Iyi gecelerİyi geceler kızlar
Valla baya uğraştırıyorlar. Biri susar birinin çişi gelir. Her kapı açıldığında bebek kaçar falanharikasın. Böyle böyle oturtursun düzenlerini.
Valla baya uğraştırıyorlar. Biri susar birinin çişi gelir. Her kapı açıldığında bebek kaçar falanharikasın. Böyle böyle oturtursun düzenlerini.
Hiç üzülme. Bende 92yle başladım. Şu an 80lerdeyim. Birlikte hallederiz emin ol. Sadece sen başaracağım de yeter. Nasıl bir fiziğe sahip olmak istiyorsan hep hayal et. O halinle gezdiğini, kafede arkadaşlarınla sohbet ettiğini hayal et. En ince ayrıntısına kadar ne giydiğine kadar hayal et. Emin ol olacak.
4 dilim normal canım.
haklısın canım. Ama hep aynı saatte odaya girerlerse umudu keserler. Erken yatarlar.Valla baya uğraştırıyorlar. Biri susar birinin çişi gelir. Her kapı açıldığında bebek kaçar falanbilemiyorum bakalım ne kadar dayanıcam
Ooo 4 ayda neler olmaz ki. Ama hiç vazgeçme. 1 ay sonraki sen sen olmayacakSağol canımucretsiz izne ayrıldım 15 haziran kadar. Su an baslasam çalışmaya okula giderken giyeceğim tek bir kıyafetim yok. Onu düşünüyorum. Insallah hep birlikte başarırız.
(Ekmeğide 2 hafta 2ser dilim yiyip sonra 4 e düşürmeyi planlıyorum)
Kaç aylıktı bebeğin canım.Şu gaz problemimiz bitseydi iyiydi. Gecenin bir yarısı ağzından burnundan süt geliyor kuzumun. Akşamda zor uyuttuk.hepinize iyi geceler.
haklısın canım. Ama hep aynı saatte odaya girerlerse umudu keserler. Erken yatarlar.
Ooo 4 ayda neler olmaz ki. Ama hiç vazgeçme. 1 ay sonraki sen sen olmayacak
Kaç aylıktı bebeğin canım.