- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara ek madamla wendy oylasın. Diğerleri gelmiyor zaten. Başka var mı izinde olup aktif gelenSadece Şu an listede bulunanları mi etiketleyeceğim?
Olabilir sen onları etiketle kalan olursa sonra ekleyelim.1 Mart hedef listesindeki herkesi etiketleyeyim mi?
Merhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 80
HEDEF KİLONUZ: 67
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet (takimin o donem dagitilmisti)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: cok abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yeni bir baslangic yapabilmek
HoşgeldinMerhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.
MESLEGINIZ Akademisyen
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet (takimin o donem dagitilmisti)
Hoşgeldin aramiza canımMerhaba kizzlar. Bu takima katilabilecegimi soylediler. Kendimde bazi seyleri degistirmek istiyorum. Erkek arkadasimdan ayrilik asamasindayim, zor gunler geciriyorum. Kilo vermeye baslayarak yeni hayatima bir adim atmak istiyorum.
MESLEGINIZ Akademisyen
Aynen canım bende Gecen sefer hayir demistimOylamaya geçen sefer hayır demiştim ama biraz değişiklik yapalım belki kontrol tartısı bize iyi gelir diye bu sefer evet dedim. Nasipse yarın oruç tutacam akşam iftardan önce tartılır kilomu bildiririm
Aynen canım bende Gecen sefer hayir demistim
Güzel bir rakam görürsün tartida yarın inş 80kiloyu gormemissindir canim
Çabuk alınan kilo çabuk gider uzulme sen üstesinden gelirsinGördüm maalesef de erken veda etmeyi umuyorum bakalım yarın ne sonuç çıkacak