- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Okurken yoruldumÇok sevindim canım senin adınaHımmm ilginçmiş.
2011 de 1. Takım kaptanıydım. Ama biz senle galiba 6. Takımın kaptanıyken takıldık7. Takım kaptanıyken de olabilir bilemiyorum şimdi 12. Takım kaptanıyım
EVet 8 miş çok gezmekten beynim sulanmış2 sene olacak benim 10. takımda kaptanlığım, daha önce 8. takım da kaptandım.
Benden önceki zamanlarda orada olmuşsundur büyük ihtimal.
gezmediğin takım kalmamış karıştırman çok normal
Arada kaptan olmadan yarıştığım 2. Takım ve 13. Takım varOkurken yoruldum
Nasrettin hoca hesabı bizim hanım gez se bizede gelirdiArada kaptan olmadan yarıştığım 2. Takım ve 13. Takım varbi de yardımcı kaptanlık yaptığım 4. Takım var 8. Takım çıktı bi de bi görünüp kaybolmulmuşum orda
senin bu mesajından sonra direk 8. takımın tozlu sayfalarında gezindimEVet 8 miş çok gezmekten beynim sulanmışgeçenlerde bi şey ararken gördüm
Pilini yeni aldim ama calismiyorPilimi bitti ömrümü
Aşk olsun bana neden sormuyorsun
Bozuldu o zamanPilini yeni aldim ama calismiyor
Canim senide etiketleyecektim isminde 8 den sonrakini bulamadim cokta ayni isimden varmis sonra vazgectimAşk olsun bana neden sormuyorsun
Dk 1 gol bir aksam bozdum meyve yedim bana göre değil meyvesiz duramam 2ogun beslenirim ama meyvesiz olmaz
Evet meyveyi sevenler icin zor ama saatlerine dikkat edince yine fayda ediyorAşk olsun bana neden sormuyorsun
Dk 1 gol bir aksam bozdum meyve yedim bana göre değil meyvesiz duramam 2ogun beslenirim ama meyvesiz olmaz