Erken uyumuslar canimGünaydın canlarrr
Akşam çocukları erkenden uyutacağım diye odaya kapattım 9 da girdik 12:30 da uyudular.ama kararlıyım bu uyku işini çözücem
Normale göre erken sayılır yineGünaydın canlarrr
Akşam çocukları erkenden uyutacağım diye odaya kapattım 9 da girdik 12:30 da uyudular.ama kararlıyım bu uyku işini çözücem
Aaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Geeçmiş olsun canımAaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Sağolasın canimGeeçmiş olsun canım
kıyamam sana senin dinlenmem lazim artik
geçmiş olsun canim bilirim 1hafta neler cektigimi ateşi düşmedi 4gun bizde ayniydikAaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Geçmiş olsun canım.Aaayy hiç sorma canim yaa. 2 gundür acillerdeyiz. Oğlum hasta ateste yandı. Bir gözüm açılmıyor Allahım beterinden korusun. Kışın bitmesini iple çekiyorum hiç sevmiyorum kışı. Ruh halimi etkiliyor
Başaracağız bizde inşallahKahvaltım son derece diyetti..
İkizlerim sonradan kahvaltı yaptım onlarla birlikte hiçbir şey yemedim
Ben de güne eksi ile başlamak istiyorum artık..
işin kötüsü ücretsiz izindeyken çok güzel kilolar veriyordum o zaman kendimi inanıyordum, şimdi inanmıyorum kendime