Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne demek inanmıyorum?
Eski bi fotoğrafını bul devamlı göreceğin yere as. Baya faydası oluyor. Küçük küçük hedefler koy kendine sonrası kendinden oluyor yavaş yavaş. Acele ediyoruz olmayınca başarısız gibi hissediyoruz daha çok yemeye başlıyoruz. Acele etmeden olduğu kadar yavaş yavaş gidelim.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin

Gecmis olsun. Hastalik zor oluyor. Gecenlerde bana da yegenimden bulasti 10 cektim. kafami kaldiraamadim

Günaydın canlarrr
Akşam çocukları erkenden uyutacağım diye odaya kapattım 9 da girdik 12:30 da uyudular. ama kararlıyım bu uyku işini çözücem
sen yaparsın eminim ben. Hadi arkandayım.
kendine inanmadan hiç bir şey yapamazsın. Kendine İnan . Bu zamana kadar neler neler başardığını düşün. Vazgeçme. Burada takılırsan emin ol az az da olsa verirsin.
Tünaydın kızlar 3 gunden sonra bu gece bir uyuyabildim. Kendime bir çizelge yapacam birazdan. Artık düzenli istikrarlı olmak istiyorum çok kızıyorum kendime
Bende aynıyım. Bende düzenli olacağım inş

Yaa vallahi çok sıkıldım sürekli sar başa. Oldugum yerde sayıyorum

Kızlar çizelge yapacam şimdi de nasıl br yol izlesem bana bir el atın.
Çizelge güzel fikir :) bence haftalık olsun sonraki haftayı da geçtiğiniz haftadaki iyi kötü her duruma göre yeniden planlayın, mesela ben bu hafta için program yaptım bile :))

Kızlar başlangıç tarihim 4 Şubat 2020
İlk hedefim
1.hafta
Salı+çarşamba +perşembe +cuma patates yoğurt yumurta diyeti, daha önce bununla 3-4 kilo verdim ilk hedefim bu hafta ödem atmak 2.5 kilo gibi bi miktar gider bugün 66.7 idi Cuma bakalım kaç olcak
2 . hedef c. Tesi den başlayarak diğer cumartesiye kadar protein sebze meyve ağırlıklı ekmeksiz pilav sız şekersiz diyet
3 . hedef
İki hafta sonra küçük porsiyonlarla diyete devam etmek

Patates yoğurt yumurta diyeti deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Anka suukaa teşekkür ederim moral veriyorsunuz..
İnsanın kendini olan inancını kaybetmesi çok kötüymüş
diyetisyene gidip de veremeyince insanın kendi kendini motive etmesinin ne kadar önemli olduğunu anladım .

İnşallah sizlerle birlikte ben de veririm.

Öğle yemeğinde 2 YK haşlanmış yağsız et, 4 YK haşlanmış nohut yedim. Bir de yarım kase yoğurt..

Çizelge güzel fikir :) bence haftalık olsun sonraki haftayı da geçtiğiniz haftadaki iyi kötü her duruma göre yeniden planlayın, mesela ben bu hafta için program yaptım bile :))
Günluk plan olarak mı yaptın. Ben şöyle yapayım diyorum gun gun hangi gün temizlik hangi gün spor ve gunluk ne pişireceğimi ayarlayıp yazayım. Ve gunluk te tartı sonucu

Günluk plan olarak mı yaptın. Ben şöyle yapayım diyorum gun gun hangi gün temizlik hangi gün spor ve gunluk ne pişireceğimi ayarlayıp yazayım. Ve gunluk te tartı sonucu
Genelde esnek planlayın ki eğer uyamazsanız moraliniz motivasyonunuz düşmesin diyorlar.

Patates yoğurt yumurta diyeti deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Şöyle ki bu diyet aslında patates ve yoğurt diyeti, ama ben 4 gün sadece patates yoğurt çok sağlıklı olmaz diye şöyle yapıyorum sabah iki haşlanmış yumurta, bi haşlanmış patates ve bir kase yoğurt, öğlen bir patates bir kase yoğurt akşam da ayn:)

Ben günlük plan yapıyorm aynn böyle işler için sadece diyet içn haftalık plandan bahsettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…