Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Verirsin canım merak etme. Perşembe hafif ye

Allahim herkes yorgun ve ac sanırım bende öyleyim. küçük bebeği olanlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz? Uyurken yapsam terleyince duş almak gerekir ya bebeğim uyanırsa ben banyodayken ve duymazsam. Yada yaparken yarım kalırsa. Esimle büyük oğlum aynı anda geliyorlar. O varken spor olmaz çünkü büyük ilgi istiyor. Küçükle de gaz ağrısı çekiyoruz akşamları.

Bebiş uyurken yap canım. Uyutunca hemen başla spora. Ve 2 dk suyun altına gir çık. Ben hep öyle yapıyordum.

Benim kızım 1,5 yaşında ve bebekliğinden beri uzun uyumuyor. Uyutup hemen koşu bandında yürümeye çıktım. 40 dk yürüdüm bitirdim banyoya girdiğim anda baktım geldi kapıda ağlıyor mecbur duş almadan çıktım şuan tekrar sallıyorum uyumaya devam etsin diye Tekrar dalarsa hemen duşa atacam kendimi. Bebekliğinden beri bu şekilde spor yapıyorum canım çok kere yarım bıraktığım da oldu duş alamadığımda. Yapacak bişey yok çocuklu hayat böyle

bende spor yaptigim için evde hergun dusa giriyorum ama gun aşırı sacimi yıkayıp cikiyorum cunku kurutması zor oluyo hemen 2dakkika vücudunu yika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…