Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka
Nasıl gidiyor yitik şifa 😊
Uyku egitimini ins başarılı bir şekilde tamamlarsin bende kızımın kendi başına uyumasini çok isterdim

20:30 yataga giriyoruz yarım saat masal anlatiyorum 10dk masaj yapıyorum anca uyuyo 21:10gibi
Sabah 07:15 uyanıyor gece de uyanir 2kere su veya tuvalet için
Gündüzde uyumuyo allah yardımcın olsun seninde

Anka Anka
Nasıl gidiyor yitik şifa 😊
Uyku egitimini ins başarılı bir şekilde tamamlarsin bende kızımın kendi başına uyumasini çok isterdim

20:30 yataga giriyoruz yarım saat masal anlatiyorum 10dk masaj yapıyorum anca uyuyo 21:10gibi
Sabah 07:15 uyanıyor gece de uyanir 2kere su veya tuvalet için
Gündüzde uyumuyo allah yardımcın olsun seninde
Sağol canım yitik şifa iyi bu gün 2. gün zaten daha kahvaltı yapmadım. Ben uyku eğitimi vermiyorum aslında sadece yataklarında tutmaya çalışıyorum 😅iyice oyuna çevirdiler zaten maymun ettiler beni🙈

3 ay 10 günlük canım
Oyy kuzum benim maşallah 🧿 geçen Eylül annelerinde gaza baby spanın iyi geldiğini söylemişti birisi. Baby spa da bebekleri yüzdürüyorlar. Çok güzel bişey bence
İki muz yedim sadece gerçi olayı bozmuş değilim şimdilik :)
yok yok bozulmamış o. Devam et sen. 😍
Dünü atlattım hamdolsun :dua: inşallah böyle devam arkadasım:KK19:
Devam devam canım. Hedefe kitlenip gidiyoruz 😍😍😍

Oyy kuzum benim maşallah 🧿 geçen Eylül annelerinde gaza baby spanın iyi geldiğini söylemişti birisi. Baby spa da bebekleri yüzdürüyorlar. Çok güzel bişey bence
yok yok bozulmamış o. Devam et sen. 😍

Devam devam canım. Hedefe kitlenip gidiyoruz 😍😍😍
Devam ediyorum ama karnım aşırı acıktı bakalım ne bulup yiyeceğim :işsiz: Öyle bıktım ki ya şöyle çok zengin olsam kendime birini tutsam yemeğimi yapsa getirse beni zayıflatsa :KK70:

Sağol canım yitik şifa iyi bu gün 2. gün zaten daha kahvaltı yapmadım. Ben uyku eğitimi vermiyorum aslında sadece yataklarında tutmaya çalışıyorum 😅iyice oyuna çevirdiler zaten maymun ettiler beni🙈

Bence iyi yapıyorsun devam etmelisin bir süre sonra alışacaklar zaten. Onlar 12lerde yatınca sen de biraz uyursun belki

X