- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Arada kaptan olmadan yarıştığım 2. Takım ve 13. Takım varbi de yardımcı kaptanlık yaptığım 4. Takım var 8. Takım çıktı bi de bi görünüp kaybolmulmuşum orda
Bende Leslie yapsam yürüsem sol dizimin içi arkası ağrıyor nedense , ertesi gün aksayarak yürüyorumBen spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı.doktora gidilecek mecbur bakalım
300 değil yaa düzenlemedim mi ben onu 80,5 senin hedefin
Geçmiş olsun sana da canımBende Leslie yapsam yürüsem sol dizimin içi arkası ağrıyor nedense , ertesi gün aksayarak yürüyorum
Nasılsın canım uslu uslu geçiyor dimi PazarMutlu pazarlar kızlar
Bura bizim oradan aktif gidip grupla dövüşeyimNasılsın canım uslu uslu geçiyor dimi Pazar
varisin mi var acabaGeçmiş olsun sana da canımBenim de sol dizim. Orda kitle gibi, yağ bezesi gibi değişik bişey var yumurta kadar nerdeyse. Oradan ağrı yayılıyor bütün bacağıma.
aynen herşey yolundaNasılsın canım uslu uslu geçiyor dimi Pazar
Harikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.Merhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm
Aksama köfte yapicam yarın sabah kontrol amaclı tartilsammi acaba
Ben sana kaç gel diyorumBura bizim oradan aktif gidip grupla dövüşeyim
Bilmiyorum ki bakayım varis belirtilerinevarisin mi var acaba
Süper süper süperaynen herşey yolunda
Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadımSelam Kızlar. Çorbamı koydum pişiyor. Dünden bezelyem var. Tamam yeter
Selam söyle benden deBende kardesimdeyim de çocuklar birbirine giriyo bağrisiyolar telefonumu zor buldum saklamislar
Kolay gelsin canımBende kizimi yuzmeye getirdim onu bekliyorum
Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyorMerhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm
Aksama köfte yapicam yarın sabah kontrol amaclı tartilsammi acaba
Yapalım canım sen etiketleyebilir misin herkesiHarikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.
Tabiki etiketlerim ama bence tekrar oylama yapalım. Kimseyi zorlayamayız.Ben sana kaç gel diyorumbu sessiz halimiz eskiden sayfalara yetişemezdim
Bilmiyorum ki bakayım varis belirtilerine
Süper süper süper
Hafta sonunu atlatırsan hafta içi iyisin zaten sıkıntı olmuyor
Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadım
Selam söyle benden de
Kolay gelsin canım
Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyor
Yapalım canım sen etiketleyebilir misin herkesi
Valla canım artık yarım saatte ne yemek çıkarsa mutfaktan onu yiyoruzBen sana kaç gel diyorumbu sessiz halimiz eskiden sayfalara yetişemezdim
Bilmiyorum ki bakayım varis belirtilerine
Süper süper süper
Hafta sonunu atlatırsan hafta içi iyisin zaten sıkıntı olmuyor
Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadım
Selam söyle benden de
Kolay gelsin canım
Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyor
Yapalım canım sen etiketleyebilir misin herkesi