Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Soru muhtesem

Bende emziriyorum canım. 4.5 aylık bebeğim. 2.5 ay oldu sağlıklı besleniyorum. Hamur işi tatlı tüketimimi çok azalttım. Bence biraz dikkat edersen aldığın kiloları verebilirsin

Kızlar ben dün pasta yedim cilekli hafif onun üstüne eritmek için 10 dakka cardio ve 2025 tane de ip atladim . Aslında az yiyorum ama hep tatlı yediğim için zayıflayamıyorum . Listeye giremem herhalde artık gobek eritmeye calsiyorum . Tam kilomu da bilmiyorum ama 73 lerdeyim malesef kilo aldım . Zaten bebek düşünüyorum bidahaki aya filan . 1 ay içinde 4 5 kilo versem 68 69 olsam bana yetecek. Yemekler iyi spor müthiş sadece baş belası tatliyi kessem süper olucak . Bu gece karar verip yarın tatlıya son vericem inşallah .

Maasallah nasıl bu şekilde kilo verdiniz?
Hoşgeldin cnm yenisin sanırım. Ben dr başka takımda mezun oldum bu takıma girdim ama malesef izne ayrıldım ve izine ayrıldigm kilonun altına dusemedigimden listede değilim ama hergün girerim sporumu çok güzel yaparım . Önce sonra fotografları paylaşırım arada 2 kg aldim ama son bi 6 7 kilo versem müthiş olucak .sende bence gerçekten karar verir istikrarlı sabırlı olursan kilo verirsin . Benim sırrım kilo veremesem bile diyet surecine asla vazgeçmemek oldu.

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…