Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı. :KK43: doktora gidilecek mecbur bakalım:KK43:
Geçmiş olsun canım git tabiki benim emar sonucunda diz kemigi arasında ödem kikirdak aşınması olmuş dusmustum ya
Ağrı kesici krem kas gevsetici verdi dvitamini ve diger vitaminlerin icinde bulundugu özel bir ilac yazmış 159milyon aldım kullaniyorum iyi geldi

Dr merdiven inip cikma yokuş inip cikma dizini kirip oturacak hareketler yapma dedi

Geçmiş olsun canım git tabiki benim emar sonucunda diz kemigi arasında ödem kikirdak aşınması olmuş dusmustum ya
Ağrı kesici krem kas gevsetici verdi dvitamini ve diger vitaminlerin icinde bulundugu özel bir ilac yazmış 159milyon aldım kullaniyorum iyi geldi

Dr merdiven inip cikma yokuş inip cikma dizini kirip oturacak hareketler yapma dedi
Geçmiş olsun

Ben spor yapamıyorum artık. Dizlerimin bacaklarımın ağrısı iyice çoğaldı. :KK43: doktora gidilecek mecbur bakalım:KK43:
Geçmiş olsun canım
Anaaaa 3 gün bari yapaydık be :KK70: ben aslında senin özellikle yapmanı istiyordum. Şifa olurdu rahatlardın. Neyse bakalım sağlık olsun 💞💞
Ne yapıyorsunuz diyin bakalım bende isterim

Kahvaltı 10:00 1 yumurta 1 çk bal kaymak

14:00 2 halka sucuklu yumurta 2 lokma ekmek

akşam 17:00
4 yk etli patlıcan türlü
1 sb yoğurt
El ayası kadar yufka

19:00 sütlü filtre kahve 5fındık

23:00 1 elma

2 lt su
Afiyet olsun canım 👍🏻
1şubat cumartesi
Sabah 11.00..2dilim ekmek,1yumurta,5zeytin,1dilim peynir,cay
Öğle 15.00..1kase tarhana çorbası,1bardak sütlü neskafe,4form büskivi
Aksama 18.30..1tabak kurufasulye,1kase cacık
1turk kahvesi,3litre su
1saat leslie#180 puan
Afiyet olsun canım. Neskafe ve form bisküvi yerine türk kahvesi ve 1 dilim tam buğday daha güzel olur👍🏻
1 şubat menüm
12:30 yagda soğanlı bi yumurta,3zeytin 2catal peynir 2ceri domates,maydanoz 4ceviz

17:10 (erken yedim malesef )
Bi tabak bulgur pilavı bi tabak salata 4kasik et sote

21:00 gibi yeşil çay

30dk tempolu yürüyüş 75p
Baya erken yemişsin belki saatinde yesen meyve istemeyecekti canın. Saatlerin çok önemli olduğunu söylüyor Ahmet bey:))
Kahvaltı 10:00
Kapya biber
1 kk süzme peynir
Tere maydanoz
3 zeytin
1 çk kaymak bal

14:00 1 kase kısır 3 yaprak sarma çay

akşam 17:30 1 lahmacun ayran

2 lt su
Afiyet olsun canım sen bizzat beni etiketle seni ayrıyeten incelicem 🧐
Bu gün ekmek bulgur yeme artık yarına artın gitmiş olsun

Geçmiş olsun canım şu doktorların şu tavsiyeleri beni benden alıyor :olamaz:
Ben de başım ağrıyor diye gittim migren çıktı. Bana günde 8 saatten az uyuma hep aynı saatlerde yat uyan dedi. Oldu dedim :-) ben haftada 8 saat uyusam kar sayıyorum :-)

X