Telegram grubunu diyor canimSabah kek yedim ya
Hangi gruba canım. Facebooktakine mi.
Benim face yok katılmadım oraya canım. .
Ona çok önceden katılmıştım. Orası bayadır varTelegram grubunu diyor canim
Ahh ama maalesef ben annen gibi çeşit çeşit yemek yapamıcam azcık aç bırakıcam seniHoşbuldummmm:))) çok mesudum valla memlekete annemlere geldim sanki:)
Teşekkürler eklediğiniz içinYeni üyeleri bi alt alta yazalım unutmayalım
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
Tekrar hoş geldiniz arkadaşlar
Başka unuttuğum var mı acaba
Rica ederim canım. Dün gece çocuklar uyutmadı beni yeni yeni kendime geliyorum. İlgilenemedim tam sizinle yarından itibaren telafi ederim inşallahTeşekkürler eklediğiniz için
O delik hepimizde var kapatıcaz inşallah hep beraberADINIZ: Salty
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi iyi hissetmiyorum hamilelikte gevşedi vücudum daha sıkı ve zayıf olmak istiyorum ve sağlıklı beslenmek, midemde delik olduğunu düşünüyorum
AhRica ederim canım. Dün gece çocuklar uyutmadı beni yeni yeni kendime geliyorum. İlgilenemedim tam sizinle yarından itibaren telafi ederim inşallah
Nasıl gidiyor ilk günün başladın mı diyete
Teşekkürler ilginiz için ahmet apa nın diyetini yapayım dedim ama zor geldi sabah kahvaltı yapmazsam bayilcak gibi oluyorum canım kuran kursuna gidiyorum o yüzden kahvaltımı saat 8:30 da 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği küçük dilim 1 dilim turp 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir şekersiz yeşil çay içtim saat 10:30 da hergun kek börek yerken bu gün yemedim sadece şekersiz çay içtim eve gelince saat 14:00 de 1 kase çorba 3 köfte küçük kase ev yoğurdu yedim Bu saate kadarda 2 litre su içtimRica ederim canım. Dün gece çocuklar uyutmadı beni yeni yeni kendime geliyorum. İlgilenemedim tam sizinle yarından itibaren telafi ederim inşallah
Rica ederim canım. Dün gece çocuklar uyutmadı beni yeni yeni kendime geliyorum. İlgilenemedim tam sizinle yarından itibaren telafi ederim inşallah
Bize göre değilSabah kek yedim ya
Ben her zaman önce porsiyon azaltmaktan yanayım. Bi anda kısıtlayıcı diyetlere başlayınca beyin panik yapıyor. Bu hafta sen porsiyon azalt bence sadece beslenmeni komple değiştirme. Bir de spor yapmıyorsan haftada en az 3 gün yarım saat yürüyüş vb hafif egzersiz ekleAh
Teşekkürler ilginiz için ahmet apa nın diyetini yapayım dedim ama zor geldi sabah kahvaltı yapmazsam bayilcak gibi oluyorum canım kuran kursuna gidiyorum o yüzden kahvaltımı saat 8:30 da 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği küçük dilim 1 dilim turp 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir şekersiz yeşil çay içtim saat 10:30 da hergun kek börek yerken bu gün yemedim sadece şekersiz çay içtim eve gelince saat 14:00 de 1 kase çorba 3 köfte küçük kase ev yoğurdu yedim Bu saate kadarda 2 litre su içtim
Ah
Teşekkürler ilginiz için ahmet apa nın diyetini yapayım dedim ama zor geldi sabah kahvaltı yapmazsam bayilcak gibi oluyorum canım kuran kursuna gidiyorum o yüzden kahvaltımı saat 8:30 da 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği küçük dilim 1 dilim turp 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir şekersiz yeşil çay içtim saat 10:30 da hergun kek börek yerken bu gün yemedim sadece şekersiz çay içtim eve gelince saat 14:00 de 1 kase çorba 3 köfte küçük kase ev yoğurdu yedim Bu saate kadarda 2 litre su içtim
Yok valla bana göre de değil yitik şifa gurubu sabah kahvaltı etmem lazım benimSabah kek yedim ya
Yok aslında bana göre ben tekrar deneyeceğim. Dün gece çok zor geçti o yüzden oldu oBize göre değilbiz normal diyetimizi yapalım sonra tatli krizine giriyoruz
ADINIZ: serpıco
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:62.5
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:Evlı
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZaha fit görünmek
Ne guzel erkenden sporlari yapmissiniz. Tebrik ediyorum.Süpersin canım bende 1saat tempolu yürüdüm