Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Napıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah :dua: ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah :KK48:
Evet canım 1 haftayı atlatınca canın istemiyor artık. Yapabilirsin merak etme 😍

04.02.2020
Menüm;
07:30
Sütlü Kahve
09:30
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 YK Lor Peynir, 4-5 Çeri,,1 Dilim TB Ekmeği,
11:00
1 Yeşil Çay
13:30
Ayran
16:00
1 Elma
20:00
Ispanak Yemeği
Türk Kahvesi
21:00
1 Yeşil Çay
Oo süper. Yine güzel bir eksi geliyor galiba 😍
Sabah
Lorlu omlet
5 zeytin
2 dilim tb ekmkegi

Ara
Kivi

Öğle
Tavuk sote
Salata
ayran
2 dilim tb ekmegi

Ara
2 ceviz
1 elma

Akşam
Dometes corbası
Fırında karnabahar
Salata
1 dilim tb ekmeği

Ara
Tarçınlı süt

3lt su
kaç kiloydun canım. 5 dilim ekmek AZcık fazla geldi ama onun haricinde güzel menü 😍
4 şubat menüm
Sabah
09:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost 10 zeytin

13:30
Bi tabak pirasa kavurması iki tatlı kaşığı kuşburnu receli (az sekerle yapılmış memleketten geldi)

18:00 Bi tabak patetes yemeği tavuklu 4kasik bulgur pilavı

21:00 gibi 1bardak ayran

Spor
60dk tempolu yürüyüş 150p
30dk kondisyon bisiklet 90p
Toplam 280p
Bugünkü menümü begenmedim 😖
ben beğendim güzel olmuş. Bende yarın patatesli tavuk yapayım 🤣🤣
4subat salı
Sabah 09.30..2dilim ekmek,2kasik lor peyniri,5çeri 1salatalik,8tane roka,5zeytin,1cay
Öğle 13.30..1tavada peynirli yumurta,1kase çorba,lahana tursusu
Aksam 18.00..1tabak sulu köfte ama suyu yok,3kasik kuskus,yogurt
3litre su,2tane turk kahvesi
30dakika leslie#90 puan
60squat#10puan
200 iple atlama#40 puan
harikasın. Leslie baya sıkılaştıracak seni. 10 kilo verince 15 vermiş gibi görüneceksin 😍😍😍
Sabah, çeyrek dilim ekmek, 7 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez
öğle 4 YK haşlanmış nohut, 2 YK haşlanmış et,
Ara öğün sütlü kahve

Akşam; yarım yemek kaşığı nohut yemeği,yarim kase yoğurt..

2 adet diyet bisküvi, 1 hurma

Bu hafta ve önümüzdeki hafta hep toplantılarla geçecegi için spor yapamıyorum ben
Menün güzel canım. Spora hemen şimdi bu kadar takılma. Hayatında yavaş yavaş değişiklik yap 😍

Oo süper. Yine güzel bir eksi geliyor galiba 😍
kaç kiloydun canım. 5 dilim ekmek AZcık fazla geldi ama onun haricinde güzel menü 😍
ben beğendim güzel olmuş. Bende yarın patatesli tavuk yapayım 🤣🤣
harikasın. Leslie baya sıkılaştıracak seni. 10 kilo verince 15 vermiş gibi görüneceksin 😍😍😍

Menün güzel canım. Spora hemen şimdi bu kadar takılma. Hayatında yavaş yavaş değişiklik yap 😍
Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.

Napıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah :dua: ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah :KK48:
Tv izliyorum canım bende açım
Çok ilginç bir şey oluyor sabah uyandigimda saat 7de açlık hissetmiyorum taaki 9dan sonra acıkıyorum

Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.
Hiç üzülme. Bende 92yle başladım. Şu an 80lerdeyim. Birlikte hallederiz emin ol. Sadece sen başaracağım de yeter. Nasıl bir fiziğe sahip olmak istiyorsan hep hayal et. O halinle gezdiğini, kafede arkadaşlarınla sohbet ettiğini hayal et. En ince ayrıntısına kadar ne giydiğine kadar hayal et. Emin ol olacak.
4 dilim normal canım. 😍🤩

Diyetimin ilk gunleri hic iyi gitmedi. Bugun arkadaslar pizzaciya gidelim diye tutturdu. Mecburen pizza yedim. Aksam bir de cekirdek yiyince hepten diyet yalan oldu. Coook pismanim beni tek mutlu eden guzel spor yaptim. Kendime geldim resmen (37+90 dk yuruyus). Bundan sonra cok dikkat ederim umarim.

Diyetimin ilk gunleri hic iyi gitmedi. Bugun arkadaslar pizzaciya gidelim diye tutturdu. Mecburen pizza yedim. Aksam bir de cekirdek yiyince hepten diyet yalan oldu. Coook pismanim beni tek mutlu eden guzel spor yaptim. Kendime geldim resmen (37+90 dk yuruyus). Bundan sonra cok dikkat ederim umarim.
İlk günler oluyor canım öyle.
Bütün evren zayıflamana karşı gibi el birliğiyle üstüne geliyor:confused: zamanla düzene sokarsın :KK36:

Spor yapamıyorum vaktim yok diyen arkadaşlara ben her zaman squat, lungee, plank vb vakit almayan hateketler tavsiye ediyorum. Yatmadan 20-30 squat yapsanız, ya da 20-30 saniye plank yapsanız bile çok faydası oluyor. Hiç yapmamaktan iyidir. Dişlerinizi fırçalarken squat yapın, belinizi döndürün, lungee yapın. Yemek yaparken bulaşık yıkarken oturun kalkın aklınıza geldikçe😅😅
Nette ofis sandalyesinde yapılan hareket bile var. Az çok demeyin aklınıza geldikçe fırsat buldukça basit hareketler yapın. Zıplayın hoplayın. 1 kere leslie yapın mesela ordaki hareketleri öğrenin. Mesela dizi karna çekilen hareket var. Sabah pijamalarınızı çıkarmadan hemen 15-20 tane yapın onu. 😅😅

Selam kızlar:KK36:
21:30 da başladığım çocuk uyutma çabaları nihayete erdi:olamaz: en azından dünden yarım saat erken uyudular. :olamaz:
harikasın. Böyle böyle oturtursun düzenlerini. 😍😍
Migren mi acaba :KK43: Çok geçmiş olsun canım:KK43:

1. sayfada kurallar var bak yazılı yapayım yarın bari:-)
Bende migren diye düşünüyorum. Çok ağrım oluyor. Bide gözlük kullanmadığım için oluyor olabilir 😔

X