Ne demek inanmıyorum?Kahvaltım son derece diyetti..
İkizlerim sonradan kahvaltı yaptım onlarla birlikte hiçbir şey yemedim
Ben de güne eksi ile başlamak istiyorum artık..
işin kötüsü ücretsiz izindeyken çok güzel kilolar veriyordum o zaman kendimi inanıyordum, şimdi inanmıyorum kendime
Geçmiş olsun, Allah şifa versinAaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Gecmis olsun. Hastalik zor oluyor. Gecenlerde bana da yegenimden bulasti 10 cektim. kafami kaldiraamadimAaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
sen yaparsın eminim ben. Hadi arkandayım.Günaydın canlarrr
Akşam çocukları erkenden uyutacağım diye odaya kapattım 9 da girdik 12:30 da uyudular.ama kararlıyım bu uyku işini çözücem
kendine inanmadan hiç bir şey yapamazsın. Kendine İnan . Bu zamana kadar neler neler başardığını düşün. Vazgeçme. Burada takılırsan emin ol az az da olsa verirsin.Kahvaltım son derece diyetti..
İkizlerim sonradan kahvaltı yaptım onlarla birlikte hiçbir şey yemedim
Ben de güne eksi ile başlamak istiyorum artık..
işin kötüsü ücretsiz izindeyken çok güzel kilolar veriyordum o zaman kendimi inanıyordum, şimdi inanmıyorum kendime
Bende aynıyım. Bende düzenli olacağım inşTünaydın kızlar 3 gunden sonra bu gece bir uyuyabildim. Kendime bir çizelge yapacam birazdan. Artık düzenli istikrarlı olmak istiyorum çok kızıyorum kendime
Yüzüm gözüm balon gibi yorgunluktan. Sizede çokgeçmiş olsun canimgeçmiş olsun canim bilirim 1hafta neler cektigimi ateşi düşmedi 4gun bizde ayniydik
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Sagolun kızlar inşallah toparlarız bir an önceGecmis olsun. Hastalik zor oluyor. Gecenlerde bana da yegenimden bulasti 10 cektim. kafami kaldiraamadim
Yaa vallahi çok sıkıldım sürekli sar başa. Oldugum yerde sayıyorumsen yaparsın eminim ben. Hadi arkandayım.
kendine inanmadan hiç bir şey yapamazsın. Kendine İnan . Bu zamana kadar neler neler başardığını düşün. Vazgeçme. Burada takılırsan emin ol az az da olsa verirsin.
Bende aynıyım. Bende düzenli olacağım inş
Çizelge güzel fikir :) bence haftalık olsun sonraki haftayı da geçtiğiniz haftadaki iyi kötü her duruma göre yeniden planlayın, mesela ben bu hafta için program yaptım bile :))Kızlar çizelge yapacam şimdi de nasıl br yol izlesem bana bir el atın.
Kızlar başlangıç tarihim 4 Şubat 2020
İlk hedefim
1.hafta
Salı+çarşamba +perşembe +cuma patates yoğurt yumurta diyeti, daha önce bununla 3-4 kilo verdim ilk hedefim bu hafta ödem atmak 2.5 kilo gibi bi miktar gider bugün 66.7 idi Cuma bakalım kaç olcak
2 . hedef c. Tesi den başlayarak diğer cumartesiye kadar protein sebze meyve ağırlıklı ekmeksiz pilav sız şekersiz diyet
3 . hedef
İki hafta sonra küçük porsiyonlarla diyete devam etmek
Günluk plan olarak mı yaptın. Ben şöyle yapayım diyorum gun gun hangi gün temizlik hangi gün spor ve gunluk ne pişireceğimi ayarlayıp yazayım. Ve gunluk te tartı sonucuÇizelge güzel fikir :) bence haftalık olsun sonraki haftayı da geçtiğiniz haftadaki iyi kötü her duruma göre yeniden planlayın, mesela ben bu hafta için program yaptım bile :))
Genelde esnek planlayın ki eğer uyamazsanız moraliniz motivasyonunuz düşmesin diyorlar.Günluk plan olarak mı yaptın. Ben şöyle yapayım diyorum gun gun hangi gün temizlik hangi gün spor ve gunluk ne pişireceğimi ayarlayıp yazayım. Ve gunluk te tartı sonucu
Genelde esnek planlayın ki eğer uyamazsanız moraliniz motivasyonunuz düşmesin diyorlar.
Şöyle ki bu diyet aslında patates ve yoğurt diyeti, ama ben 4 gün sadece patates yoğurt çok sağlıklı olmaz diye şöyle yapıyorum sabah iki haşlanmış yumurta, bi haşlanmış patates ve bir kase yoğurt, öğlen bir patates bir kase yoğurt akşam da ayn:)Patates yoğurt yumurta diyeti deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Ben günlük plan yapıyorm aynn böyle işler için sadece diyet içn haftalık plandan bahsettim :)Günluk plan olarak mı yaptın. Ben şöyle yapayım diyorum gun gun hangi gün temizlik hangi gün spor ve gunluk ne pişireceğimi ayarlayıp yazayım. Ve gunluk te tartı sonucu
Esnek telafisi ni yapabileceğim bir plan yapıyorum. Haftalık detaylı bir çizelge yapıyorumolma mııı