Anaaaa 3 gün bari yapaydık beAşk olsun bana neden sormuyorsun
Dk 1 gol bir aksam bozdum meyve yedim bana göre değil meyvesiz duramam 2ogun beslenirim ama meyvesiz olmaz
Haklısın iyi olurdu ama meyvesiz duramıyorumAnaaaa 3 gün bari yapaydık beben aslında senin özellikle yapmanı istiyordum. Şifa olurdu rahatlardın. Neyse bakalım sağlık olsun
Günaydın canımGünaydın canlarrrr
Güzel bi hafta sonu geçirelim temiz beslenelim lütfen
Ben spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı.Günaydın canım
Evet temiz ve sağlıklı bol sporlu
Geçmiş olsun canım git tabiki benim emar sonucunda diz kemigi arasında ödem kikirdak aşınması olmuş dusmustum yaBen spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı.doktora gidilecek mecbur bakalım
Biseyler bozuldu yazmıştı galiba evde öyle kalmış aklımda
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım git tabiki benim emar sonucunda diz kemigi arasında ödem kikirdak aşınması olmuş dusmustum ya
Ağrı kesici krem kas gevsetici verdi dvitamini ve diger vitaminlerin icinde bulundugu özel bir ilac yazmış 159milyon aldım kullaniyorum iyi geldi
Dr merdiven inip cikma yokuş inip cikma dizini kirip oturacak hareketler yapma dedi
Geçmiş olsun canımBen spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı.doktora gidilecek mecbur bakalım
Ne yapıyorsunuz diyin bakalım bende isterimAnaaaa 3 gün bari yapaydık beben aslında senin özellikle yapmanı istiyordum. Şifa olurdu rahatlardın. Neyse bakalım sağlık olsun
Afiyet olsun canımKahvaltı 10:00 1 yumurta 1 çk bal kaymak
14:00 2 halka sucuklu yumurta 2 lokma ekmek
akşam 17:00
4 yk etli patlıcan türlü
1 sb yoğurt
El ayası kadar yufka
19:00 sütlü filtre kahve 5fındık
23:00 1 elma
2 lt su
Afiyet olsun canım. Neskafe ve form bisküvi yerine türk kahvesi ve 1 dilim tam buğday daha güzel olur1şubat cumartesi
Sabah 11.00..2dilim ekmek,1yumurta,5zeytin,1dilim peynir,cay
Öğle 15.00..1kase tarhana çorbası,1bardak sütlü neskafe,4form büskivi
Aksama 18.30..1tabak kurufasulye,1kase cacık
1turk kahvesi,3litre su
1saat leslie#180 puan
Baya erken yemişsin belki saatinde yesen meyve istemeyecekti canın. Saatlerin çok önemli olduğunu söylüyor Ahmet bey:))1 şubat menüm
12:30 yagda soğanlı bi yumurta,3zeytin 2catal peynir 2ceri domates,maydanoz 4ceviz
17:10 (erken yedim malesef )
Bi tabak bulgur pilavı bi tabak salata 4kasik et sote
21:00 gibi yeşil çay
30dk tempolu yürüyüş 75p
Afiyet olsun canım sen bizzat beni etiketle seni ayrıyeten incelicemKahvaltı 10:00
Kapya biber
1 kk süzme peynir
Tere maydanoz
3 zeytin
1 çk kaymak bal
14:00 1 kase kısır 3 yaprak sarma çay
akşam 17:30 1 lahmacun ayran
2 lt su
Geçmiş olsun canım şu doktorların şu tavsiyeleri beni benden alıyorGeçmiş olsun canım git tabiki benim emar sonucunda diz kemigi arasında ödem kikirdak aşınması olmuş dusmustum ya
Ağrı kesici krem kas gevsetici verdi dvitamini ve diger vitaminlerin icinde bulundugu özel bir ilac yazmış 159milyon aldım kullaniyorum iyi geldi
Dr merdiven inip cikma yokuş inip cikma dizini kirip oturacak hareketler yapma dedi
Ahmet Apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar sayfası var ya ona niyetlenmiştik :) oGeçmiş olsun canım
Ne yapıyorsunuz diyin bakalım bende isterim
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
O niyeti bende alıyorum da yapmaya korkuyorum nedenseAhmet Apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar sayfası var ya ona niyetlenmiştik :) o
Günaydın canım!
Ben daha önce 1. Seviyeyi yaptım. 1. Seviye kolay geçiyor.O niyeti bende alıyorum da yapmaya korkuyorum nedense