Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım
Senin de baya azmış araları :)
Kızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.
Yani daha bana çok uzak ama korkuyorum işte. Ama bi o kadar da seviyorum çocukları.
Korkacak bir şey yok inan ki... Doğal bir süreç sağlıklısı olduktan sonra.
İnşallah canım, arkadaşın ikinci bebek tedavilere rağmen olmadı iki yıldır. Ama bu ay nasip oldu hem de tedavisiz :)

U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye

Hoş geldiniz kızlar, sağlıklı zayıflamalar :)

Zaten önümdeki en güzel örnek sensin :)

G gunesli gunler söylemişimdir kesin de konu açılmışken bi daha yazayım

Benim ikinci bebeğim 30 haftalık doğdu. İlkle araları 10 ay oldu. 1 yaş bile değil üzerine prematüre, üzerine engelli derken kapatmıştım çocuk defterini. Sonra oğlumun ve eşimin ısrarlarına dayanamayarak 3. yü istedik. Çok şükür rabbim nasip etti. 2 ile 3 Aralarında 7 yaş var. Sonra rabbim bi de 4. verdi. 3 le 4 arasında da 2 yaş var tam
Korkma 1-2 tahta eksildi kabul ama yıkılmadım ayaktayım rabbim her şeyi yoluna koyuyor

Zaten sana hayranım bu konuda maşallah enerjin hiç bitmiyor, belki de rahat olunca insan daha çok yayıyor Anka Allah bağışlasın evlatlarını, cidden Allah nasip ettikten, ol dedikten sonra her şey olacağına varıyor.

Ben çalışıyorken yemekten 1-1,5 saat sonra yürüyüş yapıyordum. Diyete yeni mi başladın bilmiyorum da yeni başladıysan iki günde bir 1 saat spor yeterli bence.

Taze kaaann

Hoşgeldin canım

menü güzel. Herşey hallolur. Merak etme. Yeterki azmet
Çocuk yapmak hiç akıl işi değil zaten gözünü kapatıp yapacan sonrası bi şekilde yoluna giriyo herşey
kesinlikle katılıyorum
İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım
şimdi kaç yaşındalar canım. Ben ne zaman rahatlayacağım
hoşgeldiniz
Saol canım. Sen halledersin merak etme .

aynen bende katılıyorum beyin panik yapıyor
Yok aslında bana göre ben tekrar deneyeceğim. Dün gece çok zor geçti o yüzden oldu o
valla azmine hayranım
benim ilk i tedaviyle oldu pkoluydum, ikinci olmaz diye korunmayı bıraktık kızım 1 yaşındayken , veeee şokkk hamileyim..
menü güzel. Herşey hallolur. Merak etme. Yeterki azmet
kesinlikle katılıyorum
şimdi kaç yaşındalar canım. Ben ne zaman rahatlayacağım
hoşgeldiniz

Saol canım. Sen halledersin merak etme .
kızım 5 i bitirecek oğlum 3 yaş 3 aylık canım. Rahatladım derken geçmişe göre rahatladım yoksa büyüdükçe sorunlar değişiyor tabi

Ayy en korktuğum şeylerden biri karatay yapamazsın bu durumda sebze ve et ürünleri tüketecen bol bol

Diş sıkıntısı çok farklı bişey ya benimde ağzım dolgu dolu daha çekilecek yapılacak dişlerim var

Canım alerjik olunca bebeğin 3 ay rapor veriyor bebeğinin doktoru araştır istersen.

Allah yardımcın olsun canım sebze bakliyat meyve idare edeceksin sanırım ama kahvaltı da baya sıkıntı

Allah yardımcın olsun canım sebze bakliyat meyve idare edeceksin sanırım ama kahvaltı da baya sıkıntı

Hoş buldum kızlar ben çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum herkese teşekkürler Hoşbuldummmm, yarın ilk diyet günüm olacak inşallah, kızlar beş gün şok diyet yapcam ya ilk defa deneyeceğim bakalım ama benim vücudum çok ödem tutuyor biraz gider bari moralim düzelir:))
Anka annem gibi doyurma aç bırak zaten 60ı gördüm ama 59 yıllardr görmedim ahhh bir görebilsem

Olur cnm
Ramazandan once ilk 3 seviyeyi bitirip ramazanda seviye 2 yaparsin. Ramazandan sonra seviye4ten devam edersin en mantiklisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…