- 24 Temmuz 2019
- 133
- 86
- 44
Evet şimdilik dediğin gibi porsiyon küçültmek iyi olacak arada kursta yediğim aburcuburu kesince çok iyi olacakBen her zaman önce porsiyon azaltmaktan yanayım. Bi anda kısıtlayıcı diyetlere başlayınca beyin panik yapıyor. Bu hafta sen porsiyon azalt bence sadece beslenmeni komple değiştirme. Bir de spor yapmıyorsan haftada en az 3 gün yarım saat yürüyüş vb hafif egzersiz ekle
Tabii onu kesin kes zaten. Belki öğle ile akşam arasında kahve yanında 2 kare bitter olabilir ilk etapta.Evet şimdilik dediğin gibi porsiyon küçültmek iyi olacak arada kursta yediğim aburcuburu kesince çok iyi olacak
Saat 17:00 gibi sütlü tarçınlı türk kahvesi icebilirim degilmi bir de aksam yemegini en geckacta yemek gerekiyor saat 14:00 de öglen yemegi yedimTabii onu kesin kes zaten. Belki öğle ile akşam arasında kahve yanında 2 kare bitter olabilir ilk etapta.
19:00 a kadar yiyebilirsen çok iyi olur canım.Saat 17:00 gibi sütlü tarçınlı türk kahvesi icebilirim degilmi bir de aksam yemegini en geckacta yemek gerekiyor saat 14:00 de öglen yemegi yedim
Şekersiz sutlu tarcinli turk kahvesi içebilirim degilmi19:00 a kadar yiyebilirsen çok iyi olur canım.
Evet içebilirsin canımŞekersiz sutlu tarcinli turk kahvesi içebilirim degilmi
Akşam yemeğinde sucuklu kurufasulye ve aksamdan kalan makarnam var fasulyeyi yicem ama makarnayı kesmek gerekiyor değil mi
Insallah ya ben yemeye baslayınca hıxlı alıyorumHoşgeldin canımfazla bi kilon yokmuş zaten listeye bile girmeden mezun ederiz seni
süper hadi bismillah. Yaparız merak etme.Sanırım izine çıkan herkesin yaşadığı duruma düştüm bende bir kaç kilo artım varama yarın yeniden başlıyorum ilk hedefim 78 allahımın izniyle.
HoşgeldinAdım Fatma Aliye
Yaş 33
Boy 165
Evliyim, 3 çocuğum var, ikizlerim 3 yaşında büyük 8, öğretmenim, çalışıyorum.
Sağlıksız beslendigim için kilo alıyorum.Bu sabah 72 yi görünce kesin karar verdim.
Daha önce kilo verdim, ikizlerimle günde 1 saat yürüyordum.Ama ücretsiz izindeydim.Simdi çalışıyorum.Gecen dönem 3 kilo verdim.69 oldum.Cok zorlandım.Spor yapamadım.diyetisyene gittiğim halde motive olamadım.
Okula yetisecegim için hızla yazdım.Kusura bakmayın
1 yumurta, kibrit kutusu kadar Ezine peynir, 5 zeytin, biraz roka yedim..
Sabah su içtim sirkeli( ev yapımı)
Lütfen aranıza alın beni de
Akşam yemeğinde sucuklu kurufasulye ve aksamdan kalan makarnam var fasulyeyi yicem ama makarnayı kesmek gerekiyor değil mi?
Aynen yeterli. Yanında 2 dilim tam buğday ekmek yiyebilirsin istersen. Makarna akşamdan kalmış zaten güzel değildirYanında da kelem turşusu var fasulye ve turşu yesem yeterli olur makarnaya hiç bulaşmayayım en iyisi
Ben öğle arası ve iş çıkışları yürüyorum genelde. Gece enerjim olmuyor spora..Kizlar malum bugun ben de araniza katildim. Aranizda calisanlar da vardir belki. Benjm sorum/sorunum spor yapma saati ile ilgili. Eger is cikisi dogru eve geliyorsam saat 6'da evde oluyorum. Geldigimde de biraz yorgunlugumu atmak icin dinlenirim. Aslinda gelir gelmez spor yapmayi cok istiyorum ama yorgun oldugumdan yapamiyorum. Sonra saat ilerledi diye yemek yiyorum (en gec 19.30) yemekten sonra 2 saat spor yapmayin diyorlar. Diyelim saat 9 oldu. 1-1.5 saat spor yapinca 22.30 oluyor dus falan filan saat oluyor 23.00. Spor yapmanin verdigi enerji ile uykum da kaciyor ve ben 1'den once uyuyamiyorum. Siz bu spor olayini nasil hallediyorsunuz?
Hoşbuldum canımYeni üyeleri bi alt alta yazalım unutmayalım
@uzunince
@turkmenkizi86
melekanesi
@Salty
M Muhtesem gunes
@Fatma Aliye
Tekrar hoş geldiniz arkadaşlar
Başka unuttuğum var mı acaba
Evt gördüm.
hadi hayırlısıyla hallederizzEvet 21 Şubat'ta
Canım açıkçası kilo vereyim diye bekleme bence. Aralarının kaç yaş olmasını istiyorsan ona göre planla. Zaten doğum sonrası emzirirken çok hızlı veriliyor. Ben 11 kiloya veda ettim şükür. Sende yaparsın merak etme.Günaydın kızlar:)
suukaa ben tartılma oylamasında oy kullanmadım tartılmak istemediğim için.
Haftasonu da menü yazmadım :/ Çünkü aşırı abarttım. Grubun motivasyonunu bozmak istemiyorum.
Bir de Cumartesi günü arkadaşlara davetliydik, çocuk mevzusu açıldı yine. Kızıma kardeş istiyorum ama ara gittikçe açılıyor, acaba zayıflamayı beklemekle hata mı ediyorum. Hayalimde zayıf hamile kalıp balon gibi şişmemek vardı ama o kadar kilo vermdkten sonra tekrar hamile kalıp kilo almak da pek mantıklı değil. Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda? Bana biraz kafa verin. Kafam çok karışık şu an.
Evet liste gerçekten frenliyor insanı canım çabucak toparla gir geri listeyeDöndüm cnm döndüm sizsiz olmuyor valla izin bana gösterdi ki burası beni frenliyor. Bir kaç kilo aldım ama bugün başladım inş tekrar hemen gidecekler eminim
Olsun yetişebildiğin yerde katılırsın sen deHoşbuldum canım
Çalıştığım için muhabbete geç kalıyorum
1 kilo hedef koymadım ki geçen hafta aldığın 300 gr mı hafta sonu bırak üzerine 400 gr ver dedim. 400 bari ver Cumaya kadarEvt gördüm.
itiraf ediyim, 300 gramı hafta sonu veremedim. ama fazlasını da almadım.
Diyetin ilk zamanlarında haftada en az 1 kilo veriyordum. ama son zamanlarda çok fena oldum. Artık veremiyorum öyle. 64 lerde de takılmştım böyle.59 lar fena yordu beni. Üstüne bi de regl haftam. Daha leke bile yok.