Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Napıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah
Evet canım 1 haftayı atlatınca canın istemiyor artık. Yapabilirsin merak etme

04.02.2020
Menüm;
07:30
Sütlü Kahve
09:30
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 YK Lor Peynir, 4-5 Çeri,,1 Dilim TB Ekmeği,
11:00
1 Yeşil Çay
13:30
Ayran
16:00
1 Elma
20:00
Ispanak Yemeği
Türk Kahvesi
21:00
1 Yeşil Çay
Oo süper. Yine güzel bir eksi geliyor galiba
Sabah
Lorlu omlet
5 zeytin
2 dilim tb ekmkegi

Ara
Kivi

Öğle
Tavuk sote
Salata
ayran
2 dilim tb ekmegi

Ara
2 ceviz
1 elma

Akşam
Dometes corbası
Fırında karnabahar
Salata
1 dilim tb ekmeği

Ara
Tarçınlı süt

3lt su
kaç kiloydun canım. 5 dilim ekmek AZcık fazla geldi ama onun haricinde güzel menü
ben beğendim güzel olmuş. Bende yarın patatesli tavuk yapayım
harikasın. Leslie baya sıkılaştıracak seni. 10 kilo verince 15 vermiş gibi görüneceksin
Menün güzel canım. Spora hemen şimdi bu kadar takılma. Hayatında yavaş yavaş değişiklik yap

Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.

Napıyorsunuz kızlar? Açlık tan başım ağrıyor sütlü kahve yaptım içiyorum şimdi. Yemin ettim bozmicam Allah ın izniyle inşallah ilk 4 gun zormuş atlatırım kazasız belasız inşallah
Tv izliyorum canım bende açım
Çok ilginç bir şey oluyor sabah uyandigimda saat 7de açlık hissetmiyorum taaki 9dan sonra acıkıyorum

Takimin en kilolusu benim sanirim canım 106.5 ama ben 4 dilim yedim bugün. Karnabaharda un olduğu icin yemedim.
Hiç üzülme. Bende 92yle başladım. Şu an 80lerdeyim. Birlikte hallederiz emin ol. Sadece sen başaracağım de yeter. Nasıl bir fiziğe sahip olmak istiyorsan hep hayal et. O halinle gezdiğini, kafede arkadaşlarınla sohbet ettiğini hayal et. En ince ayrıntısına kadar ne giydiğine kadar hayal et. Emin ol olacak.
4 dilim normal canım.

Diyetimin ilk gunleri hic iyi gitmedi. Bugun arkadaslar pizzaciya gidelim diye tutturdu. Mecburen pizza yedim. Aksam bir de cekirdek yiyince hepten diyet yalan oldu. Coook pismanim beni tek mutlu eden guzel spor yaptim. Kendime geldim resmen (37+90 dk yuruyus). Bundan sonra cok dikkat ederim umarim.

İlk günler oluyor canım öyle.
Bütün evren zayıflamana karşı gibi el birliğiyle üstüne geliyor zamanla düzene sokarsın

Spor yapamıyorum vaktim yok diyen arkadaşlara ben her zaman squat, lungee, plank vb vakit almayan hateketler tavsiye ediyorum. Yatmadan 20-30 squat yapsanız, ya da 20-30 saniye plank yapsanız bile çok faydası oluyor. Hiç yapmamaktan iyidir. Dişlerinizi fırçalarken squat yapın, belinizi döndürün, lungee yapın. Yemek yaparken bulaşık yıkarken oturun kalkın aklınıza geldikçe
Nette ofis sandalyesinde yapılan hareket bile var. Az çok demeyin aklınıza geldikçe fırsat buldukça basit hareketler yapın. Zıplayın hoplayın. 1 kere leslie yapın mesela ordaki hareketleri öğrenin. Mesela dizi karna çekilen hareket var. Sabah pijamalarınızı çıkarmadan hemen 15-20 tane yapın onu.

Selam kızlar
21:30 da başladığım çocuk uyutma çabaları nihayete erdi en azından dünden yarım saat erken uyudular.
harikasın. Böyle böyle oturtursun düzenlerini.
Migren mi acaba Çok geçmiş olsun canım

1. sayfada kurallar var bak yazılı yapayım yarın bari
Bende migren diye düşünüyorum. Çok ağrım oluyor. Bide gözlük kullanmadığım için oluyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…