Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için, geneli yap gitsin şeklinde. Haklısınız aslında biraz da Allah'ın takdirine bakmak lazım, bakalım ha deyince olacak mı? Bu kadar kendimi niye strese sokuyorum onu da bilmiyorum. İç sesim yap diyor mantığım durİç sesi dinlemek lazım galiba.
cnm Allah hayırlısını versin.Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için, geneli yap gitsin şeklinde. Haklısınız aslında biraz da Allah'ın takdirine bakmak lazım, bakalım ha deyince olacak mı? Bu kadar kendimi niye strese sokuyorum onu da bilmiyorum. İç sesim yap diyor mantığım durİç sesi dinlemek lazım galiba.
Bunun altına imzamı atarımÇocuk yapmak hiç akıl işi değil zatengözünü kapatıp yapacan sonrası bi şekilde yoluna giriyo herşey
cnm Allah hayırlısını versin.
Bu konuda tavsiye verecek son kişi ben olurdum herhalde . Ama bence de yap gitsin
İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatımKızlar teşekkür ederim fikirleriniz için, geneli yap gitsin şeklinde. Haklısınız aslında biraz da Allah'ın takdirine bakmak lazım, bakalım ha deyince olacak mı? Bu kadar kendimi niye strese sokuyorum onu da bilmiyorum. İç sesim yap diyor mantığım durİç sesi dinlemek lazım galiba.
Kızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.Bunun altına imzamı atarım
BendeIlk hamileligime 96 ile kaldım. 110 ile doğuma girdim ikincisine 98 le kalıp 108 le doğuma girdim canım. Kilon fazla olunca alacak yer olmuyor aslındabenim ikisindede ilk üç ayım bulantı ile geçti sonlardada tansiyon problemim olduğu icin hep tuzsuz yedim bebek kilo aldığı halde ben kilo almadım. Zayıf hamile arkadaşlarıma da hep özendim kiloluyken hamilelik bile yakışmıyor benim ikisinin arasında 5 yaş var bazen zorlanıyorum rahat battı diyorum deliksiz uyumaya alışmıştım. Büyüklede gezmek kolaydı diyorum. Bazende iyiki böyle yaptım o artık kendi başına giyinip soyunup tuvalete gidip yemek yiyebiliyorken ben küçükle ilgilebiliyorum.
Sen diyetine devam et olursa dikkatli bir sekilde ilerlersin.
Valla ben 4. yü kesinlikle düşünmüyordum istemeden oldu malum ama iyi ki olmuş çok şükür rabbime
[/QUOTE
Bende a
Benimde 1yasinda kizim var bazen o uyurken yapiyorum eger butungun beni birakmadiysa aksam yemekten 1saat yada 2saat sonra yapiyorum mecburenKizlar malum bugun ben de araniza katildim. Aranizda calisanlar da vardir belki. Benjm sorum/sorunum spor yapma saati ile ilgili. Eger is cikisi dogru eve geliyorsam saat 6'da evde oluyorum. Geldigimde de biraz yorgunlugumu atmak icin dinlenirim. Aslinda gelir gelmez spor yapmayi cok istiyorum ama yorgun oldugumdan yapamiyorum. Sonra saat ilerledi diye yemek yiyorum (en gec 19.30) yemekten sonra 2 saat spor yapmayin diyorlar. Diyelim saat 9 oldu. 1-1.5 saat spor yapinca 22.30 oluyor dus falan filan saat oluyor 23.00. Spor yapmanin verdigi enerji ile uykum da kaciyor ve ben 1'den once uyuyamiyorum. Siz bu spor olayini nasil hallediyorsunuz?
Bende 3cocuğumu istemeyerek hamile kaldim yani 13sene sonra nasil olduysaKızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.
Yani daha bana çok uzak ama korkuyorum işte. Ama bi o kadar da seviyorum çocukları.
Canım oluruna bırak belki hemen hamile kalırsın belkide bikac ay içindeBunun altına imzamı atarım
Canım dönüşte veya giderken 2durak yurusen olmazmi hem akşam spor derdin olmazKizlar malum bugun ben de araniza katildim. Aranizda calisanlar da vardir belki. Benjm sorum/sorunum spor yapma saati ile ilgili. Eger is cikisi dogru eve geliyorsam saat 6'da evde oluyorum. Geldigimde de biraz yorgunlugumu atmak icin dinlenirim. Aslinda gelir gelmez spor yapmayi cok istiyorum ama yorgun oldugumdan yapamiyorum. Sonra saat ilerledi diye yemek yiyorum (en gec 19.30) yemekten sonra 2 saat spor yapmayin diyorlar. Diyelim saat 9 oldu. 1-1.5 saat spor yapinca 22.30 oluyor dus falan filan saat oluyor 23.00. Spor yapmanin verdigi enerji ile uykum da kaciyor ve ben 1'den once uyuyamiyorum. Siz bu spor olayini nasil hallediyorsunuz?
Süpersin canım bende 1saat tempolu yürüdüm1.5 saat yurudum geldim
Sabah kek yedim ya