- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
Senin de baya azmış araları :)İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım
Korkacak bir şey yok inan ki... Doğal bir süreç sağlıklısı olduktan sonra.Kızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.
Yani daha bana çok uzak ama korkuyorum işte. Ama bi o kadar da seviyorum çocukları.
İnşallah canım, arkadaşın ikinci bebek tedavilere rağmen olmadı iki yıldır. Ama bu ay nasip oldu hem de tedavisiz :)Canım oluruna bırak belki hemen hamile kalırsın belkide bikac ay içinde
Kızım 4yasinda tüp bebek tedavisiyle oldu 3.5 senedir korunmuyoruz ama olmuyor
Tedavi hem çok masraflı hemde cok yıpratıcı igneler fln rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende istiyorum bu sene suan oturduğumuz evi satıp yeni ev almayı düşünüyoruz ve Bu yüzden tüp bebek tedavisi şuan uzak bana rabbim bi mucize yaşatır inş bana en hayirlisindan
Canım dönüşte veya giderken 2durak yurusen olmazmi hem akşam spor derdin olmaz
Zaten önümdeki en güzel örnek sensin :)hadi hayırlısıyla hallederizz ☺
Canım açıkçası kilo vereyim diye bekleme bence. Aralarının kaç yaş olmasını istiyorsan ona göre planla. Zaten doğum sonrası emzirirken çok hızlı veriliyor. Ben 11 kiloya veda ettim şükür. Sende yaparsın merak etme.
Hadi bakalım inşYok aslında bana göre ben tekrar deneyeceğim. Dün gece çok zor geçti o yüzden oldu o
Aynen erken yapinca ıyi oluyorNe guzel erkenden sporlari yapmissiniz. Tebrik ediyorum.
Zaten sana hayranım bu konuda maşallah enerjin hiç bitmiyor, belki de rahat olunca insan daha çok yayıyor AnkaG gunesli gunler söylemişimdir kesin de konu açılmışken bi daha yazayım
Benim ikinci bebeğim 30 haftalık doğdu. İlkle araları 10 ay oldu. 1 yaş bile değilüzerine prematüre, üzerine engelli derken kapatmıştım çocuk defterini. Sonra oğlumun ve eşimin ısrarlarına dayanamayarak 3. yü istedik. Çok şükür rabbim nasip etti. 2 ile 3 Aralarında 7 yaş var. Sonra rabbim bi de 4. verdi. 3 le 4 arasında da 2 yaş var tam
Korkma 1-2 tahta eksildi kabul ama yıkılmadım ayaktayımrabbim her şeyi yoluna koyuyor
Kizlar malum bugun ben de araniza katildim. Aranizda calisanlar da vardir belki. Benjm sorum/sorunum spor yapma saati ile ilgili. Eger is cikisi dogru eve geliyorsam saat 6'da evde oluyorum. Geldigimde de biraz yorgunlugumu atmak icin dinlenirim. Aslinda gelir gelmez spor yapmayi cok istiyorum ama yorgun oldugumdan yapamiyorum. Sonra saat ilerledi diye yemek yiyorum (en gec 19.30) yemekten sonra 2 saat spor yapmayin diyorlar. Diyelim saat 9 oldu. 1-1.5 saat spor yapinca 22.30 oluyor dus falan filan saat oluyor 23.00. Spor yapmanin verdigi enerji ile uykum da kaciyor ve ben 1'den once uyuyamiyorum. Siz bu spor olayini nasil hallediyorsunuz?
Yeni üyeleri bi alt alta yazalım unutmayalım
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
Tekrar hoş geldiniz arkadaşlar
Başka unuttuğum var mı acaba
ADINIZ: Salty
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmiyorum hamilelikte gevşedi vücudum daha sıkı ve zayıf olmak istiyorum ve sağlıklı beslenmek, midemde delik olduğunu düşünüyorum
menü güzel. Herşey hallolur. Merak etme. Yeterki azmetGünaydın kızlar bugün tartıldım 106.5 geldim.Küçük sabaha kadar saat başı uyandı. Bir ara diğer odadaki beşige götürüp salladım sonra yatak odasına geçtim.
Sabah büyüğü okula yolladım.(Oda 5 yaşında) eşim tam buğday ekmeği alamamış bende yulaf lapasi ile kahvaltıya başladım. Öğlen lorlu salata yemeyi düşünüyorum aksama da tavuk sote.
kesinlikle katılıyorumÇocuk yapmak hiç akıl işi değil zatengözünü kapatıp yapacan sonrası bi şekilde yoluna giriyo herşey
şimdi kaç yaşındalar canım. Ben ne zaman rahatlayacağımİstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım
hoşgeldinizADINIZ: Salty
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmiyorum hamilelikte gevşedi vücudum daha sıkı ve zayıf olmak istiyorum ve sağlıklı beslenmek, midemde delik olduğunu düşünüyorum
Saol canım. Sen halledersin merak etme .Senin de baya azmış araları :)
Korkacak bir şey yok inan ki... Doğal bir süreç sağlıklısı olduktan sonra.
İnşallah canım, arkadaşın ikinci bebek tedavilere rağmen olmadı iki yıldır. Ama bu ay nasip oldu hem de tedavisiz :)
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
Hoş geldiniz kızlar, sağlıklı zayıflamalar :)
Zaten önümdeki en güzel örnek sensin :)
aynen bende katılıyorum beyin panik yapıyorBen her zaman önce porsiyon azaltmaktan yanayım. Bi anda kısıtlayıcı diyetlere başlayınca beyin panik yapıyor. Bu hafta sen porsiyon azalt bence sadece beslenmeni komple değiştirme. Bir de spor yapmıyorsan haftada en az 3 gün yarım saat yürüyüş vb hafif egzersiz ekle
valla azmine hayranımYok aslında bana göre ben tekrar deneyeceğim. Dün gece çok zor geçti o yüzden oldu o
benim ilk i tedaviyle oldu pkoluydum, ikinci olmaz diye korunmayı bıraktık kızım 1 yaşındayken , veeee şokkkSenin de baya azmış araları :)
İnşallah canım, arkadaşın ikinci bebek tedavilere rağmen olmadı iki yıldır. Ama bu ay nasip oldu hem de tedavisiz :)
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
kızım 5 i bitirecek oğlum 3 yaş 3 aylık canım. Rahatladım derken geçmişe göre rahatladım yoksa büyüdükçe sorunlar değişiyor tabimenü güzel. Herşey hallolur. Merak etme. Yeterki azmet
kesinlikle katılıyorum
şimdi kaç yaşındalar canım. Ben ne zaman rahatlayacağım
hoşgeldiniz
Saol canım. Sen halledersin merak etme .
Kızlar artık sabah işe gidiyorum o yüzden sabah gelemedim. Gerçi sonra da çok işim vardı evde çok yoruldum. Küçük oğlumda egzama çıktı. Doktor süt ve süt ürünlerini, yumurtayı, çikolatayı, kuruyemişleri yeme dedi. Ben ne yicem?
Dişçi geçen gittiğimde sağ altları kesmişti,
Bu gittiğimde de sol alt dişlerimin kırılan porselenleri kesti ..
sadece ön altlar kaldı çok zor yemek yiyorum zayıflamak için bi fırsat
Taktırmasammı napsam
şimdi akşam yemeği yedim ,et köfteleri parça parça yapıp Direk yutarak yedim
Benimde üstler hep dolguDiş sıkıntısı çok farklı bişey yabenimde ağzım dolgu dolu daha çekilecek yapılacak dişlerim var
Canım alerjik olunca bebeğin 3 ay rapor veriyor bebeğinin doktoru araştır istersen.Kızlar artık sabah işe gidiyorum o yüzden sabah gelemedim. Gerçi sonra da çok işim vardı evde çok yoruldum. Küçük oğlumda egzama çıktı. Doktor süt ve süt ürünlerini, yumurtayı, çikolatayı, kuruyemişleri yeme dedi. Ben ne yicem?
Allah yardımcın olsun canım sebze bakliyat meyve idare edeceksin sanırım ama kahvaltı da baya sıkıntıKızlar artık sabah işe gidiyorum o yüzden sabah gelemedim. Gerçi sonra da çok işim vardı evde çok yoruldum. Küçük oğlumda egzama çıktı. Doktor süt ve süt ürünlerini, yumurtayı, çikolatayı, kuruyemişleri yeme dedi. Ben ne yicem?
Allah yardımcın olsun canım sebze bakliyat meyve idare edeceksin sanırım ama kahvaltı da baya sıkıntıKızlar artık sabah işe gidiyorum o yüzden sabah gelemedim. Gerçi sonra da çok işim vardı evde çok yoruldum. Küçük oğlumda egzama çıktı. Doktor süt ve süt ürünlerini, yumurtayı, çikolatayı, kuruyemişleri yeme dedi. Ben ne yicem?
Hoş buldum kızlar ben çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiyorum herkese teşekkürler Hoşbuldummmm, yarın ilk diyet günüm olacak inşallah, kızlar beş gün şok diyet yapcam ya ilk defa deneyeceğim bakalım ama benim vücudum çok ödem tutuyor biraz gider bari moralim düzelir:))Senin de baya azmış araları :)
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
Olur cnmBu gün akşam yemeğinde yeniden niyet edip yarın 1. günden başlıyorumkendime takvim yaptım.
Griler 1. Seviye
Sonraki değişik renk (biri beni aydınlatsın bu rengin adı ne) 2. Seviye
Yeşil renk 3. Seviye
Kırmızılar Ramazan ayı
Maviler bayram
Bilmiyorum bakalım nasıl olacak. 1. seviye bitene kadar daha iyi öğrenir değiştiririm belki.
Bulamiyorum sen de bakar mısın? Ramazandan sonra 4. Seviyeye açlıklara başlarım diyorum
evet canım şimdi örnek menü düşünmeliyim.Ayy en korktuğum şeylerden birikaratay yapamazsın bu durumda sebze ve et ürünleri tüketecen bol bol
evet ya kahvaltıda yulaf yerim dedim ama onu da sütle yiyordum unuttumAllah yardımcın olsun canım sebze bakliyat meyve idare edeceksin sanırım ama kahvaltı da baya sıkıntı