Ben günlük plan yapıyorm aynn böyle işler için sadece diyet içn haftalık plandan bahsettim :)
Süper hedefler. Bence başarırsın. Güzel olmuş. Patates yoğurt diyeti de yapılamaz değil. Olabilir bence.Kızlar başlangıç tarihim 4 Şubat 2020
İlk hedefim
1.hafta
Salı+çarşamba +perşembe +cuma patates yoğurt yumurta diyeti, daha önce bununla 3-4 kilo verdim ilk hedefim bu hafta ödem atmak 2.5 kilo gibi bi miktar gider bugün 66.7 idi Cuma bakalım kaç olcak
2 . hedef c. Tesi den başlayarak diğer cumartesiye kadar protein sebze meyve ağırlıklı ekmeksiz pilav sız şekersiz diyet
3 . hedef
İki hafta sonra küçük porsiyonlarla diyete devam etmek
Biz hep buradayız. Bide listeye girersen emin ol güzel güzel verirsin. Çünkü listede olmak fren etkisi yapıyor. YiyemiyorsunAnka suukaa teşekkür ederim moral veriyorsunuz..
İnsanın kendini olan inancını kaybetmesi çok kötüymüş
diyetisyene gidip de veremeyince insanın kendi kendini motive etmesinin ne kadar önemli olduğunu anladım .
İnşallah sizlerle birlikte ben de veririm.
Öğle yemeğinde 2 YK haşlanmış yağsız et, 4 YK haşlanmış nohut yedim. Bir de yarım kase yoğurt..
Kızlar evde çok iş var bu gün komple işleri bitirip yarın spora başlayayım dedim gelemiyorum o yüzden. Yürüyüş yaptım biraz 6000 adım attım. 10 bine tamamlayacağım evde inşallah
Neden hep yumurta canım özel bi diyet mi uyguluyorsunKızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir cay 1 salatalık
Ara 14.30
2 mandalina 1 lokum
Akşam 17.25
2 has yum Az peynir cay çeyrek pide
Su 2 lt
Spor yok
Yok pazara gidemedim hava yağmurlu oğlumu dışarı çıkarmak istemedim. Kahvaltı seklinde geçti bugun. Tüm gün ev temizledim hışım çıkmış halde kahvaltı lık hazırladım hemenNeden hep yumurta canım özel bi diyet mi uyguluyorsun
Geçmiş olsun canım yaAaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Kolay gelsin ev tertemiz olmuşturKızlar evde çok iş var bu gün komple işleri bitirip yarın spora başlayayım dedim gelemiyorum o yüzden. Yürüyüş yaptım biraz 6000 adım attım. 10 bine tamamlayacağım evde inşallah
Sağolasın canim benimGeçmiş olsun canım ya
Kolay gelsin ev tertemiz olmuştur
Diğer taraf ne tarafKızlar bugün gelemedim buraya kardeşim geldi kizceler oynadi bizde sohbet ettik
Menümü yazıp geleyim diger tarafa
Ilk sayfada linki var orda paylaşıyoruzDiğer taraf ne taraf
Bende neden kimse menü paylaşmıyor diyorum :))Ilk sayfada linki var orda paylaşıyoruz
Lavanta yagi yada nane yağın varmi evinde süre bilirsin şakaklarina iyi geliyoKızlar 15 gündür soldan vuran bir baş ağrım var. Tahammül edilebilir seviyede değil. Çok kötüyüm
Var canım teşekkür ederimLavanta yagi yada nane yağın varmi evinde süre bilirsin şakaklarina iyi geliyo
Iyi geldimi canımVar canım teşekkür ederim
Canım bişey istemiyor. Bide oğlumun egzamasından dolayı ne yiceğimi şaşırdımIyi geldimi canım
Menune baktım ne kadar az yemissin acikmadinmi