiyoruz akşamları.
bende spor yaptigim için evde hergun dusa giriyorum ama gun aşırı sacimi yıkayıp cikiyorum cunku kurutması zor oluyo hemen 2dakkika vücudunu yikaAllahim herkes yorgun ve ac sanırım bende öyleyim.küçük bebeği olanlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz? Uyurken yapsam terleyince duş almak gerekir ya bebeğim uyanırsa ben banyodayken ve duymazsam. Yada yaparken yarım kalırsa. Esimle büyük oğlum aynı anda geliyorlar. O varken spor olmaz çünkü büyük ilgi istiyor. Küçükle de gaz ağrısı çekiyoruz akşamları.
bende yoğurtla geciştirdim kahve falan offffBugün bulgur yedim. Yarın çorba sebze geçireceğim.