Limonlu su içiyorumKızlar nerelerdesiniz
Aç aç tv izliyorum oda cekilmiyor
Geçmiş olsun canım. Geçici diş yapmadılar mi? Öyle çok sızlar. Çok sıcak çok soğuk şeyler yiyip içmeLimonlu su içiyorum
eşim gelecek yemek çay faslı Başlayacak diş ağrısıyla oturuyorum
Yok canım yapmadılar 2 gün sonraya randevu verdi ölçü içinbende bundan sonra ne yiceğimi düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Geçici diş yapmadılar mi? Öyle çok sızlar. Çok sıcak çok soğuk şeyler yiyip içme
Bende çocukları yıkadım şimdiBende kızımı yıkadım emziriyorum uyucak inşallah
Cuma günü canim,kızdığında dolaba saldırma su iç kahve ic nebilim kuruyemiş falan ye yada kocani yeseydinBen bugün akşam eşime kızdım, bir sürü sey yedimOkuldan da 6 da çıktık.Cok gerildim..
İnşallah yarın daha iyi olur..
Tartı günü ne zaman?
Cuma canım.Ben bugün akşam eşime kızdım, bir sürü sey yedimOkuldan da 6 da çıktık.Cok gerildim..
İnşallah yarın daha iyi olur..
Tartı günü ne zaman?
Kocanı yemek mantıklı bence deCuma günü canim,kızdığında dolaba saldırma su iç kahve ic nebilim kuruyemiş falan ye yada kocani yeseydin
Benimde üstler hep dolgu
erteleyip duruyordum
eşim diş çektirmeye diyordu ,
bende gidip başladım daha çok yolum var sanırım bitmiyor
Kızlar nerelerdesiniz
En sevdiğim durum. AçlıkBiter Allah ın izniyle geçmiş olsun canım
Baskın yedim akşam akşam daha yeni gittiler bende aç aç oturuyorum şuan
İnşallah canım. Ben çok kötüydüm o dönem:Benim regli haftam sankim şişiyorum gibi insaallah cumaya kadar arti çıkmam
Haklısınız, üstelik yiyince de sakinlesmedim,bu defa onun yüzünden yedim diye daha çok sinirlendim eşimeCuma günü canim,kızdığında dolaba saldırma su iç kahve ic nebilim kuruyemiş falan ye yada kocani yeseydin
Be şanslısın nadiren tartışıyorsunHaklısınız, üstelik yiyince de sakinlesmedim,bu defa onun yüzünden yedim diye daha çok sinirlendim eşime
Biz de nadiren tartışırız, diyetin ilk gününe geldi o da