Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

madamhd
Canım gittimi kardesin

Canım ablam geçici görevlendirmeyle yaşadığım ile geldi. 6 ay burada olacak ama çalışacağı yer biraz uzak bana o yüzden apart tuttu. Arada apartta kalıyor arada bana geliyor. Bugün bırakttım onu evine bikaç gün yanımda olmayacak. Ayrılıp diyete başlayalım adapte olduktan sonra biraraya gelelim diye anlaştık

Merhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.

YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 67
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet (takimin o donem dagitilmisti)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: cok abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yeni bir baslangic yapabilmek

Hoşgeldin canım. Takımda aktif olursan istediğin hedefe ulaşırsın diye ümit ediyorum. Güzel bir başlangıç olsun senin için inşallah

Hoşgeldin
Sıkma canını daha önünde ne nehirler ne denizler olacak. Bazen iyi ki geride bırakmışım diyorsun bazen keşkelerin oluyor. Yeni hayatında başarılar

Oylamaya geçen sefer hayır demiştim ama biraz değişiklik yapalım belki kontrol tartısı bize iyi gelir diye bu sefer evet dedim. Nasipse yarın oruç tutacam akşam iftardan önce tartılır kilomu bildiririm

Hoşgeldin aramiza canım
Senin için ne hayirliysa o olsun
canım zamana birak❤bol paylaşımlarını bekliyoruz kuralları okumussundur menumuzu ilk sayfadaki linke tıklayarak oraya yazıyoruz

Oylamaya geçen sefer hayır demiştim ama biraz değişiklik yapalım belki kontrol tartısı bize iyi gelir diye bu sefer evet dedim. Nasipse yarın oruç tutacam akşam iftardan önce tartılır kilomu bildiririm
Aynen canım bende Gecen sefer hayir demistim
Güzel bir rakam görürsün tartida yarın inş 80kiloyu gormemissindir canim

Akşam yemeğimizi yedik mutfağı toplayip patik iplerim vardı onları bakacağım nereye koydugumu unuttum geçen kış örüyordum

Kizcem tutturdu bende patik istiyorum diye bakalım tigla örüyorum inş yetecek ip vardir evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…