Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arada kaptan olmadan yarıştığım 2. Takım ve 13. Takım var:KK70: bi de yardımcı kaptanlık yaptığım 4. Takım var:KK70: 8. Takım çıktı bi de bi görünüp kaybolmulmuşum orda :KK70:
Ben spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı. :KK43: doktora gidilecek mecbur bakalım:KK43:
Bende Leslie yapsam yürüsem sol dizimin içi arkası ağrıyor nedense , ertesi gün aksayarak yürüyorum :olamaz:

Hedefleri hatırlayalım

Bu hedeflerden ennn fazla 100-200 gr eksik gelme hakkınız var yoksa ibreti alem için saçınızdan tutup takım takım sürürüm sizi :KK4:

Elifcig93 Elifcig93 artı 300 gr mı Pazartesiye kadar temizleyip cumaya da küsuratı atıp 59 geliyorsun :KK4:

suukaa suukaa senin gözün 79 larda inşallah gönlündeki kiloyla gelirsin ama enn kötü 80,5 bekliyorum senden :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bu hafta 1 lokma cıss geçmeyecek boğazından. Ve spor mutlaka yapılacak. 76,5 gelecek :KK4:

zeyneppk zeyneppk senden70,9 bekliyorum :halay:

E Elif_Eylul sen maşallah çok iyisin zaten sana da 80,5 yazdım :halay:

Su perisi86 Su perisi86 hadi artık listedesin yeniden 1 kilo bekliyorum senden 77,5 hedefin :halay:

Kendime de 67 hedef koydum 67 resmi çekemezsem siz beni sürüyün saçımdan :KK70:

Merhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm

Aksama köfte yapicam yarın sabah kontrol amaclı tartilsammi acaba 🤔

Merhaba kızlar bizde hem gezdik hem alışveriş yaptik yeni geldik 3saat yürüdüm bisaat kesintisiz tempolu yürüdüm

Harikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.

Bura bizim oradan aktif gidip grupla dövüşeyim
Ben sana kaç gel diyorum :KK70: bu sessiz halimiz eskiden sayfalara yetişemezdim 😅
varisin mi var acaba
Bilmiyorum ki bakayım varis belirtilerine 🤗
aynen herşey yolunda 🙂
Süper süper süper 😍😍😍
Hafta sonunu atlatırsan hafta içi iyisin zaten sıkıntı olmuyor💪🏻
Selam Kızlar. Çorbamı koydum pişiyor. Dünden bezelyem var. Tamam yeter 🤩
Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadım 😅
Bende kardesimdeyim de çocuklar birbirine giriyo bağrisiyolar telefonumu zor buldum saklamislar :işsiz:
Selam söyle benden de 😅
Bende kizimi yuzmeye getirdim onu bekliyorum
Kolay gelsin canım :KK36:

Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyor😅
Harikasın. Ben artık haftasonlarında kendimi tutabiliyorum ama bence pazartesi tartısı yapmalıyız.
Yapalım canım sen etiketleyebilir misin herkesi 🙈

Son düzenleme:
Ben sana kaç gel diyorum :KK70: bu sessiz halimiz eskiden sayfalara yetişemezdim 😅

Süper süper süper 😍😍😍

Afiyet olsun canım en sevdiğim hatun modeli yemeği yapıp oturan hiç öyle olamadım 😅

Selam söyle benden de 😅

Tartıl canım iyi geliyorsa. Ben kaldırdım tartıyı pili eşime verdim cumaya kadar duracak bana tartılmak iyi gelmiyor😅

Tabiki etiketlerim ama bence tekrar oylama yapalım. Kimseyi zorlayamayız.
kızlar pazartesi tartısı için fikirleriniz nedir?

Süper süper süper 😍😍😍

Selam söyle benden de 😅

Valla canım artık yarım saatte ne yemek çıkarsa mutfaktan onu yiyoruz 🤣🤣🤣

X