- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Dünü atlattım hamdolsunEvet canım 1 haftayı atlatınca canın istemiyor artık. Yapabilirsin merak etme
Sağol canım yitik şifa iyi bu gün 2. gün zaten daha kahvaltı yapmadım. Ben uyku eğitimi vermiyorum aslında sadece yataklarında tutmaya çalışıyorumAnka
Nasıl gidiyor yitik şifa
Uyku egitimini ins başarılı bir şekilde tamamlarsin bende kızımın kendi başına uyumasini çok isterdim
20:30 yataga giriyoruz yarım saat masal anlatiyorum 10dk masaj yapıyorum anca uyuyo 21:10gibi
Sabah 07:15 uyanıyor gece de uyanir 2kere su veya tuvalet için
Gündüzde uyumuyo allah yardımcın olsun seninde
Ne güzel daha iyi olur gün Güne inşallahSelam kızlar
21:30 da başladığım çocuk uyutma çabaları nihayete erdien azından dünden yarım saat erken uyudular.
Oyy kuzum benim maşallah3 ay 10 günlük canım
yok yok bozulmamış o. Devam et sen.İki muz yedim sadece gerçi olayı bozmuş değilim şimdilik :)
Devam devam canım. Hedefe kitlenip gidiyoruzDünü atlattım hamdolsuninşallah böyle devam arkadasım
Devam ediyorum ama karnım aşırı acıktı bakalım ne bulup yiyeceğimOyy kuzum benim maşallahgeçen Eylül annelerinde gaza baby spanın iyi geldiğini söylemişti birisi. Baby spa da bebekleri yüzdürüyorlar. Çok güzel bişey bence
yok yok bozulmamış o. Devam et sen.
Devam devam canım. Hedefe kitlenip gidiyoruz
Devam ediyorum ama karnım aşırı acıktı bakalım ne bulup yiyeceğimÖyle bıktım ki ya şöyle çok zengin olsam kendime birini tutsam yemeğimi yapsa getirse beni zayıflatsa
Sağol canım yitik şifa iyi bu gün 2. gün zaten daha kahvaltı yapmadım. Ben uyku eğitimi vermiyorum aslında sadece yataklarında tutmaya çalışıyorumiyice oyuna çevirdiler zaten maymun ettiler beni
Ahhh ahhh...En büyük hayalim evde yatılı bir çalışanımın olması
Ahhh ahhh...En büyük hayalim evde yatılı bir çalışanımın olması
Bende istiyorum ondanDevam ediyorum ama karnım aşırı acıktı bakalım ne bulup yiyeceğimÖyle bıktım ki ya şöyle çok zengin olsam kendime birini tutsam yemeğimi yapsa getirse beni zayıflatsa
İş yerinde olmuyor ya mahrumiyet bölgesi burasıBende istiyorum ondan
Peynir yumurta salata yap ye canım.
Kac cocugunuz var?Sağol canım yitik şifa iyi bu gün 2. gün zaten daha kahvaltı yapmadım. Ben uyku eğitimi vermiyorum aslında sadece yataklarında tutmaya çalışıyorumiyice oyuna çevirdiler zaten maymun ettiler beni
Çiğ Kuruyemiş götürseydin canım keşkeİş yerinde olmuyor ya mahrumiyet bölgesi burası
Yedim getirdiklerimi ama işte böyle insanın canı gerçek yemek istiyor sanki kesmedi onlar.Çiğ Kuruyemiş götürseydin canım keşke