Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arada kaptan olmadan yarıştığım 2. Takım ve 13. Takım var bi de yardımcı kaptanlık yaptığım 4. Takım var 8. Takım çıktı bi de bi görünüp kaybolmulmuşum orda
Ben spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı. doktora gidilecek mecbur bakalım
Bende Leslie yapsam yürüsem sol dizimin içi arkası ağrıyor nedense , ertesi gün aksayarak yürüyorum

Hedefleri hatırlayalım

Bu hedeflerden ennn fazla 100-200 gr eksik gelme hakkınız var yoksa ibreti alem için saçınızdan tutup takım takım sürürüm sizi

Elifcig93 artı 300 gr mı Pazartesiye kadar temizleyip cumaya da küsuratı atıp 59 geliyorsun

suukaa senin gözün 79 larda inşallah gönlündeki kiloyla gelirsin ama enn kötü 80,5 bekliyorum senden

gulenyuzumsunsen bu hafta 1 lokma cıss geçmeyecek boğazından. Ve spor mutlaka yapılacak. 76,5 gelecek

zeyneppk senden70,9 bekliyorum

E Elif_Eylul sen maşallah çok iyisin zaten sana da 80,5 yazdım

Su perisi86 hadi artık listedesin yeniden 1 kilo bekliyorum senden 77,5 hedefin

Kendime de 67 hedef koydum 67 resmi çekemezsem siz beni sürüyün saçımdan

Merhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm

Aksama köfte yapicam yarın sabah kontrol amaclı tartilsammi acaba

Merhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm

Harikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.

Bura bizim oradan aktif gidip grupla dövüşeyim
Ben sana kaç gel diyorum bu sessiz halimiz eskiden sayfalara yetişemezdim
varisin mi var acaba
Bilmiyorum ki bakayım varis belirtilerine
aynen herşey yolunda
Süper süper süper
Hafta sonunu atlatırsan hafta içi iyisin zaten sıkıntı olmuyor
Selam Kızlar. Çorbamı koydum pişiyor. Dünden bezelyem var. Tamam yeter
Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadım
Bende kardesimdeyim de çocuklar birbirine giriyo bağrisiyolar telefonumu zor buldum saklamislar
Selam söyle benden de
Bende kizimi yuzmeye getirdim onu bekliyorum
Kolay gelsin canım

Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyor
Harikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.
Yapalım canım sen etiketleyebilir misin herkesi

Son düzenleme:
Tabiki etiketlerim ama bence tekrar oylama yapalım. Kimseyi zorlayamayız.
kızlar pazartesi tartısı için fikirleriniz nedir?

Valla canım artık yarım saatte ne yemek çıkarsa mutfaktan onu yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…