- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
Senin de baya azmış araları :)İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım
Korkacak bir şey yok inan ki... Doğal bir süreç sağlıklısı olduktan sonra.Kızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.
Yani daha bana çok uzak ama korkuyorum işte. Ama bi o kadar da seviyorum çocukları.
İnşallah canım, arkadaşın ikinci bebek tedavilere rağmen olmadı iki yıldır. Ama bu ay nasip oldu hem de tedavisiz :)Canım oluruna bırak belki hemen hamile kalırsın belkide bikac ay içinde
Kızım 4yasinda tüp bebek tedavisiyle oldu 3.5 senedir korunmuyoruz ama olmuyor
Tedavi hem çok masraflı hemde cok yıpratıcı igneler fln rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende istiyorum bu sene suan oturduğumuz evi satıp yeni ev almayı düşünüyoruz ve Bu yüzden tüp bebek tedavisi şuan uzak bana rabbim bi mucize yaşatır inş bana en hayirlisindan
Canım dönüşte veya giderken 2durak yurusen olmazmi hem akşam spor derdin olmaz
U uzunince
T turkmenkizi86
melekanesi
S Salty
M Muhtesem gunes
F Fatma Aliye
Hoş geldiniz kızlar, sağlıklı zayıflamalar :)
Zaten önümdeki en güzel örnek sensin :)hadi hayırlısıyla hallederizz ☺
Canım açıkçası kilo vereyim diye bekleme bence. Aralarının kaç yaş olmasını istiyorsan ona göre planla. Zaten doğum sonrası emzirirken çok hızlı veriliyor. Ben 11 kiloya veda ettim şükür. Sende yaparsın merak etme.