- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Yarından itibaren bende orda paylaşırımIlk sayfada linki var orda paylaşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarından itibaren bende orda paylaşırımIlk sayfada linki var orda paylaşıyoruz
Mama veriyor musun canım sen oğlana. Ben bi ara sütüm yetmiyor galiba diye mama vereyim dedim o alerji yapmış. Doktor egzama teşhisi koyup bir sürü ilaç yazmıştı çocuğa.Canım bişey istemiyor. Bide oğlumun egzamasından dolayı ne yiceğimi şaşırdım
Yok canım sadece anne sütü alıyorMama veriyor musun canım sen oğlana. Ben bi ara sütüm yetmiyor galiba diye mama vereyim dedim o alerji yapmış. Doktor egzama teşhisi koyup bir sürü ilaç yazmıştı çocuğa.
Evet canım 1 haftayı atlatınca canın istemiyor artık. Yapabilirsin merak etmeNapıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah
Oo süper. Yine güzel bir eksi geliyor galiba04.02.2020
Menüm;
07:30
Sütlü Kahve
09:30
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 YK Lor Peynir, 4-5 Çeri,,1 Dilim TB Ekmeği,
11:00
1 Yeşil Çay
13:30
Ayran
16:00
1 Elma
20:00
Ispanak Yemeği
Türk Kahvesi
21:00
1 Yeşil Çay
kaç kiloydun canım. 5 dilim ekmek AZcık fazla geldi ama onun haricinde güzel menüSabah
Lorlu omlet
5 zeytin
2 dilim tb ekmkegi
Ara
Kivi
Öğle
Tavuk sote
Salata
ayran
2 dilim tb ekmegi
Ara
2 ceviz
1 elma
Akşam
Dometes corbası
Fırında karnabahar
Salata
1 dilim tb ekmeği
Ara
Tarçınlı süt
3lt su
ben beğendim güzel olmuş. Bende yarın patatesli tavuk yapayım4 şubat menüm
Sabah
09:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost 10 zeytin
13:30
Bi tabak pirasa kavurması iki tatlı kaşığı kuşburnu receli (az sekerle yapılmış memleketten geldi)
18:00 Bi tabak patetes yemeği tavuklu 4kasik bulgur pilavı
21:00 gibi 1bardak ayran
Spor
60dk tempolu yürüyüş 150p
30dk kondisyon bisiklet 90p
Toplam 280p
Bugünkü menümü begenmedim
harikasın. Leslie baya sıkılaştıracak seni. 10 kilo verince 15 vermiş gibi görüneceksin4subat salı
Sabah 09.30..2dilim ekmek,2kasik lor peyniri,5çeri 1salatalik,8tane roka,5zeytin,1cay
Öğle 13.30..1tavada peynirli yumurta,1kase çorba,lahana tursusu
Aksam 18.00..1tabak sulu köfte ama suyu yok,3kasik kuskus,yogurt
3litre su,2tane turk kahvesi
30dakika leslie#90 puan
60squat#10puan
200 iple atlama#40 puan
Menün güzel canım. Spora hemen şimdi bu kadar takılma. Hayatında yavaş yavaş değişiklik yapSabah, çeyrek dilim ekmek, 7 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez
öğle 4 YK haşlanmış nohut, 2 YK haşlanmış et,
Ara öğün sütlü kahve
Akşam; yarım yemek kaşığı nohut yemeği,yarim kase yoğurt..
2 adet diyet bisküvi, 1 hurma
Bu hafta ve önümüzdeki hafta hep toplantılarla geçecegi için spor yapamıyorum ben
Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.Oo süper. Yine güzel bir eksi geliyor galiba
kaç kiloydun canım. 5 dilim ekmek AZcık fazla geldi ama onun haricinde güzel menü
ben beğendim güzel olmuş. Bende yarın patatesli tavuk yapayım
harikasın. Leslie baya sıkılaştıracak seni. 10 kilo verince 15 vermiş gibi görüneceksin
Menün güzel canım. Spora hemen şimdi bu kadar takılma. Hayatında yavaş yavaş değişiklik yap
Tv izliyorum canım bende açımNapıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah
Hiç üzülme. Bende 92yle başladım. Şu an 80lerdeyim. Birlikte hallederiz emin ol. Sadece sen başaracağım de yeter. Nasıl bir fiziğe sahip olmak istiyorsan hep hayal et. O halinle gezdiğini, kafede arkadaşlarınla sohbet ettiğini hayal et. En ince ayrıntısına kadar ne giydiğine kadar hayal et. Emin ol olacak.Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.
Sabah o eksiyi görmek paha biçilemezTv izliyorum canım bende açım
Çok ilginç bir şey oluyor sabah uyandigimda saat 7de açlık hissetmiyorum taaki 9dan sonra acıkıyorum
İlk günler oluyor canım öyle.Diyetimin ilk gunleri hic iyi gitmedi. Bugun arkadaslar pizzaciya gidelim diye tutturdu. Mecburen pizza yedim. Aksam bir de cekirdek yiyince hepten diyet yalan oldu. Coook pismanim beni tek mutlu eden guzel spor yaptim. Kendime geldim resmen (37+90 dk yuruyus). Bundan sonra cok dikkat ederim umarim.
Migren mi acaba Çok geçmiş olsun canımKızlar 15 gündür soldan vuran bir baş ağrım var. Tahammül edilebilir seviyede değil. Çok kötüyüm
1. sayfada kurallar var bak yazılı yapayım yarın bariBende neden kimse menü paylaşmıyor diyorum :))
Tesekkur ederim. Sporu guzel yapinca moral oldu. Elimden geleni yapmaya karar verdimİlk günler oluyor canım öyle.
Bütün evren zayıflamana karşı gibi el birliğiyle üstüne geliyor zamanla düzene sokarsın
Evet süper yürümüşsün maşallahTe
Tesekkur ederim. Sporu guzel yapinca moral oldu. Elimden geleni yapmaya karar verdim
harikasın. Böyle böyle oturtursun düzenlerini.Selam kızlar
21:30 da başladığım çocuk uyutma çabaları nihayete erdi en azından dünden yarım saat erken uyudular.
Bende migren diye düşünüyorum. Çok ağrım oluyor. Bide gözlük kullanmadığım için oluyor olabilirMigren mi acaba Çok geçmiş olsun canım
1. sayfada kurallar var bak yazılı yapayım yarın bari