Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç üzülme. Bende 92yle başladım. Şu an 80lerdeyim. Birlikte hallederiz emin ol. Sadece sen başaracağım de yeter. Nasıl bir fiziğe sahip olmak istiyorsan hep hayal et. O halinle gezdiğini, kafede arkadaşlarınla sohbet ettiğini hayal et. En ince ayrıntısına kadar ne giydiğine kadar hayal et. Emin ol olacak.
4 dilim normal canım. 😍🤩

Sağol canım 🤗 ucretsiz izne ayrıldım 15 haziran kadar. Su an baslasam çalışmaya okula giderken giyeceğim tek bir kıyafetim yok. Onu düşünüyorum. Insallah hep birlikte başarırız.
(Ekmeğide 2 hafta 2ser dilim yiyip sonra 4 e düşürmeyi planlıyorum)

Valla baya uğraştırıyorlar. Biri susar birinin çişi gelir. Her kapı açıldığında bebek kaçar falan :olamaz: bilemiyorum bakalım ne kadar dayanıcam 😅😅
haklısın canım. Ama hep aynı saatte odaya girerlerse umudu keserler. Erken yatarlar.
Sağol canım 🤗 ucretsiz izne ayrıldım 15 haziran kadar. Su an baslasam çalışmaya okula giderken giyeceğim tek bir kıyafetim yok. Onu düşünüyorum. Insallah hep birlikte başarırız.
(Ekmeğide 2 hafta 2ser dilim yiyip sonra 4 e düşürmeyi planlıyorum)
Ooo 4 ayda neler olmaz ki. Ama hiç vazgeçme. 1 ay sonraki sen sen olmayacak
Şu gaz problemimiz bitseydi iyiydi. Gecenin bir yarısı ağzından burnundan süt geliyor kuzumun. Akşamda zor uyuttuk. 🙁 hepinize iyi geceler.
Kaç aylıktı bebeğin canım.

X