Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet şimdilik dediğin gibi porsiyon küçültmek iyi olacak arada kursta yediğim aburcuburu kesince çok iyi olacak

Sanırım izine çıkan herkesin yaşadığı duruma düştüm bende bir kaç kilo artım var ama yarın yeniden başlıyorum ilk hedefim 78 allahımın izniyle.
süper hadi bismillah. Yaparız merak etme.
Hoşgeldin

Ben öğle arası ve iş çıkışları yürüyorum genelde. Gece enerjim olmuyor spora..

Elifcig93 hedefini gördün mü yorum yapmadın
Evt gördüm.
itiraf ediyim, 300 gramı hafta sonu veremedim. ama fazlasını da almadım.
Diyetin ilk zamanlarında haftada en az 1 kilo veriyordum. ama son zamanlarda çok fena oldum. Artık veremiyorum öyle. 64 lerde de takılmştım böyle.59 lar fena yordu beni. Üstüne bi de regl haftam. Daha leke bile yok.

Kızlar bende bu diyete başladım. Bugün 8. günüm.
Bütün gün ayaktayım. Spor hayatımda olamıyor. 18 günüm kaldı. 6 kilom kaldı

Evet 21 Şubat'ta
hadi hayırlısıyla hallederizz
Canım açıkçası kilo vereyim diye bekleme bence. Aralarının kaç yaş olmasını istiyorsan ona göre planla. Zaten doğum sonrası emzirirken çok hızlı veriliyor. Ben 11 kiloya veda ettim şükür. Sende yaparsın merak etme.

Döndüm cnm döndüm sizsiz olmuyor valla izin bana gösterdi ki burası beni frenliyor. Bir kaç kilo aldım ama bugün başladım inş tekrar hemen gidecekler eminim
Evet liste gerçekten frenliyor insanı canım çabucak toparla gir geri listeye
Hoşbuldum canım
Çalıştığım için muhabbete geç kalıyorum
Olsun yetişebildiğin yerde katılırsın sen de
1 kilo hedef koymadım ki geçen hafta aldığın 300 gr mı hafta sonu bırak üzerine 400 gr ver dedim. 400 bari ver Cumaya kadar
Ben olmadım regl geçen ay çok oldum ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…