Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çocuk yapmak hiç akıl işi değil zaten gözünü kapatıp yapacan sonrası bi şekilde yoluna giriyo herşey

cnm Allah hayırlısını versin.
Bu konuda tavsiye verecek son kişi ben olurdum herhalde . Ama bence de yap gitsin

Kizlar malum bugun ben de araniza katildim. Aranizda calisanlar da vardir belki. Benjm sorum/sorunum spor yapma saati ile ilgili. Eger is cikisi dogru eve geliyorsam saat 6'da evde oluyorum. Geldigimde de biraz yorgunlugumu atmak icin dinlenirim. Aslinda gelir gelmez spor yapmayi cok istiyorum ama yorgun oldugumdan yapamiyorum. Sonra saat ilerledi diye yemek yiyorum (en gec 19.30) yemekten sonra 2 saat spor yapmayin diyorlar. Diyelim saat 9 oldu. 1-1.5 saat spor yapinca 22.30 oluyor dus falan filan saat oluyor 23.00. Spor yapmanin verdigi enerji ile uykum da kaciyor ve ben 1'den once uyuyamiyorum. Siz bu spor olayini nasil hallediyorsunuz?

İstiyorsan arayı açma canım bu da benim fikrim ,iki çocuğumun arasında 20 ay var büyütürken elbette zor oluyor ama şimdi gayet rahatım

ADINIZ: serpıco
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:62.5
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:Evlı
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZaha fit görünmek

Bende
Valla ben 4. yü kesinlikle düşünmüyordum istemeden oldu malum ama iyi ki olmuş çok şükür rabbime
[/QUOTE
Bende a
Benimde 1yasinda kizim var bazen o uyurken yapiyorum eger butungun beni birakmadiysa aksam yemekten 1saat yada 2saat sonra yapiyorum mecburen

Kızlar şaka felan ama ben bu doğum olayından çok korkuyorum yaa.
Yani daha bana çok uzak ama korkuyorum işte. Ama bi o kadar da seviyorum çocukları.
Bende 3cocuğumu istemeyerek hamile kaldim yani 13sene sonra nasil olduysacok zor hamilelik gecirdim arti bide calisiyordum,ama simdi iykiii doğurmusum seni diyerek seviyorum

Bunun altına imzamı atarım

Canım oluruna bırak belki hemen hamile kalırsın belkide bikac ay içinde
Kızım 4yasinda tüp bebek tedavisiyle oldu 3.5 senedir korunmuyoruz ama olmuyor
Tedavi hem çok masraflı hemde cok yıpratıcı igneler fln rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende istiyorum bu sene suan oturduğumuz evi satıp yeni ev almayı düşünüyoruz ve Bu yüzden tüp bebek tedavisi şuan uzak bana rabbim bi mucize yaşatır inş bana en hayirlisindan
Canım dönüşte veya giderken 2durak yurusen olmazmi hem akşam spor derdin olmaz

Kızımın çorbasını icirdim kendime tarçınlı türk kahvesi yaptım biraz ütü vardi onları utuledim
aksama ispanak yemeği yapicam yaninada havuç salatası yaparım kendime baba kiza makarna yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…