Soru muhtesemMerhaba. Topiğinizi takip ediyorum. Azminize hayranım. Maşallah. Evet yapan arkadaşlarımız var. Benim oğluşum daha çok küçük gerçi büyük olsa da yapacak cesaretim yok. Bir şeyi çok merak ediyorum. Hiç bozmadan nasıl ilerliyorsunuz? Çevre faktörünü nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?
Ben evet diyorum canim ama tartim bozuk yarin bildirim yapamamPazartesi tartısı yapalımmı Kızlar? Evet Hayır diye cevaplayın lütfen
suukaa EVET
Su perisi86 EVET
@aslihancngz
Elifcig93
E Elif_Eylul EVET
zeyneppk
Anka
wendy
madamhd EVET
gulenyuzumsunsen
Maasallah nasıl bu şekilde kilo verdiniz?Hosgeldiniz
Ben 20 kilo verdim de aldim almasaydim mezun olurdum sanirimMaasallah nasıl bu şekilde kilo verdiniz?
Bende emziriyorum canım. 4.5 aylık bebeğim. 2.5 ay oldu sağlıklı besleniyorum. Hamur işi tatlı tüketimimi çok azalttım. Bence biraz dikkat edersen aldığın kiloları verebilirsinKızlar dogum yaptım guzelde kılo verdım dogum kılomun altına dustum 61 olmustum ama bır haftadır hızla kılo alıyorum nasıl engel olabılırım. Suan 63 oldum bır haftadır dıyebılırım. Emzırıyorum altı aylık bebegım var.
11 kilo verdim bu aradaBende emziriyorum canım. 4.5 aylık bebeğim. 2.5 ay oldu sağlıklı besleniyorum. Hamur işi tatlı tüketimimi çok azalttım. Bence biraz dikkat edersen aldığın kiloları verebilirsin
Hosgeldin canim elbette 1.sayfadaki formu doldururmusun seni taniyalimKızlar Merhaba. Beni de alın aranıza
Dün valla giremedim canım firsatim olmadi sagol cnm dusundugun icin sukur daha iyiyim biraz hala var tam gecmedi ama 2 3 gun gece uyuyamadim yutkunmada baya canım yandı . Baya azaldı şimdi. Siz npysnz
Ben 73 fılan dogurdum 61 olmustum gerı 63 oldum11 kilo verdim bu arada
Seviye mi var program nasıl beni aydınlatabilirmisinizBen 20 kilo verdim de aldim almasaydim mezun olurdum sanirim
Baslangicta zor oluyor ama vucudundaki degisimi gordukce tam motive devam ediyorsun onemli olan tek sey karar vermek ve kendine inanmak
Ben 86 kiloyum 1. 73 boyum sanırım 68 kiloya düşmem gerekiyorSeviye mi var program nasıl beni aydınlatabilirmisiniz
Hoşgeldin cnm yenisin sanırım. Ben dr başka takımda mezun oldum bu takıma girdim ama malesef izne ayrıldım ve izine ayrıldigm kilonun altına dusemedigimden listede değilim ama hergün girerim sporumu çok güzel yaparım . Önce sonra fotografları paylaşırım arada 2 kg aldim ama son bi 6 7 kilo versem müthiş olucak .sende bence gerçekten karar verir istikrarlı sabırlı olursan kilo verirsin . Benim sırrım kilo veremesem bile diyet surecine asla vazgeçmemek oldu.Maasallah nasıl bu şekilde kilo verdiniz?
Formu nasıl dolduracağım yeni olduğum için bilemedimHoşbuldummmm