Akşam yemeğimizi yedik mutfağı toplayip patik iplerim vardı onları bakacağım nereye koydugumu unuttum geçen kış örüyordum
Kizcem tutturdu bende patik istiyorum diye bakalım tigla örüyorum inş yetecek ip vardir evde
Çabuk alınan kilo çabuk gider uzulmesen üstesinden gelirsin
EvetPazartesi tartısı yapalımmı Kızlar? Evet Hayır diye cevaplayın lütfen
suukaa EVET
Su perisi86
@aslihancngz
Elifcig93
E Elif_Eylul
zeyneppk
Anka
wendy
madamhd
gulenyuzumsunsen
Aramıza hoşgeldinizMerhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 67
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet (takimin o donem dagitilmisti)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: cok abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yeni bir baslangic yapabilmek
hoşgeldin. Hayırlısı olsun inş. Bu dünya hiç kimse için değil senin için.Merhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 67
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet (takimin o donem dagitilmisti)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: cok abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yeni bir baslangic yapabilmek
merak etme canım 1 haftada gider fazlalıklar. Sonra yine koşarak hedefine ulaşırsın senGördüm maalesef de erken veda etmeyi umuyorum bakalım yarın ne sonuç çıkacak
bende bu ara boşladım. Pembe Panterimin 2 bacağı kaldı halbuki. Bugün yapıp bitireyim inşYa böyle kafa dağıtacak bişeylerle uğraşmak çok iyi oluyor. Diyete ara verdiğim bu süreçte aslında günlerim hep hareketli geçti ama akşamları örgüye de ara verince gözüm hep yiyecek bişeyler aradı. Yeni anladım örgünün değerini başladım tekrar bende.
Saol canımPazartesi tartısı yapalımmı Kızlar? Evet Hayır diye cevaplayın lütfen
suukaa EVET
Su perisi86 EVET
@aslihancngz
Elifcig93
E Elif_Eylul EVET
zeyneppk
Anka
wendy
madamhd EVET
gulenyuzumsunsen
Tesekkur ederim. Hosbuldumhoşgeldin. Hayırlısı olsun inş. Bu dünya hiç kimse için değil senin için.nasıl mutlu huzurluysan öyle davran bence
merak etme canım 1 haftada gider fazlalıklar. Sonra yine koşarak hedefine ulaşırsın sen
bende bu ara boşladım. Pembe Panterimin 2 bacağı kaldı halbuki. Bugün yapıp bitireyim inş
Saol canım
Merhaba. Topiğinizi takip ediyorum. Azminize hayranım. Maşallah. Evet yapan arkadaşlarımız var. Benim oğluşum daha çok küçük gerçi büyük olsa da yapacak cesaretim yok. Bir şeyi çok merak ediyorum. Hiç bozmadan nasıl ilerliyorsunuz? Çevre faktörünü nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?Slm 12. Takimin guzel hatunlari
Ben 6. Takimdan sizi ziyarete geldim.
Kuşlardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimler hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
Hoşgeldin canımSlm 12. Takimin guzel hatunlari
Kuşlardan aldigim haberlere gore aranizda ahmet apanin programini uygulayan varmis. Kimler hangi seviyedeler. Ben cuma gunu karaciger temizligi yaptim. Sali gunu seviye 8e baslicam insallah. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
Hoşgeldin canım. OLur tabii ki neden olmasın. 1. sayfada katılım formumuz var onu doldurarak başlayabilirsin. Ben takım kaptanıyım. Ev hanımıyım çalışmıyorum. 4 çocuğum var. Öyle işte zamanla daha iyi tanışırızArkadaşlar ben bu gruba katılmak istiyorum.. haftada 4-5 gün Spor yapsak olmaz mı?
Emzirme döneminde iştah açılması oluyor canım normal kilon şu an da. Boyun kaç peki. Yukarda yazdığım gibi tanıtım formunu doldurarak başlayabilirsin.Kızlar dogum yaptım guzelde kılo verdım dogum kılomun altına dustum 61 olmustum ama bır haftadır hızla kılo alıyorum nasıl engel olabılırım. Suan 63 oldum bır haftadır dıyebılırım. Emzırıyorum altı aylık bebegım var.
Hosgeldin canim nasilsin en son ben kulagini cinlattimSlm 12. Takimin guzel hatunlari
Hosgeldiniz emzirme doneminde istah acilmasi cok oluyor dikkat ederseniz cabucak gider inşallahKızlar dogum yaptım guzelde kılo verdım dogum kılomun altına dustum 61 olmustum ama bır haftadır hızla kılo alıyorum nasıl engel olabılırım. Suan 63 oldum bır haftadır dıyebılırım. Emzırıyorum altı aylık bebegım var.
HosgeldinizArkadaşlar ben bu gruba katılmak istiyorum.. haftada 4-5 gün Spor yapsak olmaz mı?